Counter-Strike 1.6 Ventrilo 2.1.4

Forum wielotematyczne Hejdż - Serwery Counter-Strike
Nawigacja » Administracja » Archiwum » [BAN] Zulek
« Poprzedni temat | Następny temat »
Tagi: [ban]

Przesunięty przez: stream
2011-05-28, 22:49

[BAN] Zulek

Autor Wiadomość
Zulek 
absolute begginer

[BAN] Zulek Wysłany: 2011-04-28, 23:29

Witam,

Zostałem bezpodstawnie zbanowany przez Dies irae, przez co uważam iż jest on niekompetentny i jestem za odebraniem mu tego przywileju.
Otrzymałem informację, że DEMO mojej cheat'erskiej gry pojawi się na tym forum.
Otóż admin Dies irae oznajmił, iż nie posiada demka oraz polecił stworzenie tego tematu.

Proszę o odbanowanie, gdyż nie posiadam żadnych cheat'ów oraz zostałem zbanowany bezpodstawnie.

[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] You are Banned from this server by admin Dies irae
[AMXBANS] You are permanently banned.
[AMXBANS] Banned nick : Zulek
[AMXBANS] Reason : ' www.hejdz.pl tam bedzie demo - czit '
[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.hejdz.pl
[AMXBANS] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 33330057 '
[AMXBANS] Your IP : ' 178.219.123.204 '
[AMXBANS] =======================================

Dr4g0n 
zaawansowany

Typ gry: Steam
Piwa: 1 piwo
Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2011-04-28, 23:53

poczekajmy na wypowiedz Dies irae i na demko

v1r00z 
rookie
steam: viroozik

Wysłany: 2011-04-29, 00:00

Zulek Zulek Zulek.... po co ta spina i odrazu krzyczysz na całe forum jaki to ja jestem zły i niedobry i feeee i beeeee i zabierzcie mu adma niech sobie idzie na pole ziemniaki sadzić i takie tam różne różniaste przeróżności... Pytam sie po co? Więc z tego tytułu że to ja w tej sytuacji jestem winnym a ty jesteś niewinnym pozwolę sobie przedstawić moje stanowisko w tejże sprawie. Wyjechałem w sobote daleko od domu jak wszyscy wiedzą na święta, nie było mnie 5 dni gdzie nie miałem dostępu do internetu, globalnego połączenia, netu, neta i takie tam jak kto woli. Gdy wróciwszy z wyprawy, która była dość ciekawą, postanowiłem odwiedzić forum w celach rozrywkowych zauważyłem że główny serwer hejdz'a jest wyłączony (czyt. rozje*any w ch*j) postanowiłem zagłębić sie w temat i dowiedziawszy się że admini z FFA#1 mają admina na FFA#2 do czasu naprawy FFA#1 udałem sie na ten otóż serwer z zamiarem marnowania tak cennego w tych czasach czasu na debilną grę która psuje, psuła i będzie psuć dzieciństwo młodym chłopaczkom takim jak TY! Niestety po pewnym czasie pojawiłeś się na serwerze pod niciek Zulek (sądze że czyta się żulek ) Tak więc po strzale w głowę który dla mnie osobiście wydał się dziwny (Inferno mapa wcześniej) stwierdziłem że jesteś podejrzany i postanowiłem obejrzeć Twoją grę z pozycji specta. Oglądając Ciebie w "akcji" stwierdziłem że masz czita gdyż po 5 flashach (mapa nuke) rzuconych Tobie na twarz ty potrafisz wskoczyć na stół, kucnąć i wymierzyć 2 idealnie bańki (czyt. head shot'y) dalej nic nie widząc zejsc ze stolu i chodząc w prawo i lewo strzelić kolejną głowę to postanowiłem Ciebie zbanować, pamięcią sięgając do FFA#1 na którym było HLTV Rec. Zbanowałem Cię z powodem jaki widnieje powyżej w Twojej skardze, niestety na FFA#2 nie ma HLTV Rec. a ja demka nie nagrywałem to dowodu nie mamy... Tak czy inaczej ja podtrzymuję teze że jesteś oszustem czy jak kto woli cziterem i nie chcę żeby ktoś taki jak Ty grał na hejdzowskich serwerach. To tyle, dziękuje za uwagę. Dobranoc.

Gość
Wysłany: 2011-04-29, 00:26

No dobrze, mam steam VAC w dobrym stanie, przed fleszami się potrafię obrócić, dostałem flesza, a że znam mapę na pamięć, to nic trudnego wcisnąć spację strzałkę do przodu.
Na serwer zaprasza mnie kolega z innego serwera, a tu ban.
5 fleszy jednocześnie, schodzi tak samo jak jeden, a że się guzdrzecie do mnie, to zdążył zejść.
Ksywa Żulek został mi z podstawówki, ale myślę że dziecinny nick nie ma nic wspólnego z moją grą.
Pamiętaj, że w CS zdarzają się farty, a ty już w pierwszej rundzie mi bana strzeliłeś.
Szkoda bo serwer miał graczy na poziomie.
Zastanawiam się jakiego cheata niby mam.

Gość
Wysłany: 2011-04-29, 00:30

Chciałbym dodać że nie było nikogo na spec. podczas tej akcji, oraz nie było mnie na mapie inferno "wcześniej" może o godzinie 15 lub 16.

Gość
Wysłany: 2011-04-29, 01:55

Jak coś to mnie na ten server zaprosił sam admin walek...

wilku 
uzależniony

Piwa: 46 piw(a)
Wysłany: 2011-04-29, 09:16

Wirus nie ma tu admina od dziś...w gacie robiłeś jak on adminował :-)

W takim wypadku nie ma co rozmawiać.
Hltv nie ma, wirus jest pewny Twojej cheaterskiej gry.

Temat zamykam, ban zostaje, ewentualnie do otworzenia przez H@.
Na przyszłość nie pisz pod sobą 3 posty z rzędu...i to do tego jako gość.

Forum wielotematyczne Hejdż - Serwery Counter-Strike
Nawigacja » Administracja » Archiwum » [BAN] Zulek
« Poprzedni temat | Następny temat »
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi