Hejdz.pl - Serwery Counter-Strike NonSteam i Steam - Forum ogólnotematyczne Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: Brak tagów.

Przesunięty przez: StreaM*
2010-03-29, 17:08
jaras [skarga]
Autor Wiadomość
Podchmielony
rookie

Typ gry: Steam
  Wysłany: 2010-03-10, 18:54   jaras [skarga]

Zapraszamy na forum! - hejdz.pl
jarasFTW : do paki
jarasFTW : do paki

JP na 50 : jaras rob pipe dalej to wiara wyjdzie tym bardziej

JP na 50 : przeciez wiara na steam wie ze pake trza podlozyc ....

Broxther dropped
Broxther has left the game
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] Zbanowany przez jarasFTW
[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.hejdz.pl
[AMXBANS] Przyczyna: 'ogarnij sie'
[AMXBANS] Czas: '1 godzina'
[AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:20702959'
[AMXBANS] Twoje IP: '79.184.65.169'
[AMXBANS] ===============================================
Maciek-Sz-c dropped
Maciek-Sz-c has left the game
k.- qeen [xs] dropped
JP na 50 : zal cie

EqUaL dropped
Kicked by Console: You are BANNED. Check your console.
Kicked : You are B

GRATULACJE PANOWIE, MAJĄC TAKIEGO ADMINA NA 100% ZDOBĘDZIECIE GRACZY !! Napisałem jarasowi że jak tak będzie spamował to tylko wk***ia ludzi, bo jest przecież określony czas i nie powinno zmuszać się graczy jak mają 40-50 sekund na podłożenie żeby biegli do paki na samobója. No ale oczywiście admin święta krowa i zwrócić mu uwagi nie wolno - za co oczywiście dostałem bana ! GRATULUJE TAKIEGO OGARNIĘTEGO ADMINA.... serwer znów zaczyna świecić pustkami, jedna osoba wyjdzie to wszyscy wychodzą i serwer pusty na 1-2h. BRAWO W ch** !

pokerrr 
zaawansowany
hajt'n'pro

Piwa: 13 piw(a)
Wysłany: 2010-03-10, 19:10   

Co prawda to prawda. To już nie są minusy z non steam, które nie wiedzą gdzie jest bs. Widać jak dużo ludzi wyszło po tym spamie z paką ...

Dwie najkrótsze odpowiedzi: Tak i Nie, wymagają najdłuższego zastanowienia. Pitagoras
Fałszywy krok może zepsuć wszelkie dobro. Bł. Arnold Janssen
Najtrudniej nauczyć się tego, że nawet głupcy mają czasami rację. Winston Churchill
Dzięki cierpieniu szybciej się dorasta. Joseph Conra

Mefix
wtajemniczony

Piwa: 2 piw(a)
Wysłany: 2010-03-10, 19:28   

Czyli jednak slowa innych sie sprawdzily... Ale wiecie chyba ze steam nie daje faktu ze ktos ogarnia?? Stara zasada sie klania pro ns=czit a nie wazne jaki gracz steam=pro a wcale tak nie jest jak to napisal poker ze minusy z ns... Na steamie tez one sa, albo gracze ktorzy gonia za fragami zamiast wykonywac cele mapy... Pamietajcie ze steam nie daje zadnego przywileju bycia pro. A co do bana to wg mnie sluszny sam bym dal chociaz krotszego ale jednak bym dal... Po za tym ban na godzine i odrazu skarga mimo ze zaraz wygasnie a po twojej wypowiedzi pater tym bardziej mysle ze sobie poczekasz za te wszyskie bluzgi...

wilku 
uzależniony

Piwa: 35 piw(a)
Wysłany: 2010-03-10, 19:29   

Racja przesadził... Team ma czas na podłożenie paki...za zwrócenie uwagi takiego bana nie powinien otrzymać.

Podchmielony
rookie

Wysłany: 2010-03-10, 19:35   

Mefix, rozumiem Cię - bronisz kuzyna ale ban za takie coś? za zwrócienie uwagi?! nie bądź śmieszny. Skargę złożyłem dlatego że na pewno nie raz to się powtórzy i chciałbym pokazać jak niektórzy admini się zachowują - jak święte krowy. Nie można im nawet uwagi zwrócić. Ten kto banuje za takie coś, nie powinien mieć admina. Nie chcę oczywiście by zabierano admina jarasowi tylko mówię że coś takiego nie powinno się zdarzyć.

wilku, masz racje, bana za takie coś być nie powinno.

FFA |KaczorekPSW 
wtajemniczony
[WH-TEAM]

Wysłany: 2010-03-10, 20:51   

Sie wypowiem ja.
Ban nie słuszny a jak już coś to nie na godzinę...

dzisiaj miałem sytuacje napisałem również say@@ Paka!! cele mapy i jakiś gość do mnie z mordą to jest ffa bocie nie trzeba wykonywać celów mapy... to mu grzecznie odpisałem że to jest FFA z celami mapy i jeszcze jedna taka uwaga i będzie kara.. ale pierw go uprzedziłem i się zamknął i grał dalej nie dawałem mu bana chociaż przesadził w innej sytuacji by już miał z tydzień odpoczynku ale zważając że serv się rozkręca graczy jeszcze za dużo nie jest to się nie unosiłem dumą. Wiec jeśli ja mogłem za coś takiego to jaras tym bardziej..! Ban nie słuszny tym bardziej dla stałych graczy...

BueH! 
wymiatacz
Bless Ya!

