Counter-Strike 1.6 Ventrilo 2.1.4

Forum wielotematyczne Hejdż - Serwery Counter-Strike
Nawigacja » Forum wielotematyczne Hejdż » Sport » Sportowe niusy » [BOKS] Adamek vs Kliczko we wrześniu! TO PEWNE!
« Poprzedni temat | Następny temat »
Tagi: adamek :: tomasz adamek :: wladymir kliczko :: kliczko :: witalij kliczko :: witalij :: ukraina :: 2011 :: wrzesien :: wroclaw :: stadion :: euro 2012 :: boks :: walka :: wbc :: swiat :: wrzesniu :: juz :: pewne

Zamknięty przez: lajtovy.
2011-02-12, 01:43

[BOKS] Adamek vs Kliczko we wrześniu! TO PEWNE!

Autor Wiadomość
Kefir. 
Big Daddy
n1, synu.

Typ gry: Steam
Piwa: 63 piw(a)
[BOKS] Adamek vs Kliczko we wrześniu! TO PEWNE! Wysłany: 2011-01-07, 12:49

Trwają negocjacje dotyczące przeciwnika, z którym Tomasz Adamek ma walczyć 16 kwietnia w Katowicach. Jednocześnie Ziggy Rozalski menedżer Adamka prowadził intensywne negocjacje z obozem braci Kliczko i doszedł do porozumienia z Władymirem.

- Doszliśmy do porozumienia, bardzo jesteśmy zadowoleni z oferty, którą nam przedstawiono. We wrześniu stoczę walkę na stadionie we Wrocławiu z Władymirem Kliczko. Bardzo się cieszę, bo właśnie spełnią się moje bokserskie marzenia. Chcę pokonać Kliczkę i zdobyć pasy WBO i IBF, których jest posiadaczem. Stadion mieści ponad czterdzieści tysięcy kibiców, mam nadzieję, że dopisze nam pogoda - powiedział zadowolony Tomasz Adamek, dla którego Nowy Rok nie mógł się rozpocząć się lepiej.

Jednocześnie wciąż trwają negocjacje w sprawie przeciwnika, z którym "Góral" zmierzy się 16 kwietnia.

- Pracujemy nad tym, by walka odbyła się w Katowicach, ale moim przeciwnikiem nie będzie ani Samuel Peter ani Hasim Rahman. Nie chcę podawać żadnych nazwisk i bawić się w spekulacje. Sytuacja się wyklaruje w ciągu najbliższych kilku dni - zapewnia polski bokser.

Na zawodowych ringach Adamek, były mistrz świata w wagach półciężkiej i junior ciężkiej, wygrał 43 walki, a jedną przegrał.

Mierzący 200 cm wzrostu Władimir Kliczko, były pięściarz Gwardii Warszawa, od czterech lat jest posiadaczem pasa IBF, a od dwóch - WBO. Rozpoczął zawodową karierę w 1996 roku, po zdobyciu złotego medalu w igrzyskach olimpijskich w Atlancie. Łącznie stoczył 58 profesjonalnych walk, z których 55 wygrał, a trzy przegrał.

onet.pl & wyborcza.pl

-|||||===|||||- 
uzależniony
od J do L [DBC]

Piwa: 22 piw(a)
Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2011-01-07, 14:30

jeszcze za wczesnie...

Kefir. 
Big Daddy
n1, synu.

Piwa: 63 piw(a)
Wysłany: 2011-01-07, 14:43

wyrobisz się z masą do września.

Mr. [C]iaste[K] 
zaawansowany
Chcesz Gryza ? :D

Piwa: 9 piw(a)
Wysłany: 2011-01-07, 15:12

Chyba mi się wydaje że trochę za wcześnie na Kliczko ale walka to chyba KO :D

-|||||===|||||- 
uzależniony
od J do L [DBC]

Piwa: 22 piw(a)
Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2011-01-07, 16:53

adamek z kazdym dniem jest coraz lepszy ale jeszcze nie czas na kliczko...

1234567890 
wtajemniczony

Piwa: 2 piw(a)
Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: 2011-01-07, 18:06

ale bedzie wpierd..... dla Adamka hahahaha z motyka na słonce

Forum wielotematyczne Hejdż - Serwery Counter-Strike
Nawigacja » Forum wielotematyczne Hejdż » Sport » Sportowe niusy » [BOKS] Adamek vs Kliczko we wrześniu! TO PEWNE!
« Poprzedni temat | Następny temat »
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi