Counter-Strike 1.6 Ventrilo 2.1.4

Forum wielotematyczne Hejdż - Serwery Counter-Strike
Nawigacja » Administracja » Archiwum » Hejdż [FFA#2] » Skargi / Bany / Zmiany » C!chacz ban nr. 2
« Poprzedni temat | Następny temat »

Zamknięty przez: deadmau5
2011-10-16, 18:09

C!chacz ban nr. 2

Autor Wiadomość
C!chacz
rookie

C!chacz ban nr. 2 Wysłany: 2011-10-15, 13:57

[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] Zbanowany przez siwy LDZ
[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.hejdz.pl
[AMXBANS] Przyczyna: 'aktywnby'
[AMXBANS] Czas: 'permanentnie'
[AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_0:4:246754379'
[AMXBANS] Twoje IP: '46.186.54.180'
[AMXBANS] =======================================

Możesz rozszerzyć powód?

Rafaellllo 
rookie
Mistrzunio

Typ gry: Steam
Wysłany: 2011-10-15, 14:00

lista banow mowi sama za siebie. Po za tym latasz odpalony

siwy ŁDZ 
wymiatacz

Piwa: 7 piw(a)
Wysłany: 2011-10-15, 16:26

C!chacz napisał/a:
lista banow mowi sama za siebie. Po za tym latasz odpalony
nic dodac nic ujac !! !! http://www.bans.hejdz.pl/ban_search.php
Temat do zamknieci pewnie i tak bedzie latal po servie bo ma zmienne ip :( :(

|----|||||||=----- 
wymiatacz

Piwa: 4 piw(a)
Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2011-10-15, 16:33

dobrze że go wreszcie zbanowaliście.... szkoda że nikt nie słuchał mnie jak spamowałem na u@ że odpalony jest...:/.

rozek 
rookie
or not to be

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2011-10-15, 17:38

SeeeA czy jak to ty tam jesteś sprawdzałem Cię na spect widziałem parę sytuacji które brałeś z nieba. Fart ? wątpię nie na taki poziom jak grasz . A co do steam który podałem był logowany na twoim IP :) dziękuje dobranoc ;)

C!chacz
rookie

Wysłany: 2011-10-15, 18:21

Na liście banów figurowałem 2 razy(pierwszy wyjaśniony) a z powodu drugiego założyłem ten topic, więc obecność tam to żaden argument. Ale nie o tym, bo chodzi o wlepienie bana, nie mając absolutnie żadnego dowodu, a nie przepraszam - własne 'widzimisie'. Postawa godna 10-letniego dzieciaka. Ostatnie screeny udwodniły że, gram czysto i do waszej wiadomości: za stary jestem żeby bawić się w tego typu rzeczy i nigdy ich nie używałem (a w cs'a pomykam ładnych parę lat). No chyba że ktoś popierdzielał po serwie przyodziawszy mój nick (takie sytuacje też miałem), ale za to odpowiedzialności brać nie mogę. A szkoda bo wydawało mi się, że piecze nad serwem (sądząc po głosach) sprawuje grono kumatych ludzi. No cóż widocznie się pomyliłem.

deadmau5 
zaawansowany

Piwa: 15 piw(a)
Wysłany: 2011-10-15, 18:30

Panowie, chwileczkę. Chyba zaszła jakaś pomyłka. Piszecie, że gracz C!chacz jest na aktywnym, przecież on bana dziś dostał, więc na jakiej podstawie?

Szukając po jego ip, wyświetlają się 2 inne nicki, ale żadne z nich nie są częścią 2-óch pierwszych członów jak to bywa w neostradzie np. 83.20.***.***.

