Counter-Strike 1.6 Ventrilo 2.1.4

Forum wielotematyczne Hejdż - Serwery Counter-Strike
Nawigacja » Administracja » Archiwum » Hejdż [FFA#2] » Zgłoszenia » JZS - wh lub nosmoke
« Poprzedni temat | Następny temat »

Zamknięty przez: Kefir.
2011-08-29, 11:34

JZS - wh lub nosmoke

Autor Wiadomość
Kayle 
rookie
Kely Srely

Typ gry: Steam
JZS - wh lub nosmoke Wysłany: 2011-07-22, 21:36

Nick podejrzanego:JZS!
Godzina, data zdarzenia:rano koło 11
Nazwa mapy:de_dust
Osoba, która przyłapała czitera:ja - KAYLE
Opis sytuacji: dostaje przez dym, przez ktory nic nie widac, tak jak sie spodziewalem, na demku z hltv to doskonale widac. Jest to dokładnie 11 runda, w tym momencie jest 6:4 dla tt, koles podchodzi do bramy i prosze bardzo..
IP/SteamID czitera: mial robione ssy wiec w temacie z ssami bedzie sid. http://www.hejdz.pl/ssy-jzs-vt18847.htm
Posiadał Steam: Tak
Link do demka: http://hltvdl.zabijaka.pl...de_dust.dem.zip

@edit
cos mi tu nazmienial ?

Ostatnio zmieniony przez chadzys 2011-07-22, 21:46, w całości zmieniany 1 raz  

chadzys 
Big Daddy
Uzależniony

Piwa: 71 piw(a)
Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2011-07-22, 22:11

fakt, akcja dziwna, ale może po prostu na celownik mu naszedłeś i nick się pokazał... Ale mimo wszystko poczekam na innych.
Pozmieniałem tyle, że dałem spację po "Link do demka:"

Kayle 
rookie
Kely Srely

Wysłany: 2011-07-22, 22:16

caly czas tak dziwnie gral, potem zobacz jego wypowiedz w temacie z ssami, tak jak by sie cieszyl ze sie udalo uciec..

pershingov 
wtajemniczony
TEJ NO, KULTURNIE

Piwa: 9 piw(a)
Wysłany: 2011-07-22, 22:55

Jak dla mnie to za mało żeby go zbanować, bo trochę ogarnia i ciężko stwierdzić.

Mam też kilka akcji ale takich odpalonych na 25%, bo nie wiadomo czy kryje wh czy po prostu ma farta i w odpowiednim momencie celuje w miejsce gdzie ktoś jest.

2:30 - jedzie po modelu
7:07 - koleś idzie po cichu, a ten wyjeżdża od razu z zommem na niego, niby każdy tak robi jak ustawia się do miejsca z którego ktoś może wyjść, ale jednak trochę podejrzane
8:12 - czeka na tamtego na bs'ie za bramą ale wychodzi drugi z trupa i zanim było go widać to już trzymał celownik przy skrzynce
12:15 - tutaj moment jak dla mnie 75% odpalony, wyczekuje aż KAYLE wychodzi zza skrzynek i w idealnym momencie strzela, ja nic nie widziałem przez tego smoke, obojętnie jakie miałem ustawienia

Tak czy siak. Wydaje mi się, że czysty. Niby ta akcja ze smokiem jest w chuj podejrzana to jednak za mało, tym bardziej, że tak jak to Bandit napisał mógł mieć nicki wycentrowane.
Ostatnio zmieniony przez pershingov 2011-07-22, 23:04, w całości zmieniany 1 raz  

Kayle 
rookie
Kely Srely

Wysłany: 2011-07-22, 23:03

moze i wh nie ma po tym co ja stwierdzałem, ale nosmoke na 90% w sumie fakt z tym nickiem, ale cos mi smierdzi ten koles..

JEZUSN1 
rookie
CYBERATLETA

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2011-07-23, 01:22

hahah kayle jedna akcja mi weszła i od razu odpalony :D to analogicznie wrzucaj dema ludzi którzy ubili kogoś na fleszu, bo przecież nic nie widzieli i to NIEMOŻLIWE co? a co to K***A, przez smoke nie mozna strzelac?Paranoja,wykdz z domu chlopaku...

Kayle 
rookie
Kely Srely

Wysłany: 2011-07-23, 09:45

jestem noł lajfem, wlasnie wstalem i ide nakurwiac caly dzien w csa, siemka

[ Dodano: 2011-07-23, 10:23 ]
szkoda tylko ze jak byly robione ssy, to sie cofnal ze smoke'a , wtedy by bylo wszystko pieknie widac..

oponent 
wtajemniczony
HOMOFOB, anty-techno

Piwa: 5 piw(a)
Wysłany: 2011-07-23, 10:32

Nie mam pytan ahhahahhhha :badgrin: :lol: ludzie JZS! to JZS! ON CZYSTY JAK ŁZA :)

JEZUSN1 
rookie
CYBERATLETA

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2011-07-23, 10:43

zabiłem, bo miałem farta,ot co. Jedna akcja, a ty sapiesz, bez komentarza...
rene, Twoja logika, zdolność łączenia pozornie niepasujących elementów i spostrzegawczość są imponujące. Zrobisz kariere detektywa, masz to w genach. LEJDIS END DŻENTELMEN, drugi monk nam się wyłonił hehehhe

oponent 
wtajemniczony
HOMOFOB, anty-techno

Piwa: 5 piw(a)
Wysłany: 2011-07-23, 10:57

Pater napisał/a:
oponent napisał/a:
Nie mam pytan ahhahahhhha :badgrin: :lol: ludzie JZS! to JZS! ON CZYSTY JAK ŁZA :)

nic nie wniosłeś do tematu. Już ostatnio był poruszony temat lizania dupy poprzez "PRZECIEŻ ON NIC NIE MA", "POJEBALO WAS, ON CZYSTY!", "KOMU WY SSY ROBICIE?! lol ". Admini są po to żebyście nie narzekali że są czity na serwerze, a jak już wam zrobią ssy bądź wrzucą wasze demko to wielki płacz i zgrzytanie zębów. Skoro jesteś czysty, to na cholere się unosisz?

Jutro wygaśnie

Chlopaczku nie unosze sie, ale smieszy mnie takie podejscie, kolezka ubil przez smoka, to od razu, ze ma haxy, zenada... Pewnie za kazdym razem jak fartownie kogos ubije bedzie ladowal tu za "dopalacze" bo to nie pierwszy raz... Grywam czasem u niego tak wiec moge smialo powiedziec, ze jest czysty... Pozdrawiam.

chadzys 
Big Daddy
Uzależniony

Piwa: 71 piw(a)
Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2011-07-23, 11:45

Oponent, Jezus, ten temat nie oznacza, że macie od razu bana za czity, tylko jest po to, żeby stwierdzić czy ktoś odpala czy nie... Admini mogliby obczaić demko...

Kayle 
rookie
Kely Srely

Wysłany: 2011-07-23, 11:59

nie srajcie sie, po prostu nie trawie jak ktos cisnie no smoke, a ta akcja wlasnie tak wygladala ;)

JEZUSN1 
rookie
CYBERATLETA

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2011-07-23, 12:01

MrBandit, zdaję sobie doskonale z tego sprawę, ale moim zdaniem nie ma podstaw zeby tak uwazac... jedna akcja, gdzie zabijam przez smoke i to wsio...no ale fajnie by bylo, gdyby jeszcze ktos obejrzal demko i sie wypowiedzial...

Kayle 
rookie
Kely Srely

Wysłany: 2011-07-23, 12:07

jak widac nikomu sie nie pali do ogladania demek.. ; /

hjehje
rookie

Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: 2011-07-23, 16:20

nie wiem jak u was ale u mnie widac jak kayle smiga w tym smoku ;O (16bit)

Forum wielotematyczne Hejdż - Serwery Counter-Strike
Nawigacja » Administracja » Archiwum » Hejdż [FFA#2] » Zgłoszenia » JZS - wh lub nosmoke
« Poprzedni temat | Następny temat »
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi