Przesunięty przez: uhahany 2010-06-04, 22:38 |
|
| Autor |
Wiadomość |
Typ gry: Steam
Piwa: 4 piw(a) Wiek: 16 Dołączył: 27 Kwi 2010 Posty: 168 Skąd: Lublin
| Ostrzeżeń: |
 |
 |
9/3/6 |
|
|
Ban Szaki Wysłany: 2010-05-26, 14:58 |
|
|
| Dostałem bana na 1 dzień za bugowanie skakanki. Odkąd pamiętam admini mówili że można ją bugować jeden z nich czyli lou wczoraj zbugował skakankę i też twierdził że można je bugować tak jak z resztą ja myślałem. Przypominam że o bugowaniu skakanek nie dowiedziałem się wczoraj od lou tylko z 2 miech temu on mi tylko przypomniał =]. Mr.Bandit na pw pisze teraz że niczego nie wolno bugować. h@ ma zawsze rację. I mam prośbę żeby każdy admin się wypowiedział czy myślał że można bugować lub nie można bugować. |
_________________ Cs'a się nie wyłącza. To cs wyłącza ciebie!!! ~ Cezary Waryszak |
|
|
|
 |
Piwa: 15 piw(a) Wiek: 99 Dołączył: 03 Lis 2009 Posty: 589
|
Wysłany: 2010-05-26, 15:10 |
|
|
Ja uważam, że powinny być reguły gry na forum, jak i również na serwerze zaraz przy wejściu na serwer(mogą być również pod komendą /zasady). Nie będzie nie jasności, niedomówień.
Skakanki wg. można bugować. Za uruchamianie pułapek przez CT wg. jest ban.
Ja tak uważam..., ale wszystko powinno być jasne bo każdy ma inne zdanie.... |
|
 |
Piwa: 2 piw(a) Wiek: 17 Dołączył: 07 Maj 2010 Posty: 75 Skąd: KEMBRYCZ !
|
Wysłany: 2010-05-26, 15:30 |
|
|
Ja również uważam że skakankę można bugować więc moim zdaniem bana dostałeś nie słusznie
Ale to jest zależne od admina jedni uznają to za bug a inni nie |
|
|
|
 |
 |
 |
9/3/6 |
|
|
Wysłany: 2010-05-26, 15:32 |
|
|
| Na razie 3:1 dla ub. Ten jeden to admin banujący mnie czyli T0|v|3k więc czekam na pozostałych adminów. |
_________________ Cs'a się nie wyłącza. To cs wyłącza ciebie!!! ~ Cezary Waryszak |
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: 2010-05-26, 15:40 |
|
|
Na wiekszosci serwerow jest przyjete ze skakanki mozna bugowac. Bandit to kiedys mi potwierdzal jak i my bugowalismy.
Wiec nie wiem o co ten ban? Ja sam skakanke tez buguje bo jest to DOZWOLONE! |
|
|
|
 |
Piwa: 4 piw(a) Wiek: 18 Dołączył: 02 Lut 2010 Posty: 144 Skąd: Okolice Opola
|
Wysłany: 2010-05-26, 15:40 |
|
|
Według nie nie mozna bugowac pułapek- ŻADNYCH!
Więc także i skakanek...
Po tym jak zbugowałes to dałem ci slaya a nie bana :**
A ban poleciał zaraz po tym jak mnie zbanowałes na 1h za to że cie slaynołem za skakanke
Więc pozdro.... :** |
_________________ Counter-Strike– gra komputerowa w trybie FPS (Fajnie Pizgnąć Strzała), polegająca na umiejętnym zabijaniu terrorystów lub antyterrorystów. Nie wymaga zbyt dobrego sprzętu (wystarczy spory kawałek sera pleśniowego i myszka, najlepiej samica).
 |
|
|
|
 |
Piwa: 4 piw(a) Wiek: 18 Dołączył: 02 Lut 2010 Posty: 144 Skąd: Okolice Opola
|
Wysłany: 2010-05-26, 15:41 |
|
|
To czyli jak mozna bugować skakanke to inne pułapki też...
