Counter-Strike 1.6 Ventrilo 2.1.4

Forum wielotematyczne Hejdż - Serwery Counter-Strike
Nawigacja » Administracja » Archiwum » Ban od Szaki, za prawdomówość/ Skarga
« Poprzedni temat | Następny temat »

Przesunięty przez: Kefir.
2010-07-04, 01:43

Ban od Szaki, za prawdomówość/ Skarga

Autor Wiadomość
Dartow
absolute begginer

Ban od Szaki, za prawdomówość/ Skarga Wysłany: 2010-06-27, 12:43

Dostałem bana za prawdę od Szaki , przyznaję się że powiedziałem do niego że jest słabym adminem w czasie gdzie 3 osoby na niego wrzucały powiedziałem z żartów że go biją na osiedlu i w szkolę po czym cytuje powiedziałem (to było pytanie retoryczne cioto) po chwili dostałem bana na cały tydzień , rozumiem ban na 1 dzień za obrazę ale na tydzień ?.
Po dostaniu bana zadzwoniłem do niego na tel.kom. i wyzwałem go na solo ale chłopak się wystraszył. Proszę o rozwiązanie sprawy.
Pozdrawiam Dartowek.

Pr0StaK 
rookie

Typ gry: Steam
Wysłany: 2010-06-27, 13:04

ooh troszke przegiol za takie wyzwisko powinna byc godzinka lub wyjatkowo 1 dzien (bo to przecierz admin ) powinien byc ub dla kolegi !! Ale tez uwazaj na slowa bo to admin a on ma przecierz wladze !! wiec ostrzezenie dla ciebie powinno byc !

Pozdro !
Pr0StaK :P

Szaki 
wtajemniczony

Piwa: 4 piw(a)
Ostrzeżeń:
 9/3/6
Wysłany: 2010-06-27, 13:19

Hahahahhah...
Po pierwsza ban słuszny i długość też bo obrażałeś admina.
Po drugie kolega do mnie dzwoni na komórkę i prosi o unbana powiedziałem że nie ma takiej opcji. Usłyszałem od niego że chce solo ze mną wyśmiałem go ponieważ nawet go nie znam =]
A ty kolego puknij się w główkę. Reprezentujesz sobą naprawdę wielką klasę.
Co do solówki dopiero po wakacjach bo biorę udział w turniej "powiedzmy zasady MMa" i nie mam czasu na ciebie. Resztę ci wytłumaczy nasz wspólny znajomy Rafał ^^

PS. Napisz jeszcze czego jestem złym adminem bo ciekaw jestem ^^

nC 
wtajemniczony

Piwa: 25 piw(a)
Re: Ban od Szaki, za prawdomówość/ Skarga Wysłany: 2010-06-27, 14:00

Dartow napisał/a:
Dostałem bana za prawdę od Szaki , przyznaję się że powiedziałem do niego że jest słabym adminem w czasie gdzie 3 osoby na niego wrzucały powiedziałem z żartów że go biją na osiedlu i w szkolę po czym cytuje powiedziałem (to było pytanie retoryczne cioto) po chwili dostałem bana na cały tydzień , rozumiem ban na 1 dzień za obrazę ale na tydzień ?.
Po dostaniu bana zadzwoniłem do niego na tel.kom. i wyzwałem go na solo ale chłopak się wystraszył. Proszę o rozwiązanie sprawy.
Pozdrawiam Dartowek.

Zacytuje regulamin serverów hejdz.
3. Na serwerach zakazane jest obrażanie,wyzywanie innych graczy. Niestosowanie się grozi banem. O jego długości decyduje Admin.

O długości bana decyduje admin w tym przypadku to jest Szaki i on zdecydował ze nie bedzie sobie pozwalał na takie wyzywanie/obrażane i dał bana na tydzień

Kefir. 
Big Daddy
n1, synu.

Piwa: 63 piw(a)
Wysłany: 2010-06-27, 14:15

sie uśmiałem hahahah :D

Szaki, ale Ty jesteś męski :* męski 15 latek <33

Bić się o bana hahha :D Kurwa, no dzieci neo, nic innego do głowy mi nie przychodzi lepszego ;>

Btw. jak napisał nC i jak mówi regulamin ban słuszny.

Wróć za tydzień.

Forum wielotematyczne Hejdż - Serwery Counter-Strike
Nawigacja » Administracja » Archiwum » Ban od Szaki, za prawdomówość/ Skarga
« Poprzedni temat | Następny temat »
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi