Zamknięty przez: deadmau5 2011-11-21, 22:49 |
|
| Autor |
Wiadomość |
Typ gry: Steam
|
2x ban? Wysłany: 2011-11-21, 22:17 |
|
|
Siemano, dostałem drugiego bana od z4ku za nic Zapytałem się go przez mikro gdzie mieszka a on mi bana dał powód "Ty już nie" Wczoraj też mi dał bana za nic a powód "ogarnij sie i ty" chlopakowi coś chyba się dzieje w główce i próbuje się wyżyć na kimś no ale nic, prosiłbym o jakieś wyjaśnienia z jego strony lub zrobienie czegoś drodzy administratorzy w tym kierunku
edit/
Dostałem jeszcze perma teraz
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] Banned by admin z4ku
[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.hejdz.pl
[AMXBANS] Reason: 'Lancut kolo rzeszowa dac namiary na gps ?'
[AMXBANS] Length: 'permanentnie'
[AMXBANS] Your SteamID: 'STEAM_0:4:983823349'
[AMXBANS] Your IP: '83.5.27.220'
[AMXBANS] ======================================== |
_________________ Gość Jebniem esla ? pisz na PW |
|
|
|
 |
zaku 
zaawansowany
Don't Kill Me :*
Piwa: 7 piw(a) Wiek: 19 Dołączył: 05 Maj 2010 Posty: 487 Skąd: Łańcut
|
Wysłany: 2011-11-21, 22:30 |
|
|
| Wyjaśneinia ? Uspokoiłem Cię bo pyskowałes i cwaniakujesz przez kabelek. Drugi ban za wejście na aktywnym pytałeś się skąd jestem to ci odpowiedziałem żebyś sobie zapamiętał i zapraszam możesz przyjechać z kolegami. |
_________________ empeeniu :Morał tej bajki jest króki i niektórym znany nie wkurwiaj wiecej kszaka bo to cham jebany . |
|
|
|
 |
|
Wysłany: 2011-11-21, 22:36 |
|
|
proszę pokaż mi gdzie pyskowałem ?:) Ty na mnie najeżdżasz non stop i karzesz mi zamknąć pysk bo "wkurwia Cię to że używam mikro" a mikro używam sporadycznie. Jeśli pojawi się tylko hltv to zamieszcze całą sytuacje |
_________________ Gość Jebniem esla ? pisz na PW |
|
|
|
 |
zaku 
zaawansowany
Don't Kill Me :*
Piwa: 7 piw(a) Wiek: 19 Dołączył: 05 Maj 2010 Posty: 487 Skąd: Łańcut
|
Wysłany: 2011-11-21, 22:40 |
|
|
Zamieszczaj tylko wyobraź sobie, że dziwięku z mikro nie otworzysz. Odemnie żadnego ub nie dostaniesz. Jeżeli to zrobi jakiś admin to masz fart ale bana i tak zetyduje na 4 dni. Szukasz zaczepki to znalazłeś. Nastepnym razem zamilcz a jak masz cwaniakować to przyjedz bo sam to zasugerowales.
edit: Chociaż wedle reguły ub nie powinieneś dostać za to, że wszedłeś na aktywnym banie. |
_________________ empeeniu :Morał tej bajki jest króki i niektórym znany nie wkurwiaj wiecej kszaka bo to cham jebany . |
|
|
|
 |
Piwa: 2 piw(a) Wiek: 21 Dołączył: 16 Cze 2011 Posty: 215 Skąd: GÓRNY ŚLĄSK
|
Wysłany: 2011-11-21, 22:44 |
|
|
Tak czy inaczej wejście na aktywnym banie skutkuje permamentalnym banem... Niezależnie od zaistniałej sytuacji..
PS. STREAM TO CUDOTWÓRCA |
|
|
|
 |
Piwa: 15 piw(a) Wiek: 99 Dołączył: 03 Lis 2009 Posty: 590
|
Wysłany: 2011-11-21, 22:49 |
|
|
| Wejście na aktywnym. Ban i szukaj innej sieci. |
|
 |
Piwa: 86 piw(a) Dołączył: 19 Sie 2009 Posty: 2288 Skąd: Kielce
|
Wysłany: 2011-11-22, 12:34 |
|
|
| zaku napisał/a: | | i tak zetyduje na 4 dni | i żadnego perma nie będzie. |
_________________ Gdy wydarzy się coś złego, pijesz, żeby zapomnieć. Kiedy zdarzy się coś dobrego, pijesz, żeby to uczcić. A jeśli nie wydarzy się nic szczególnego, pijesz po to, żeby coś się działo. |
|
|
|
 |
|
|