Zamknięty przez: deadmau5 2011-10-16, 18:09 |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
Wysłany: 2011-10-16, 10:47 |
|
|
| siwy ŁDZ napisał/a: | w amx_bans wpisujac jego sida wyskakują wlasnie dwa bany bodajże rafaelo i kogos jeszcze !!!!! a nicki kazdy sobie moze zmienic. Bedac na servie rozmawialem na seyu z rafaelo, ktory pisal ze go wielokrotnie banowano sam tez to uczynil a on wraca wiec nie bede czekal bog wie na co, sprawdziłem amxbans i wyskoczyly 2 bany 1 potwierdza sie od rafaelo, wiec leci ban!!! A poza tym banem to jego gra jest pod duzym znakiem zapytania |
Od 'rafaelo' bana tutaj nie dostałem, poprzedni mój ban był od 'hajcie Przybysz', zresztą został on szybko wyjaśniony. Wnioskuje z tego, że albo jakaś menda się podemnie podszywa lub ten system ze SteamID trochę kuleje, skoro przypisuje mi bany, których w rzeczywistości nie dostałem. Co do mojej gry, mocno początkujący nie jestem i zdarza mi się trafiać, przewidzieć lub zeskanować (po to kupuje się 90+ naboi) co nie znaczy że jade na haxach. |
|
|
|
 |
DeJaVu 
uzależniony
rosół z mlekiem
Typ gry: Steam
Piwa: 33 piw(a) Wiek: 21 Dołączył: 09 Lis 2009 Posty: 1348 Skąd: Klecza Dolna
|
Wysłany: 2011-10-16, 16:57 |
|
|
| C!chacz napisał/a: | | (po to kupuje się 90+ naboi) |
Do glocka i mp5 na przykład... : )
Taka mała dygresja.
C!chacz, gdyby ktoś się pod Ciebie podszywał, to widzielibyśmy tego bana - szukając po NICKU (do cholery, tylko tak w amx bans możemy znaleźć, ile razy było to już powtarzane?). Ale jego ban byłby na jego IP, nie na Twoje.
Admini mają wątpliwości co do gry tego gracza - zapraszam w takim razie na serwer zarówno zbanowanego, jak i administrację, póki co brak dowodów, a co za tym idzie - ub.
FFA czeka! |
_________________ "Boże, chroń mnie przed przyjaciółmi - z wrogami sam sobie poradzę."
 |
|
|
|
 |
Typ gry: Steam
Piwa: 15 piw(a) Wiek: 99 Dołączył: 03 Lis 2009 Posty: 590
|
Wysłany: 2011-10-16, 18:09 |
|
|
Błąd już nie powinien pojawiać się.