Piwa: 17 piw(a)
Wysłany: 2010-03-10, 20:59   

Ja tak wiecie, z czystej ciekawości.
Co teraz jaras odjebał?
W ch** teraz przegiął pałę, admin też gracz i jego też można upominać...
Chyba się naczytał że admin ma racje, a jak niema racji patrz wcześniej. Bez sensu.

Bądź gwiazdą w piekle, a nie niewolnikiem w niebie!

Gość niema sutków :o.

wRX 
zaawansowany
Cziki bam bam

Piwa: 36 piw(a)
Wysłany: 2010-03-10, 21:00   

Pozdrowienia dla jarasa. To nie ns za pozbycie się gracza nie wejdzie następny... Jak dla mnie to admini powinni się ogarnąć bo to nie są te dzieci z non steam co każdemu trzeba mówić co i jak. Tylko już trochę dojrzali gracze no czasami trzeba powiedzieć co ma robić bo wejdzie ci 8 latek ze steamem. A i słowo do każdego admina polecam tak szybko się nie obrażać bo tylko tracimy ludzi. Więc ogarnijcie się i dorośnijcie wreszcie !!!! Każdy ma prawo do wypowiedzenia własnej decyzji.

jarasFTW 
rookie

Typ gry: NonSteam
Piwa: 1 piwo
Wysłany: 2010-03-10, 22:53   

Panowie

Pater mnie obrażał już wczesniej(hi, jak powiedziałem pod jakim nickiem się ukrywasz, zacząłeś na mnie klnąć), dostał bana na 1 h na ogarnięcie. To tak dużo ? Wypiął się kiedyś na HEJDZ'a, teraz mnie będzie pouczał ? Niedoczekanie. Najlepiej znów chciałby mieć adma ?

Jak koleś 30 sekund kręci się po mapie, zostało 20 sec do końca rundy MAM PRAWO NAPISAĆ PAKA, nawet jeżeli to jest STEAM albo UBER STEAM. Nie będziesz mnie pouczał chłopaczku co mogę a czego nie. EOT

DR |francfrencel
wtajemniczony
lou

Wysłany: 2010-03-10, 23:17   

ajajaj patrerq co do tych krow swietych, co zaczerpnales z kultury indyjskiej (jaki ty pr0 elo azjata ;O) wlasnie taką przyszłą wołowinką byles z adminem czy to tu czy to kiedyś, a i oczywiscie to ze wyszlo 2 graczy jeden po drugim to straszne to napewno wiara ktora wiedziala ze jaras zbladzil to bylo glupie i dziecinne, cud ze nie wyszla cała wiara ktora byla, na szczescie na strazy porzadku jest i czuwa obywatel paterski.

a i dobrze ze nie napisal tego jakis gosciu ktorego nie zna gwardia, bo temat bylby close a tak to moze wy***iemy adma jarasowi? :bad:

FFA |KaczorekPSW 
wtajemniczony
[WH-TEAM]

Wysłany: 2010-03-11, 07:19   

Każdy ma inną wersję jeśli jest tak jak mówi pater ban nie słuszny jeśli jest tak jak mówi jaras w zupełności się należy....

jarasFTW napisał/a:
jak powiedziałem pod jakim nickiem się ukrywasz, zacząłeś na mnie klnąć),
Nie wiem w ogolę co to za tajemnica..? i tak każdy wie...

A... i jeszcze jedno... temat powinien być w dziale zmiany/skargi/bany a nie go robisz w głównym temacie.. (chyba ze hm.. może jest taka prawda masz jakiś cel i chciałeś żeby każdy go zobaczył)

Przenieście temat tam gdzie być powinien i go zamknijcie. Jeśli było tak jak mówi jaras to ban słuszny a ja jakoś mu wierze.. i to nie jest żadna solidarność adminów !. Lecz Jaras ...mamy nie dużo graczy.. staraj się jakoś inaczej załatwić sprawę niż banem. Ban w ostateczności.. a po 2 to tylko ban na godzinę.JA wczoraj miałem ochotę taką gościowi dac z tydzień odpoczynku ale się powstrzymałem bo nie było zbyt wielu graczy.. ajk będziemy wszyskim dawać bany(chcoiaż nie ktorym za brak kultury sie one należą) to nigdy nie rozkreciimy serva/

FFA |z0z0l 
wymiatacz
Bóg FFA

Piwa: 26 piw(a)
Wysłany: 2010-03-11, 08:16   

Robicie afere o bana na 1h ?? życzę zdrowia i pozdrawiam

Podchmielony
rookie

Wysłany: 2010-03-11, 08:24   

Pokaż dowody że Cię wyzywałem, no pokaż ! Przez ten czas nawet nie przeklnąłem więc nie wkręcaj tu wszystkim luty. Że nie było kogoś kto może udowodnić, to nie znaczy że możesz kłamać. User jest zawsze na straconej pozycji, ale kłamać nie musisz. Nawet nie potrafisz się przyznać do winy... Brawo adminie. Ja chociaż dałem dowody, a Ty ? Udowodnisz jakoś że Ci wrzucałem? (co jest oczywiście nieprawdą), grałem na serwerze z 10 minut i nie napisałem nawet słowa !

Kaczorek, a co do tego że napisałem temat w niedopowiednim dziale, to po prostu pomyłka.

Ps. Kolego wyżej, ja niechce żeby jarasowi brano admina, tylko chcę żeby tak więcej nie robił. Jakbym nie zareagował to sytuacja jeszcze nie raz by się powtórzyła... i zapewne się powtórzy bo wkręcił jakąś ścieme że go wyzywałem i większość mu wierzy, bo jakby to nie było.

wilku 
uzależniony

Piwa: 35 piw(a)
Wysłany: 2010-03-11, 08:39   

No to co?
To to Close, zamykam

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi