Przesunięty przez: PrzybysZ 2010-07-02, 14:47 |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
Wysłany: 2010-06-18, 19:03 |
|
|
Aniol to była sytuacja w której biegasz w kółko i nagle zaczynasz strzelać w swojego teammate którego zwiesiło, na początku pomyślałem, że nie ogarniasz ale gdy zobaczyłem, że ten teammate dostał kose w plecy to moje wątpliwości się rozjaśniły bo strzelałeś nie w tego teammate tylko w ct biegnącego za nim tym wpadłeś jutro zobaczysz skargę na swoją osobę ja w przeciwieństwie do ciebie mam status z twoim steam id ;].
Druga sprawa możecie zamknąć już ten temat bo nie ma statusu. |
|
|
|
 |
Typ gry: Steam
Piwa: 2 piw(a) Wiek: 23 Dołączył: 28 Sty 2010 Posty: 140
|
Wysłany: 2010-06-26, 19:44 |
|
|
zanim napiszesz posta przezytaj calosc bo wyraznie napisalem ze jak byla ta akcja to ON BYL ZE MNA W TEAMIE I NIE ZYL NIE BYL NA ZADNYM SPEC WIEC CZYTAJ ZE ZrozumiENIEM ![/quote]
Witam,
nejm z tej strony, dopiero zauważyłem ze jest taki temat trochę poczytałem i jeśli chodzi o sytuacje z tamtym gościem o nicku "golios" to dokładnie pamiętam sama sytuacje i niestety nie mam jego steam id to po pierwsze.
Po drugie podałem ten numer Aniolowi albo komuś i sam go nie zapisałem, niestety.
Po trzecie gość wg mnie i jak tu ktoś napisał wielu innych graczy miał wh.
Ja gram w cs,a naprawdę długo, może wielu z Was jest lepszych ode mnie, ale nieskromnie mówiąc jest to już 10 lat z przerwa, czyli od wersji 1.0.
Jeśli wziąć pod uwage moje doświadczenie i to ze często ja podejmuje się tzw "zawołania admina" jak są haxy bo albo sam je rozpoznaje w myślę 90% przypadków trafnie ;p
Tak tez było w tym przypadku ze został "zawołany" admin i akurat ten podjął decyzje ze gość jest czysty... moja opinia - błąd.
Gosc ewidentnie miał wh czy to było tylko wh czy np tez jego umiejętności czyli zabójcze połączenie skilla + wh a to daje "nam" jeśli ktos jest inteligentnym graczem ( czyt. haxem ) duże pole do popisu i aktorstwa.
tyle w sprawie gracza "golios"
Co do oskarżenia Aniola o wh hm... jest tu coś takiego jak szykana bo...
ktoś się pojawia zakłada temat niby inny, a tak naprawdę potem zręcznie przepraszając wkręca prawdziwy temat posta.
Opisana sytuacja jest dość prosta bo jak ktoś ma demko z hltv to ( wiem bo mam jedno ) możne sobie przełączać do woli miedzy graczami i prześledzić cala akcje od strony która mu się podoba... do rzeczy
Podeślij link do demka z Aniolem jak strzela czy co tam robi podejrzanego a my np ja bardzo chętnie podejmę się oceny czy to jest wh czy nie.
A na razie to zwykle pomówienia...
no tyle, wróciłem właśnie z imprezy całonocnej, wypiciu 3 l wódki, i teraz up.allony mega batonikami o przepysznym rzadko spotykanym truskawkowym zapachu xD
pzdr. |
|
|
|
 |
|
|