Counter-Strike 1.6 Ventrilo 2.1.4

Forum wielotematyczne Hejdż - Serwery Counter-Strike
Nawigacja » Administracja » Archiwum » Hejdż [FFA#2] » Skargi / Bany / Zmiany » ban? wh ?
« Poprzedni temat | Następny temat »

Zamknięty przez: deadmau5
2011-10-12, 18:42

ban? wh ?

Autor Wiadomość
hanys 
rookie

ban? wh ? Wysłany: 2011-10-12, 14:07

[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] You are Banned from this server by admin skutynejm
[AMXBANS] You are permanently banned.
[AMXBANS] Banned nick : hanys > vamos ! <
[AMXBANS] Reason : ' wh '
[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.hejdz.pl
[AMXBANS] Your SteamID : ' STEAM_0 : 4 : 1866869106 '
[AMXBANS] Your IP : ' 93.176.208.119 '
[AMXBANS] ===============================================

skuty ocb ani ssy ani nic tylko od razu ban ?? wczesniej chyba 20 razy miolch ssy robione i nic nie wykazaly :/ mom nadzieja ze wyjasni sie jakos ta sprawa :)

WoytaS 
wtajemniczony

Typ gry: Steam
Piwa: 2 piw(a)
Wysłany: 2011-10-12, 14:45

link do demka http://hltvdl.zabijaka.pl...ust2002.dem.zip

niebawem Lookne

Malice 
wtajemniczony

Wysłany: 2011-10-12, 15:06

polecam obejzec demko ostatnie akcje
dziekuje.

ps hanys jesli to Ty to kup steam bo my tu nie wierzymy ze na nonsteam grasz czysto

Kefir. 
Big Daddy
n1, synu.

Piwa: 63 piw(a)
Wysłany: 2011-10-12, 15:11

prosze o rozpiske admina banującego.

Malice 
wtajemniczony

Wysłany: 2011-10-12, 15:16

admin banujacy: skutynejm
admini uczestniczacy(obserwujacy): empeeniu
mapa: dust2002
do przeanalizowania: cala mapa dust2002 od poczatku - polecam zwrocic uwage na ostanie akcje - zwlaszcza jak ja i eniu wychodzimy z kreconych a on z gali na bsie nas zabija (ja zostawiam mu 8 hp)
i kolejnej juz sprowokowanej akcji jak eniu ptrzyl na jego gre a ja z awp wychodzilem ze srodka respa ct a hanys stal na gali na bsie

czekam na wypowiedz enia

hanys 
rookie

Wysłany: 2011-10-12, 15:16

no to ja to ja .... przeciez na demku widac ze praktycznie za kazdym razem musze ruszac celownikiem zanim zabije kogos :/ nikt mi prosto na celownik nie wchodzi :/ bez przesady a ta ostatnia akcja no to faktycznie mogloby sie wydawac ze cos mam przy zabiciu bodajze eniu pierw polecial flesz wiec patrzylem tam czy ktos nie wyjdzie potem chyba zabilem 2 praktycznie nie ruszajacych sie a co do skutego to juz wczesniej widzialem ze wbiegl tam poczym rzucil smoke wiec czekalem kiedy wyjdzie

Malice 
wtajemniczony

Wysłany: 2011-10-12, 15:20

sytuacja wyglada tak
eniu Ty i wielu innych gra tu dosc dlugo
eniu mowil ze sie odpalasz ja mowie patrz go ja gram i tak to sie odbylo
czekam na wypowiedzi enia bo on patrzyl na Twoja gre
alright?

maciek1990 
wtajemniczony
Eyjafjallajokull

Piwa: 1 piwo
Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2011-10-12, 15:24

Dla mnie przegiencie nie zdarzylem nawet ramienia wystawic i co .... jeb leze nawet nie wiedzialem skad mnie zabiles ( z dolu czy z gory czy ze schodkow czy skad ) a od pocztku kreconych szedlem po cichu wiec kurwa nie wiem jakim cudem to sie stalo dla mnie z reszta oczywista oczywistosc ze to oszustwo , z reszta obejrzyjcie sami demko ja nie bede spamowal ...