Czym się kierowałeś SIWY? - W amxbans nic nie ma.

siwy ŁDZ 
wymiatacz

Wysłany: 2011-10-15, 18:43

w amx_bans wpisujac jego sida wyskakują wlasnie dwa bany bodajże rafaelo i kogos jeszcze !! !!!!! a nicki kazdy sobie moze zmienic. Bedac na servie rozmawialem na seyu z rafaelo, ktory pisal ze go wielokrotnie banowano sam tez to uczynil a on wraca wiec nie bede czekal bog wie na co, sprawdziłem amxbans i wyskoczyly 2 bany 1 potwierdza sie od rafaelo, wiec leci ban!!! A poza tym banem to jego gra jest pod duzym znakiem zapytania

deadmau5 
zaawansowany

Wysłany: 2011-10-15, 18:52

Siwy nie chcę się z tobą wykłócać, ale w amxbans pojawił się błąd bo jakikolwiek wpiszesz steam id to ujrzysz znów 2 takie same bany. Te 2 nieszczęsne bany nie mają przyporządkowanych w wierszach steam id i dlatego się pojawiają. Sprawdź wpisując mój status STEAM_0:4:246754379 :-) albo swój wpisz.

Pomyłka panowie.

Warto sprawdzić czy jest podane steam id w szczegółowych informacjach o zbanowanym graczu.

|----|||||||=----- 
wymiatacz

Piwa: 4 piw(a)
Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2011-10-15, 19:08

deadmau5,
siwy ŁDZ napisał/a:
A poza tym banem to jego gra jest pod duzym znakiem zapytania

deadmau5 
zaawansowany

Wysłany: 2011-10-15, 19:11

Panowie, ale nie macie dowodów.

Gdzie demo, gdzie ss-y? Ja nie chcę nikogo bronić. Staram się tylko być obiektywny i sprawiedliwy.

rozek 
rookie
or not to be

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2011-10-15, 20:20

C!chacz napisał/a:
Na liście banów figurowałem 2 razy(pierwszy wyjaśniony) a z powodu drugiego założyłem ten topic, więc obecność tam to żaden argument. Ale nie o tym, bo chodzi o wlepienie bana, nie mając absolutnie żadnego dowodu, a nie przepraszam - własne 'widzimisie'. Postawa godna 10-letniego dzieciaka. Ostatnie screeny udwodniły że, gram czysto i do waszej wiadomości: za stary jestem żeby bawić się w tego typu rzeczy i nigdy ich nie używałem (a w cs'a pomykam ładnych parę lat). No chyba że ktoś popierdzielał po serwie przyodziawszy mój nick (takie sytuacje też miałem), ale za to odpowiedzialności brać nie mogę. A szkoda bo wydawało mi się, że piecze nad serwem (sądząc po głosach) sprawuje grono kumatych ludzi. No cóż widocznie się pomyliłem.

nie jesteś pierwszy na tym serverze komu ssy nic wykazały parę adminów wie o kogo chodzi ;)
np. wł patrzysz wył . lub anty ss :)

deadmau5 
zaawansowany

Wysłany: 2011-10-15, 22:05

rozek do cholery, naucz się czytać ze zrozumieniem bo piszesz nie na temat...

Oczekuję wypowiedzi wyłącznie adminów (głównie Siwego), którzy potwierdzą pomyłkę.

siwy ŁDZ 
wymiatacz

Wysłany: 2011-10-15, 22:27

deadmau5 napisał/a:
ale w amxbans pojawił się błąd bo jakikolwiek wpiszesz steam id to ujrzysz znów 2 takie same bany.
nie mialem o tym pojecia, klocic sie tez nie mam zamiaru z nikim choc jego gra jest dla mnie naprawde niepewna. chcialbym jeszcze uslyszec wypowiedz Rafaella na ten temat

Rafaellllo 
rookie
Mistrzunio

Wysłany: 2011-10-15, 23:35

"Siwy nie chcę się z tobą wykłócać, ale w amxbans pojawił się błąd bo jakikolwiek wpiszesz steam id to ujrzysz znów 2 takie same bany. Te 2 nieszczęsne bany nie mają przyporządkowanych w wierszach steam id i dlatego się pojawiają."

O tym nie wiedzialem i rzeczywiscie blad. Ale i tak jego gra pozostawia wiele do zyczenia.

Forum wielotematyczne Hejdż - Serwery Counter-Strike
Nawigacja » Administracja » Archiwum » Hejdż [FFA#2] » Skargi / Bany / Zmiany » C!chacz ban nr. 2
« Poprzedni temat | Następny temat »
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi