Przesunięty przez: bennington. 2010-09-02, 13:22 |
|
| Autor |
Wiadomość |
Typ gry: Steam
| Ostrzeżeń: |
 |
 |
1/3/6 |
|
|
Dostałem bana o niby czity :) Wysłany: 2010-07-26, 22:01 |
|
|
Tak jak w temacie. Dostałem bana za niby czity Mam steam. Grałem na nicku aim for head, a zawsze gram na nicku K2^^. Proszę o unban. Macie htlv rec. możecie sprawdzić nagranie |
_________________ Dopóki walczysz - jesteś zwycięzcą!! |
|
|
|
 |
eska. 
wymiatacz
Madafaka!
Piwa: 51 piw(a) Dołączył: 28 Lis 2009 Posty: 894 Skąd: z szuflady.
 |
 |
2/3/6 |
|
|
Wysłany: 2010-07-26, 22:06 |
|
|
| Jakiś wycinek z konsoli lub coś ? admin który Cię banował? Bo tak jak sobie napisałeś to z tego nic nie wynika. |
|
 |
zaku 
zaawansowany
Don't Kill Me :*
Piwa: 7 piw(a) Wiek: 19 Dołączył: 05 Maj 2010 Posty: 485 Skąd: Łańcut
|
Wysłany: 2010-07-26, 22:06 |
|
|
| Poczekaj na stream'a od niego dostałeś bana a wy tu nie spawomać. |
_________________ empeeniu :Morał tej bajki jest króki i niektórym znany nie wkurwiaj wiecej kszaka bo to cham jebany . |
|
|
|
 |
 |
 |
1/3/6 |
|
|
Wysłany: 2010-07-26, 22:07 |
|
|
AMXBANS] You are Banned from this server by admin jestem z d-link pgs
[AMXBANS] You are permanently banned.
[AMXBANS] Banned nick : aim for head
[AMXBANS] Reason : ' Cheatujesz '
[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.hejdz.pl
[AMXBANS] Your SteamID : ' STEAM_0 : 4 : 511566853 '
[AMXBANS] Your IP : ' 178.42.167.
Proszę Wycinek z konsoli
[ Dodano: 2010-07-26, 23:21 ]
Dajcie mi tego unbana proszę was... Pograć chce w spokoju wkońcu. Tylko wejde na innym nicku od raz ban za czity....Uwielbiam to eh |
|
|
|
 |
Piwa: 86 piw(a) Dołączył: 19 Sie 2009 Posty: 2275 Skąd: Kielce
|
Wysłany: 2010-07-26, 22:58 |
|
|
| matk007, Typ gry: Steam, na serwerze mówiłeś też że steam a tu prosze STEAM_0:4:511566853 - NonSteam. Grasz na NS bo na Steam czity nie działają? |
_________________ Gdy wydarzy się coś złego, pijesz, żeby zapomnieć. Kiedy zdarzy się coś dobrego, pijesz, żeby to uczcić. A jeśli nie wydarzy się nic szczególnego, pijesz po to, żeby coś się działo. |
|
|
|
 |
 |
 |
1/3/6 |
|
|
Wysłany: 2010-07-27, 16:37 |
|
|
Gram na non steam bo mi się nie chce włączać za każdym razem steama i mam go od może miesiąca, i nie mam na nim map ani wszystkich dzwięków z większości serwerów. Dlatego nie gram na steam. A czitów nie mam nawet na kompie.... Na hejdz bf2+ffa gram na nicku K2^^ miałem już 3 razy chyba ss robione jak nie wierzysz to zobacz , a tak wogóle to macie hltv recorder, zobacz sobie jak ja grałem Gram już z 4-5 lat więc umiem troszeczkę grać
[ Dodano: 2010-07-27, 17:39 ]
A i tak wogóle to nigdy nie mówiłem, że gram na steam tylko, że MAM STEAM... |
|
|
|
 |
Piwa: 63 piw(a) Dołączył: 27 Sie 2009 Posty: 2919 Skąd: zawsze tam, gdzie Ty
|
Wysłany: 2010-07-27, 16:43 |
|
|
Inteligencją nie grzeszysz widzę ;F
Argument, że nie grasz na stm masz nieziemsko mocny. |
_________________ Nie obchodzi mnie, to co myślisz o mnie, zaufaj mi, pierdolę to.
 |
|
|
|
 |
Piwa: 57 piw(a) Wiek: 17 Dołączył: 11 Paź 2009 Posty: 2171 Skąd: Radom
|
Wysłany: 2010-07-27, 16:43 |
|
|
Jasne, coś mi się nie chce za bardzo w to wierzyć
Specjalnie dla ciebie zrobiłem poradnik
* Kliknij PPM na ikonkę Steam'a.
* Wejdź w Opcje.
* Następnie kliknij Interfejs.
* Zaznacz "Uruchom Steam przy włączaniu komputera".