WoytaS 
wtajemniczony

Wysłany: 2011-10-12, 15:27

Polecam obejrzec demko z wlaczonym X-Spectate Remake.
Kilka naprawde fascynujacych akcji.

hanys 
rookie

Wysłany: 2011-10-12, 15:38

o to wlasnie chodzi ze gram tu dosc dlugo i sa zajebisci ludzie wiec myslelibyscie ze gralbym na wh ?:> zeby smiac sie z wami przec mica pisac glupoty na czacie i przy okazji grac na wh ? przecierz po pierwszych robionych mi ssach pierdolilbym serwer i znalazlbym inny na ktorym mozna odpalac. kurwa gram w csa chyba juz z 9 lat w tym 1.5 adminowalem wiec ludzie bez przesady mom 24 lata rodzina na glowie i cs jest dla mnie forma relaxu od dnia codziennego :D ale jesli az tak to was boli to zainwestuja w ten steam i bedzie wam lyso ze hanys jednak grac potrafi. A do pana macka to sa miejsca na roznych mapach gdzie tylko czekasz z wlaczonym zoomem az ktos wejdzie i oddajesz celny strzal . Wiec ja sie powoli szykuje do pracy, a wy rozpatrujcie dalej mam nadzieje ze z pozytywem 4 me pozdro hanys :]

Malice 
wtajemniczony

Wysłany: 2011-10-12, 15:41

tzn chlopaki znow musze to napisac
gralem z wiekszymi ktoami niz Wy
sorry
kazdy zna Taza Loordab Neo Luqa Zibiego Spidera kubane Fasta bk snoop pashe krugera i wielu wileu innych ktorzy sie przewineli przez klany GryNet, CLRed, CLBlue, BoR, E-Sport GeShock, PSG, FE, MyM i wiele wiele innych od roku 2000 bo wtedy zdobywali pierwsze mistrzostwo Polski w csa
ja gram z nimi w cs 1.0, 1.0b (chyba) od poczatku internet c@ffe GryNet w barakach przy metrze Wilanowska (juz ich nie ma) ponad 10 lat (z przerwa 3 letnia)
i rozpoznaje dobrego gracza od czita jak sie skupie w 3sek i tu nie mam watpliwosci tak jak eniu
hanys kup steama tak jak piszesz
jak bedziesz mial steama i bedziesz tak gral i powiesz mi cos wiecej o senie csa gdzie grales ile grales itp to pogadamy inaczej
bo ja znam ta scene dosyc dobrze i gralem z nimi jak Ty o nich nie wiedziales a zaden z nich nie byl tak znany w csie i na swiecie jak teraz ( bo mysle ze malo kto z Was wie ze Taz w wieku 10-13 lat gral tylko w Q3A i tam byl najlepszy w Polsce a dopiero potem przeniusl sie na csa )

pozdrawiam

hanys 
rookie

Wysłany: 2011-10-12, 15:53

o scenie ci za duzo nie powiem bo jestem 4 funem :D i ogolnie kto wygywa jak wygrywa z kim itd. to mnie wogole nie interesuje ale powiem Ci ze Twoj nos cheaterski sie pomylil :) szkoda opuszczac serwer bo zajebisci ludzie sam sa ;) pozdro

Malice 
wtajemniczony

Wysłany: 2011-10-12, 18:33

hanys dostajesz ub bo na nsie mozesz sam sobie "zdjac" bana instalujac na nowo csa
robie to bo zastanowilem sie nad tym, grasz z nami dlugo i grasz dla fanu i to lubie masz ub
ale
jeden warunek jestes pod obserwacja

;)

ub leci
peace.

Forum wielotematyczne Hejdż - Serwery Counter-Strike
Nawigacja » Administracja » Archiwum » Hejdż [FFA#2] » Skargi / Bany / Zmiany » ban? wh ?
« Poprzedni temat | Następny temat »
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi