Przesunięty przez: Kefir. 2010-05-25, 10:53 |
|
| Autor |
Wiadomość |
Piwa: 9 piw(a) Wiek: 19 Dołączył: 25 Sie 2009 Posty: 274 Skąd: Tychy!
|
FFA Wysłany: 2010-03-12, 14:18 |
|
|
Panowie, patrząc po tym co się dzieje z naszym FFA, muszę z przykrością poinformować, że prawdopodobnie będzie to serwer ns+s. Wiem, wiem potrzeba czasu no ale patrząc na to wszystko, jesteśmy młodą siecią i jak widać STEAM to dla nas jeszcze za duże wyzwanie.
Na serwer zostaną wgrane odpowiednie pluginy aby banować cheaterów i neo.
Myślę, że to jest najlepsze rozwiązanie. No muszę stwierdzić, że brakuje mi pełnego serwera FFA.
Narazie jest to tylko propozycja. Przyjdzie StreaM* to z nim pogadam, i oczywiście wy też się wypowiedzcie. |
|
|
|
 |
Typ gry: Steam
Piwa: 2 piw(a) Wiek: 22 Dołączył: 12 Gru 2009 Posty: 172
|
Wysłany: 2010-03-12, 14:32 |
|
|
Ja jestem za tym zeby narazie sie wstrzymac , serwer sie powoli rozkreca , a poza tym slyszalem ze do sieci ma byc dolaczony nowy serwer i ma to byc wlasnie FFa s+ns.
Wiec po co nam 2 takie same ?? :] |
|
|
|
 |
DeJaVu 
uzależniony
rosół z mlekiem
Piwa: 33 piw(a) Wiek: 21 Dołączył: 09 Lis 2009 Posty: 1348 Skąd: Klecza Dolna
|
Wysłany: 2010-03-12, 14:47 |
|
|
$pL!, obawiam się, że masz rację. Ciężko jest rozreklamować taki serwer... Reklamy na innych forach - nie oszukujmy się, to po prostu spam, nikt na to nie patrzy. Reklama na yt? Pomysł dobry, ale to raczej akt desperacji, który też nam nie przyniesie dziesiątek graczy. Steam... Fajnie jest, poziom zauważalnie wyższy, ale co z tego, skoro przez większość dnia nie ma z kim grać... Czekanie da nam tylko tyle, że gracze ns zapomną o swoim starym ulubionym serwerze, a graczy steam przybędzie jak na lekarstwo, o ile w ogóle...
Edit:
Już wolę dostawać spam na gg i wkurzać się banując haxów i zwykłe dzieci, niż nie mieć z kim grać. Adminów jest dość, by ogarnąć, jak już wspominałem. |
_________________ "Boże, chroń mnie przed przyjaciółmi - z wrogami sam sobie poradzę."
 |
|
|
|
 |
Piwa: 36 piw(a) Wiek: 18 Dołączył: 11 Wrz 2009 Posty: 1276 Skąd: Warszawa
| Ostrzeżeń: |
 |
 |
2/3/6 |
|
|
Wysłany: 2010-03-12, 15:41 |
|
|
| Ktoś napisał że od pilnowania porządku na servie są admini.... i wiecie to chyba jest bardzo mądre.... Od tego w końcu jesteśmy, żeby ogarniać ten cały szajs ;] Nie będę płakał jak wrócimy na 2 protokoły... |
|
 |
Piwa: 2 piw(a) Wiek: 102 Dołączył: 04 Wrz 2009 Posty: 129 Skąd: sie biora dzieci?
