Counter-Strike 1.6 Ventrilo 2.1.4

Forum wielotematyczne Hejdż - Serwery Counter-Strike
Nawigacja » Counter-Strike 1.6 » Problemy/Pytania » ban na all serwery non steam (wcześniej nie grałam) pomocy
« Poprzedni temat | Następny temat »

ban na all serwery non steam (wcześniej nie grałam) pomocy

Autor Wiadomość
Slava93 
rookie
FemmeFatale

Typ gry: Steam
ban na all serwery non steam (wcześniej nie grałam) pomocy Wysłany: 2011-06-22, 21:56

Witam. Po zainstalowaniu CS non steam 1.6 i patcha wszystko ładniutko.. ale..
okazuje się że mam bana na wszystkie serwery. oryginalny windows7 może być przyczyną? jakieś coś w nim? bo nie mam już pojęcia co robić. reinstalka nic nie dała. Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi ;) ;*

"Pogodziłam się z tym, że jeśli moje życie nie miało sensu, to nikt oprócz mnie nie był temu winien."

ANALNY CIUPCIATOR 
uzależniony
Bóg FFA

Typ gry: Steam
Piwa: 36 piw(a)
Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2011-07-11, 09:11

Prawym na ikonę csa ---> uruchom w trypie zgodności z xp bądź win98

A najlepiej usuń tą wersję pobierz z innego źródla cs patch 7 (najszybciej z thpiratebay) dodaj do tego patcha wedlug upodobań (podobno najlepszy 23) a następnie latkę na protokól ns+s. Powinno smigać :)

Forum wielotematyczne Hejdż - Serwery Counter-Strike
Nawigacja » Counter-Strike 1.6 » Problemy/Pytania » ban na all serwery non steam (wcześniej nie grałam) pomocy
« Poprzedni temat | Następny temat »
Odpowiedz do tematu