* Zatwierdź wciskając OK |
_________________ PERFUMY - PERFUMY - PERFUMY - PERFUMY - PERFUMY |
|
|
|
 |
Piwa: 86 piw(a) Dołączył: 19 Sie 2009 Posty: 2275 Skąd: Kielce
|
Wysłany: 2010-07-27, 20:37 |
|
|
matk007, poszedł bana a twoje wypowiedź:
przeciez steam |
_________________ Gdy wydarzy się coś złego, pijesz, żeby zapomnieć. Kiedy zdarzy się coś dobrego, pijesz, żeby to uczcić. A jeśli nie wydarzy się nic szczególnego, pijesz po to, żeby coś się działo. |
|
|
|
 |
Piwa: 18 piw(a) Wiek: 25 Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 997 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 2010-07-28, 10:43 |
|
|
Nie ma to jak mieć steama i grać na NS`ie zeby rank podbić z czitem
A odwoływanie się do posiadania steama w sprawie bana wystawionego na klijenta NS to smiech na sali
Trzeba było grać na steamie. Dodatkowo jak odpalasz NS`a to co robisz? Klikasz 2 razy na ikonke.
Zeby odpalic CS`a na steamie też trzeba 2 razy w ikonke kliknąć Więc nie wiem co ci niby robi taką różnice.
Nie masz dźwieków i map? Żaden problem przegraj je z NS`a z mapami to samo
Pozdrawiam i mam nadzieje do nie zobaczenia tr3 |
_________________ RPG + RTS Co by odstresować od CS`a |
|
|
|
 |
 |
 |
1/3/6 |
|
|
Wysłany: 2010-07-28, 19:54 |
|
|
| O kurwa ludzie... Wy macie dopiero pojęcie o wyobrażeniu... Było trzeba zrobić mi ss kurwa nie banować od razu z powodem "czitujesz" ... Grałem na nicku K2^^ (też na non steam) to miałem 2 razy ss robione i nie wykazały te wasze ss żadnych czitów, a też grałem dobrze tak jak na nicku aim for head... A wszystkiego tego badziewia nie chce mi się przerzucać bo mój non steam zajmuje już chyba z 2 GB i po drugie nie wiem czemu ale na steam mi się przycina CS... a podobno jak się ma steam na kompie to nie można czitów używać w ogóle.... A ja nigdy nie czitowałem i czitował nie będę. Kupiłem steama dlatego, że często słyszałem po robionych ss KUP STEAM to kupiłem i co kutrwa dalej źle???????? Niektórzy z was to mają naprawdę popier...okone w głowach. Nie da się wytłumaczyć ludziom, że po prostu ktoś może dobrze grać i nie musi mieć czitów... Jak mówiłem już wcześniej ja gram z 4-5 lat wiec ODPIERDOLCIE SIĘ WKOŃCU i następnym razem róbcie ss zamiast od razu banować..... |
|
|
|
 |
Piwa: 4 piw(a) Wiek: 21 Dołączył: 12 Paź 2009 Posty: 692
 |
 |
1/3/6 |
|
|
Wysłany: 2010-07-28, 20:02 |
|
|
| matk007, trzeba było grac na steamie nie było by problem.. w takim razie jak na nim nie grasz to po co ci on?.. a co do cheatow ze nie można mieć jak jest steam zainstalowany to źle słyszałeś... PoZZdroo i błagaj czerwonych :]... |
_________________ [][]---------[][]
......|_O_|.......
..........|..........
......._/ \_.......
..................... |
|
|
|
 |
 |
 |
1/3/6 |
|
|
Wysłany: 2010-07-28, 20:11 |
|
|
Błagać o unban nie muszę bo i tak mam neostradę... ale mimo wszystko nie chce żeby wszyscy myśleli że mam niby czity a jak nawet źle słyszałem to i tak czitów nie mam... Ludzie jak was przekonywać to ja już nie wiem... Przez ostatnie miesiące jak grałem na tym serwie myślałem sobie ooo jaki zajebisty serwer można pograć, a przez takie akcje to już mi się odechciewa grać wogóle... Jestem przyzwyczajony do grania na tym Je...anym nonsteam i nie mogę się przestawić na steam. Mam w domu jeszcze 2 młodszych braci którzy też grają w csa i nie chce żeby grali na moim steamie więc nie mam ustawionego steama jako głównego do włączania bo oni zaraz będą go włączać i mi coś spier...olą... NO I POWTARZAM JUŻ CHYBA 3-CI RAZ.... NA STEAM MI SIĘ TNIE CS!! n ie wiem dlaczego ale się tnie.... jak ktoś mi powie jak to naprawić to zacznę grać na steamie....
[ Dodano: 2010-07-28, 21:14 ]
A i jeszcze M|2.B4N|)!T jak byś miał taką sytuację jak ja teraz i wiedziałbyś dobrze że nie masz czitów a wszyscy by Ci próbowali wmówić inaczej to też byś się zdenerwował.. No ale sory za moje tzw przecinki heh |
|
|
|
 |
DeJaVu 
uzależniony
rosół z mlekiem
Piwa: 33 piw(a) Wiek: 21 Dołączył: 09 Lis 2009 Posty: 1345 Skąd: Klecza Dolna
|
Wysłany: 2010-07-29, 09:51 |
|
|
| matk007, może w trakcie gry na stm pojawiają się lagi przez zbyt dużą ilość włączonych aplikacji? Polecam wyłączyć deamon tools, hp digital imaging monitor, super simple wallhack i połączenie sieciowe. |
_________________ "Boże, chroń mnie przed przyjaciółmi - z wrogami sam sobie poradzę."
 |
|
|
|
 |
FuzZe 
wtajemniczony
gruby brzuch .
Piwa: 6 piw(a) Dołączył: 28 Cze 2010 Posty: 178 Skąd: Cie bije?
 |
 |
1/3/6 |
|
|
|
|
|
 |
|
|