Dla mnie to jest troche chore.... Nawet bardzo... |
_________________ Counter-Strike– gra komputerowa w trybie FPS (Fajnie Pizgnąć Strzała), polegająca na umiejętnym zabijaniu terrorystów lub antyterrorystów. Nie wymaga zbyt dobrego sprzętu (wystarczy spory kawałek sera pleśniowego i myszka, najlepiej samica).
 |
|
|
|
 |
 |
 |
9/3/6 |
|
|
Wysłany: 2010-05-26, 15:41 |
|
|
| no 4:1 i potwierdził to też Luki który ma tu już długi staż więc czekam na UB. Oraz pozdrawiam banującego mnie admina. |
|
|
|
 |
|
Wysłany: 2010-05-26, 15:44 |
|
|
hmm, dziwne..
cytuję słowa Bandzia ze skype
| Kod: | [16:32:24]: bug - ban ... cos jeszcze? dla mnie proste
[16:32:31]: albo kill |
|
|
 |
|
|
Wysłany: 2010-05-26, 15:45 |
|
|
Skakanke mozna bugowac jak i na 1 mapie wlaczyc se ten wirek chujowy chodzi mi na bkm chyba. Za to nie ma banow. Przyjete bylo tak od poczatku, chyba ze zaszly jakies zmiany i o czyms nie wiem..
pzdr |
|
|
|
 |
Piwa: 10 piw(a) Wiek: 23 Dołączył: 07 Paź 2009 Posty: 283 Skąd: Częstochowa/Gdynia
|
Wysłany: 2010-05-26, 15:55 |
|
|
| Dla mnie to jest tak Bug to Bug za co grozi slay ew. pozniej ban nie wazne jaka to pulapka czy skakanka hustawka czy karuzela, bug to bug i jesli wczesniej bylo inaczej to od teraz tak jest, co do szakiego daj steam ID bo skoro nie wiedziales to ban niesluszny, jest to pierwsze i ostatnie odbanowanie tego typu |
|
|
|
 |
Piwa: 5 piw(a) Wiek: 22 Dołączył: 11 Sty 2010 Posty: 178 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 2010-05-26, 16:01 |
|
|
zresztą czemu uważacie że skakanke można bugować? przecież ją można bez problemu przejść bez bugowania.
| deadmau5 napisał/a: |
Skakanki wg. można bugować. Za uruchamianie pułapek przez CT wg. jest ban.
Ja tak uważam..., ale wszystko powinno być jasne bo każdy ma inne zdanie.... |
co do włączania pułapek przez CT, to już kiedyś była o tym mowa i sam h@ Bandit dał mi unbana za włączenie tej szklanej kręcącej sie pułapki na BKM. Powiedział że tam można, zresztą mało jest miejsc gdzie CT może włączyć pułapke.
Ustalcie zasady i określcie je jasno i wyraźnie na serwerze. Były przecież kiedyś zasady przy wejściu na serwer, to niewiem czemu zniknęły |
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
Piwa: 71 piw(a) Wiek: 16 Dołączył: 02 Wrz 2009 Posty: 2317 Skąd: Toruń
 |
 |
1/3/6 |
|
|
Wysłany: 2010-05-26, 16:13 |
|
|
smille, na ice jest co innego bo czasami nie przejdziesz. ale jezeli kogos specjalnie zabijasz pulapka to jest to ban...
zamykam temat... tak jak napisal deadmau5 Bug - ban. nie ważne jaka pulapka. |
|
 |
Piwa: 10 piw(a) Wiek: 23 Dołączył: 07 Paź 2009 Posty: 283 Skąd: Częstochowa/Gdynia
|
Wysłany: 2010-05-26, 16:18 |
|
|
| otwieram co do pulapek ktore wlaczaja CT gdyby o to chodzilo w grze to guziki by byly po stronie Ct a nie TT wiec chyba logiczne ze jest zabronione a ze akurat tam sie da to nie znaczy ze mozna to wlaczac i jeszcze jedno wykorzystywanie pulapek np przechodzenie obok nich jak to jest na mapie nie pamietam nazwy chyba temple ostatnia pulapka to tez jest zabronione i bede za to karal banami i to samo se tyczy innych adminow tez za to banujcie, mysle ze juz wszystko zostalo napisane.... i w koncu wgrajcie te zasady na serwer. |
|
|
|
 |
|
|