Zamknięty przez: Kefir. 2011-10-20, 19:02 |
|
| Autor |
Wiadomość |
Typ gry: Steam
| Ostrzeżeń: |
 |
 |
1/3/6 |
|
|
FFa, a Admini... Wysłany: 2011-10-19, 21:31 |
|
|
Witam.
Otóż gram u was jakieś półtorej tygodnia i szczerze mówiąc nigdy się nie spotkałem z takim olewaniem graczy, którzy zgłaszają cziterów na U@. Tak, tak nikt mnie tu nie trzyma, ale to tak się traktuje graczy ?? Z tego co widzę sieć małymi krokami upada, to o to wam chodzi ?? Wiem też, że napiszecie mi dowody, ale jak bym miał za każdym razem robić ss, to bym więcej tracił czasu na przyjemność.. Oczekuje ogarnięcia adminów, głownie mi chodzi jak się nie mylę o "przybysz hajcie", ale i też resztę.
Ja nie wiem, czy dla was jest ciężko nadużyć kilku pierdolonych klawiszy i sprawdzić po przez robienie fotek, chociaż i tak fotki chuja pokazują, bo najlepsze są dema, jednak nie mam na to wpływu. Tak więc jeszcze raz proszę tych wyższych o ogarnięcie adminów... Za każdym razem co np. ja głoszę czitera, to nawet nie ruszy dupy na speca. Druga sprawa, to obrażanie graczy, kurwa wbijam na serwer patrze dwóch adminów, a dzieci się kurwa przezywają wzajemnie i lecą sobie po ambicjach. Gdzie jest kultura na serwerze, powiedzcie mi na chuj wam w ogóle ten admin ????? W sumie na razie tyle ode mnie, jeszcze mi się coś wspomni, to dodam, lub edytuje.
(Przyłapany) |
| Ostatnio zmieniony przez deadmau5 2011-10-20, 19:38, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Piwa: 9 piw(a) Dołączył: 24 Sie 2010 Posty: 175
|
Wysłany: 2011-10-19, 21:44 |
|
|
Po co ma "ruszać dupę na speca"? W większości przypadków tego nie potrzeba, jedna czy dwie rundy obserwacji - jest jakaś podejrzana akcja to leci perm, a potem ogląda się HLTV. Nie wiem więc w czym problem. A na spekcie dosyć często jakiegoś admina widzę. Co do obrażania, nie wiem kiedy grałeś ale ja rzadko widzę takie coś. Ktoś kogoś upomni i spokój jest. A i na koniec, jakoś nie spotkałem się z sytuacją żeby ktokolwiek lekceważył (uzasadnione) info na u@.
Widocznie te półtora tygodnia gry to za mało |
_________________ Na pohybel, na plasterki... |
|
|
|
 |
 |
 |
1/3/6 |
|
|
Wysłany: 2011-10-19, 21:50 |
|
|
Tak, tak. Brońcie siebie wzajemnie... Cóż tak jak myślałem, że to co napiszę i tak nic nie zmieni.
Co do tego:
| Cytat: | | o co ma "ruszać dupę na speca"? W większości przypadków tego nie potrzeba, jedna czy dwie rundy obserwacji - jest jakaś podejrzana akcja to leci perm, a potem ogląda się HLTV. |
Tak, tak. A napierdala dalej w grze i patrzy tylko i wyłącznie na fragi...
| Cytat: | | Widocznie te półtora tygodnia gry to za mało |
Dla mnie wystarczająco dużo...
[EDIT]
| Cytat: | | Walnołeś 3 possty z tego jak sie domyślam jeden to przywitanie a reszta to "puacz" |
Tutaj przykład już macie Dla twojej wiadomości, zobacz dokładnie moje "3 posty"
Dobra, zamknijcie ten temat, bo nie widzę sensu ciągnięcia tego, CYA ! |
| Ostatnio zmieniony przez alternatywa? 2011-10-19, 21:56, w całości zmieniany 4 razy |
|
|
|
 |
Piwa: 1 piwo Wiek: 41 Dołączył: 26 Sie 2010 Posty: 221 Skąd: WzJąĆ mÓsssK ?
 |
 |
1/3/6 |
|
|
Wysłany: 2011-10-19, 21:50 |
|
|
| "Za każdym razem co np. ja głoszę czitera, to nawet nie ruszy dupy na speca." Ile razy mogles o to prosić jak jesteś z nami od 7.10 ?Walnołeś 3 possty z tego jak sie domyślam jeden to przywitanie a reszta to "puacz" . Odejdz troche od kompa i spoknatkuj sie z psychologiem bo nawet przez kabel wali do Ciebie agresją a to już chyba uzależnienie ? Napisze wieć po twojemy aby dotarło ... Admin to kurwa mać nie jest maszyna i nie widzi albo inaczej nie raaguje na to co pisze mu zakomplekisony małolat co jak go ktos zabije odrazu jest kurwa cziterem , moze sprawdzil tego "cziteraa" ktory cie zabil i poprostu byl czysty . Nie ma obowiazku spowadania sie tobie bo kim ty w ogole jesteś . Nie edytuj i nie zmyślaj bo wszystko gra jak należy misiaczku . |
|
|
|
 |
Piwa: 4 piw(a) Wiek: 24 Dołączył: 12 Paź 2009 Posty: 692
 |
 |
1/3/6 |
|
|
Re: FFa, a Admini... Wysłany: 2011-10-19, 22:00 |
|
|
| alternatywa? napisał/a: | Witam.