 |
 |
1/3/6 |
|
|
Wysłany: 2010-03-12, 16:16 |
|
|
| z0z0l napisał/a: | | Ktoś napisał że od pilnowania porządku na servie są admini... |
;OOO Nie wierze To bylem ja czyli ty jednak mnie sluchasz <szok> no ale fakt ^^ jestem za s+ns bo bardzo krucho z graczami wchodze na forum patrze ffa graczy 5-0... to az mnie demotywuje do gry wiec wole zeby byl serw pelny ^^ jestem za powrotem na s +ns a admini sie zajma haxami ^^ |
|
 |
Piwa: 46 piw(a) Wiek: 21 Dołączył: 31 Sie 2009 Posty: 1575
|
Wysłany: 2010-03-12, 16:38 |
|
|
| $pL!, na nie, tylko śmiech na sali będzie jak wrócimy na ns. I nie mów, że młoda sieć, młoda sieć... jak się chce to wszystko można. Zresztą wasza sprawa, bo ja na FFA już pewnie nigdy nie wejdę. |
|
 |
Piwa: 36 piw(a) Wiek: 18 Dołączył: 11 Wrz 2009 Posty: 1276 Skąd: Warszawa
 |
 |
2/3/6 |
|
|
Wysłany: 2010-03-12, 16:51 |
|
|
| wilku napisał/a: | | $pL!, na nie, tylko śmiech na sali będzie jak wrócimy na ns. I nie mów, że młoda sieć, młoda sieć... jak się chce to wszystko można. Zresztą wasza sprawa, bo ja na FFA już pewnie nigdy nie wejdę. |
to brzmiało jakbyś wyruszał na wojnę i miał nigdy nie wrócić |
|
 |
Piwa: 86 piw(a) Dołączył: 19 Sie 2009 Posty: 2288 Skąd: Kielce
|
Wysłany: 2010-03-12, 19:33 |
|
|
wilku, może właśnie dzięki powrocie na NS+S bd mógł wbić |
_________________ Gdy wydarzy się coś złego, pijesz, żeby zapomnieć. Kiedy zdarzy się coś dobrego, pijesz, żeby to uczcić. A jeśli nie wydarzy się nic szczególnego, pijesz po to, żeby coś się działo. |
|
|
|
 |
Piwa: 63 piw(a) Dołączył: 27 Sie 2009 Posty: 2922 Skąd: zawsze tam, gdzie Ty
|
Wysłany: 2010-03-12, 20:43 |
|
|
A ja powiem,że wolałbym zostać przy STEAM. Gra się dobrze i co najlepsze - jest z kim.Stan z godziny hm.. 19.45 ? 21/23. Co prawda leciał dust2,ale potem przez całego kabula,aztec'a i inferno było do kogo strzelać. Pod koniec inferno rozlazło się bydło,ale usatysfakcjonowany wyszedłem z FFA,gdyż chociaż sobie pograłem.
Panowie ! Server się kreci ! Co prawda są godziny,że server jest pusty lub też gra garstka ludzi,ale już zauważam,że nowi przychodzą.Ja myślę,że już za kilka dni bedzie server na dawnych obrotach.
aa taka ciekawostka,co mnie rozbawiła.. jakiś koleś mówił do mnie,aby założył hasło na server,bo... on ugadał ludzi na mixa i bedzie grać hahaah padłem ;} |
_________________ Nie obchodzi mnie, to co myślisz o mnie, zaufaj mi, pierdolę to.
 |
|
|
|
 |
Piwa: 46 piw(a) Wiek: 21 Dołączył: 31 Sie 2009 Posty: 1575
|
Wysłany: 2010-03-12, 21:19 |
|
|
StreaM*, taa było ns/steam i nie działało
W dalszym ciągu jestem za only Steam. |
|
 |
Piwa: 86 piw(a) Dołączył: 19 Sie 2009 Posty: 2288 Skąd: Kielce
|
Wysłany: 2010-03-12, 22:35 |
|
|
chooj tam już jutro może będziemy cie bocić na ffa |
_________________ Gdy wydarzy się coś złego, pijesz, żeby zapomnieć. Kiedy zdarzy się coś dobrego, pijesz, żeby to uczcić. A jeśli nie wydarzy się nic szczególnego, pijesz po to, żeby coś się działo. |
|
|
|
 |
Piwa: 4 piw(a) Wiek: 24 Dołączył: 12 Paź 2009 Posty: 692
 |
 |
1/3/6 |
|
|
Wysłany: 2010-03-13, 09:06 |
|
|
| HEU HEU HEU napisał/a: | , a poza tym slyszalem ze do sieci ma być dołączony nowy serwer i ma to byc wlasnie FFa s+ns.
Wiec po co nam 2 takie same ?? :] |
No właśnie i wszyscy pójdą grać na tamten server bo tam ktoś będzie grał.. tak jak napisał gdzieś to tylko ja nie ważne czy steam czy non steam on gra tam gdzie są gracze...
Adminów jest wystarczająco jeśli byśmy przeszli z powrotem na ns uważam że ogarniemy serva....
JA bym chciał bardzo żeby był only steam ale patrząc co się dzieję na servie skłaniam się do tego aby były znów dwa protokoły...
Trzeba czasu?:> ile tego czasu ?:> za miesiąc zacznie robić się ciepło i ludzie nie będą już tak siedzieć w domu i grać w cs-a...
Mefix botq i to ja tak napisałem a nie ty..
Jeśli nie uda się rozkręcić servera steam to wtedy prędzej czy póxniej przejdziemy na ns .. ale jesli później to wtedy będziemy się jeszcze męczyć się z odzyskaniem ns graczy.... |
|
|
|
 |
Piwa: 9 piw(a) Wiek: 19 Dołączył: 25 Sie 2009 Posty: 274 Skąd: Tychy!
|
Wysłany: 2010-03-13, 12:31 |
|
|
Panowie, decyzja została podjęta i serwer przechodzi na STEAM+NS.
Może teraz od początku. Jak wiadomo serwer STEAM to jest coś innego niż ns+s. Mniej cheaterów, mniej problemów, wyższy poziom gry. Ogólnie wszystko lepsze  . Jak wiadomo chcemy jak najlepiej dla naszych graczy. Każdy chyba wie, żę nie każdemu da się dogodzić, nie zawsze nam (administracji) to sprawnie chodziło. Przeszliśmy na STEAM, braliśmy pod uwagę wszystkie możliwości, ale te możliwości nas przerosły.
Jak wiadomo każdy z nas chce sobie pograć na FFA, tylko, że na STEAM nie dało się za bardzo. Powód jeden- mało graczy. Jak wiadomo, żyjemy w świecie, gdzie każdy chce wszystko za darmo. No jak widać narazie wygrywa, gdyż ludzie nie chcą wydać 15 zł, na grę, co świetnym przykładem jest nasz serwer.
Pozostaje nam teraz tylko powrócić na STEAM+NS. Jakie argumenty, a w zasadzie argument sprawił, iż podjęliśmy taką decyzję? Otóż liczba graczy. Czyż nie lepiej jest grać gdy serwer jest pełny? Gdy jest tyle mordy  do bicia, pogadania i grania?;) Wiadomo, przez to będzie więcej dzieci typu neo, i itp., cheterów ale serwer zostanie wgrany extreme ban config (o nim napiszę później) oraz będzie możliwa rezerwacja nicków.
W imieniu całej administracji przepraszam ca ten cały burdel (bo inaczej tego nazwać nie mogę), postaramy to szybko naprawić i wam to jakoś wynagrodzić.
Przejście na steam powinno odbyć się dzisiaj około godz. 20. Więc zachęcam do reklamowania  .
Pozdrawiamy
Administracja Sieci Hejdż.pl! |
|
|
|
 |
Piwa: 63 piw(a) Dołączył: 27 Sie 2009 Posty: 2922 Skąd: zawsze tam, gdzie Ty
|
Wysłany: 2010-03-13, 14:19 |
|
|
Ehh ja zadowolony nie jestem,nie będę ukrywać.Wolałem pograć na steam,ale dobra zapadłą decyzja to tak zróbcie..
Już słyszę te darcie mordy,aim'y wh-cze i godziny przesiedziane na spect Mmmm,żyć nie umierać.
| $pL! napisał/a: | | i wam to jakoś wynagrodzić. |
w naturze najlepiej |
_________________ Nie obchodzi mnie, to co myślisz o mnie, zaufaj mi, pierdolę to.
 |
|
|
|
 |
|
|
|