[HPK] james^^^ zostal rozlaczony z powodu duzego ping'u!
** Wygrywa druzyna terrorystow, prowadzac 4 punktami (11 do 7)
** Witamy na: Hejdz [FFA] @ Pukawka.pl
] bind "j" "say >>Walhack FargimaH 5.1<< ***For THe best palyer thomas J *** F9 on cheat "
gentleman killed N@JEI3@NY <MMz> with awp
thomas J : >>Walhack FargimaH 5.1<< ***For THe best palyer thomas J *** F9 on cheat
[............................]
rats : zycie
thomas J : >>Walhack FargimaH 5.1<< ***For THe best palyer thomas J *** F9 on cheat
thomas J : morda
z4ku dolaczyl
od J do L [DBC] : slowa
z4ku dolacza do Sil Anty-Terrorystow
rats : tak tos e do stasrej mow
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] Zostales zbanowany na tym serwerze!
[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.hejdz.pl
[AMXBANS] Przyczyna: 'Cheatujesz'
[AMXBANS] Czas: 'permanently'
[AMXBANS] Twoj SteamID: 'VALVE_ID_LAN'
[AMXBANS] Twoje IP: '79.186.237.24'
[AMXBANS] ===============================================
** Przestan zapychac serwer! **
** Przes
Może to ktoś wyjaśnić ? Robiłem sobie beke i jakoś nikt z graczy sie nie nabrał tylko jakiś nie ogarnięty admin dał sie nabrać cóż dajecie admina dzieciakowi to co się dziwić ,że nie rozróżnia czitera od zwykłego gracza nie no śmiech na sali typek jest żałosny dał się podejść jak dziecko.
akurat nie za binda.. nie wiem czemu krzaku dal powód ze chatujesz... tylko szkoda ze reszty z consoli nie wkleiłeś!!!
Cytat:
od J do L [DBC] : nie mam miesni i jestem sezonem
thomas J : sam an 10
rats : zycie
thomas J : morda
od J do L [DBC] (RADIO): Fire in the hole! [smokegren]
od J do L [DBC] : slowa
z4ku dolaczyl
od J do L [DBC] (RADIO): Fire in the hole! [flashbang]
z4ku dolacza do Sil Anty-Terrorystow
~`paSs (RADIO): Fire in the hole! [explosive]
od J do L [DBC] (RADIO): Fire in the hole! [flashbang]
thomas J : pss a twoja starar to kurwa
'thomas J' zostal NA ZAWSZE zbanowany.
Perm może za dużo ale spam bindem ciągle na say
Cytat:
Typ gry: Steam Piwa: 7 piw(a) Wiek: 19 Dołączył: 05 Maj 2010 Posty: 485 Skąd: Łańcut
Wysłany: 2012-01-21, 19:57
W dupie to mam ban hej pa. Dopiero teraz przeczytałem twoją wypowiedz śmieszna. Ty mnie smiesz nazywac "typkiem", "dzieciak" a kim ja dla ciebie kurwa jestem kolegą ? Tak to sobie mów do ojca matki nie wime nie obchodzi mnie. Szacunku troche bo jak dla mnei jestes zwyklym pierdolonym gównem które kozaczy przez kabel. Chciałeś zabłysnać bindem ? To się kurwa teraz świecisz jak latarnia. Obrażałeś mi kolegów a tego nie lubie. Won !
_________________ empeeniu :Morał tej bajki jest króki i niektórym znany nie wkurwiaj wiecej kszaka bo to cham jebany .