Otóż gram u was jakieś półtorej tygodnia |
| alternatywa? napisał/a: | | Z tego co widzę sieć małymi krokami upada |
hmmm.. zaobserwowałeś to przez półtorej tygodnia?!.. .. brawo :]
| alternatywa? napisał/a: |
Dobra, zamknijcie ten temat, bo nie widzę sensu ciągnięcia tego, CYA ! |
skoro wiedziałeś jak już wspomniałeś przed napisaniem tego to po co to zrobiłeś?
ja również.. nie widzę jakoś żeby ktoś komuś ubliżał.. latających odpałów tez raczej nie widzę... więc na prawdę nie wiem co chcesz zarzucić adminom.. chociaż podparłbyś to jakimiś dowodami,,, |
|
|
|
 |
Piwa: 2 piw(a) Wiek: 21 Dołączył: 16 Cze 2011 Posty: 215 Skąd: GÓRNY ŚLĄSK
|
Wysłany: 2011-10-19, 22:07 |
|
|
O co kurde chodzi. SS robi sie gdy gra jest podejrzana ,a nie wtedy gdy piszesz na U@ ze ktos jest odpalony...
Jesli uwazasz , iz Twoje informacje sa lekcewazone to musze Ci uswiadomic ze jestes w glebokim bledzie.
sorry za brak Polskich znakow |
|
|
|
 |
Piwa: 8 piw(a) Wiek: 19 Dołączył: 14 Lis 2009 Posty: 243 Skąd: Manieczki
 |
 |
1/3/6 |
|
|
Wysłany: 2011-10-19, 23:01 |
|
|
| jak to na hejdzu bywa, wszyscy rzucili się na 'szaraczka' mimo że ma po części rację. |
|
|
|
 |
Wiek: 21 Dołączył: 07 Cze 2010 Posty: 63 Skąd: ZDOLNY ŚLĄSK/Opole
 |
 |
2/3/6 |
|
|
Wysłany: 2011-10-20, 08:30 |
|
|
A ja zgodzę się z kolegą, który założyl ten temat. W sumie też chciałem napisac skargę na przybysza, ale z racji braku czasu tego nie zrobiłem. Teraz mam czas przed zajęciami, więc coś skrobnę. Nie traktujcie tego jak ataku, ale ja również zgłaszałem przybyszowi na u@ haxa, i to nawet z 4 razy, mówiłem przez mic'a, zero reakcji. Zeby nie było, ze z palca wyssane, typ byl juz podejrzany na d2, a pozniej na inferno to juz ladnie szalal... takze kolega ma rację, chociaż inni admini raczej reagują... Dobra spadam, bo juz jestem spozniony
pozdro |
|
|
|
 |
Piwa: 9 piw(a) Dołączył: 24 Sie 2010 Posty: 175
|
Wysłany: 2011-10-20, 17:54 |
|
|
| Jeżeli chodzi o Przybysza to nie wiem co wyrabia, widziałem go może raz na jakoś 15 minut, z tego co pamiętam. Moja wypowiedź odnosiła się do reszty. |
_________________ Na pohybel, na plasterki... |
|
|
|
 |
rozek 
rookie
or not to be
 |
 |
2/3/6 |
|
|
Wysłany: 2011-10-20, 18:18 |
|
|
ma racje gdy widzi to działa
facet jest ogarnięty i napewno nie wali banów bo mu się tam podoba
a co to U@ nie zawsze widzi admin i tyle co piszą bzdurnych osób to się nie dziwie że tak jest
ja napiszę na steam-priv to każdego sprawdza |
|
|
|
 |
DeJaVu 
uzależniony
rosół z mlekiem
Piwa: 33 piw(a) Wiek: 21 Dołączył: 09 Lis 2009 Posty: 1348 Skąd: Klecza Dolna
|
Wysłany: 2011-10-20, 18:33 |
|
|
Tak, tak, autor tematu ma rację, a ja mam 2 penisy na czole i 17 pod pachą.
Gówno wiecie o tym co robią admini - a najmniej o tym, kogo, kiedy i w jaki sposób oglądają. Gdybym działał "jawnie" to moja robota byłaby o kant dupy.
Autor już się pożegnał, więc zamykać to gówno i nie dawać okazji do spamu i nabijania postów. |
_________________ "Boże, chroń mnie przed przyjaciółmi - z wrogami sam sobie poradzę."
 |
|
|
|
 |
Piwa: 4 piw(a) Wiek: 22 Dołączył: 02 Wrz 2009 Posty: 281 Skąd: Łódź
|
Wysłany: 2011-10-20, 18:48 |
|
|
Jezeli piszesz na u@ i wiem ze gosciu nic nie ma to nie robie ss a skad wiesz ze jak padne to nie patrze na typa i mnie nie pouczaj co zle robie a co dobrze . Ja wiem co mam robic wiec nie przyp... sie do mnie ja gram czesto po 18 w tym tyg
jezeli ktos ma jakies ale do mnie to niech pisze .... |
_________________ Przybysz NigY nie spI
bo jest UpaLonY:D |
|
|
|
 |
|
|