Przesunięty przez: PrzybysZ 2010-07-02, 13:47 |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
kilku graczy uwaza ze koles golios ma wh np nejm aniol Wysłany: 2010-06-18, 09:34 |
|
|
Wiec prosze demko do oceny ja uwazam ze czyste ale kazdy moze sie mylic.
Koles gral na steam i z tego co pamietam jego id ma nejm i aniol.
http://hltv.zabijaka.pl/p...estwood.dem.zip |
|
 |
Typ gry: Steam
Piwa: 57 piw(a) Wiek: 17 Dołączył: 11 Paź 2009 Posty: 2171 Skąd: Radom
|
Wysłany: 2010-06-18, 10:04 |
|
|
| Ja uważam, że grał na czymś, zobaczcie sobie demo pod hlae albo po prostu włączcie wh na nonsteamie i looknijcie demo, według mnie na czymś grał, może się mylę, nie wiem. Oceniajcie. Ja sądzę że grał na wh et cetera. |
_________________ PERFUMY - PERFUMY - PERFUMY - PERFUMY - PERFUMY |
|
|
|
 |
zaku 
zaawansowany
Don't Kill Me :*
Piwa: 7 piw(a) Wiek: 19 Dołączył: 05 Maj 2010 Posty: 485 Skąd: Łańcut
|
Wysłany: 2010-06-18, 10:29 |
|
|
Po pierwszych 2 minutach widać wh. Pożniej jak się przypatrzeć to miał coś w stylu ajema ale nie nacelowywał mu na głowe. Ale Czit 100% ;] Moge się tu wypowiadać ? |
_________________ empeeniu :Morał tej bajki jest króki i niektórym znany nie wkurwiaj wiecej kszaka bo to cham jebany . |
|
|
|
 |
|
Wysłany: 2010-06-18, 10:41 |
|
|
| Nie mam jego id.... Proste ze mial wh widac to po jego grze, nie mial dobrych statow a caly server go wyzywal od wh i masz jeszcze jakies watpliwosci ?? 20 graczy mowilo ze ma wh to raczej ma... |
|
|
|
 |
|
Wysłany: 2010-06-18, 12:10 |
|
|
Jak dla mnie to i 100 moze mowic ze ma wh a ja i tak nie wezme tych glosow bod uwage,
Akcja przy pace jak mial gaila ta druga sytuacja. po co patrzy ciagle w punkt jak tam nikogo nie ma a aniol chodzi na gorze zmienil by miejsce polzoenia albo cos a on ciagle patrzyl w punkt czy ktos od paki mu nie wyjdzie jakby mial wh wiedzialby ze nikogo tam nie ma.
jakos pod koniec ackja z zorro on stoi na dole z awp a ten koles idzie na gore go szukac moze wh mial off albo wogole nie mial i ogarnial na koncu tez na sluch on mial celownik na dachu a koles wylecial z dolu moze i wh mial ale ogarnail jedno i drugie "sluch wh" wiec na 100% stwierdzic nie mozna czy uzywal wspomagaczy czasem saknowal rozne miesjac gdzie akorat osoba sie nie znajdowala zrezta na wescie sa miejsca gdzie sie skanuje na slepo.
co do posta zaka ja tam w pierwszych dwóch minutach nic nie widze nataomiast sporo slysze.
Ja sie tu wiecej nie wypowiem jak dla mnie nie ma 100% dowodow ze gral na wh |
|
 |
|
Wysłany: 2010-06-18, 12:21 |
|
|
Siema,
Po 1 statusu nie ma czyli zła skarga, po drugie wszystko jest clear. Wypowiadam się tutaj, żeby poruszyć inną kwestię a mianowicie anioła, typ jak dla mnie był odpalony strzelał za szybko, zawsze wiedział gdzie to stoi i wiele razy pokazywał ze mimo swojej dużej ilości fragów nie potrafi strzelać przyzwoicie, właśnie będę oglądał demo z inferno oraz z westwooda, pamiętam że na westwoodzie strzelał do typa którego nie widział, a najśmieszniejsze we wszystkim jest to, że jak mu powiedziałem, że wrzucę demo na forum powiedział, że go wszyscy na forum znają i wyśmieją, a tu się okazuje, że ma konto 31 maj no ok, w dodatku ten gracz wiele razy pokazał, że jest debilem i jest niedojrzały, myślę, że za 30 minut maksymalnie ujrzycie POPRAWNY temat (bo ten nie jest za bardzo) o wyżej wymienionym graczu ;] |
|
|
|
 |
|
Wysłany: 2010-06-18, 13:04 |
|
|
| Golios napisał/a: | | pamiętam że na westwoodzie strzelał do typa którego nie widział, |
i tu jest twoj bład chlopcze sam sie teraz przyznales ze grales na wh ;] Strzelalem do typa ktorego nie widzialem , a ty go widziales?? no prosze jak sie wkopal a jak mi to na servie pisales to byles ze mna w teamie tak wiec ty miales wh...
[ Dodano: 2010-06-18, 14:06 ]
Takze typek jest tak pusty ze sie wydal ze widzial typa ktorego nie bylo widac tak jak sam napisal ;] wiec prosze o banowanie go na servie njiestety nie mam jego id ale ten NEJM ma
[ Dodano: 2010-06-18, 14:18 ]
| Golios napisał/a: |
wiele razy pokazywał ze mimo swojej dużej ilości fragów nie potrafi strzelać przyzwoicie, | haha zalosny troche jestes fajnie ze nie umiem strzelac w przeciwienstwie do ciebie nie strzelam na kucaka i nigdy nie wale full auto a i tak celniej strzelam ... wiec sie dziecko zastanow co piszesz i przed kazdym postem pierdolnij baranka w ściane... |
|
|
|
 |
Rusek 
wymiatacz
Zezowate Szczyńście
Piwa: 12 piw(a) Wiek: 19 Dołączył: 26 Sie 2009 Posty: 843 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 2010-06-18, 13:38 |
|
|
Aniol, a co za problem zlukac na kamerce z gory? |
|
|
 |
Piwa: 36 piw(a) Wiek: 18 Dołączył: 11 Wrz 2009 Posty: 1275 Skąd: Warszawa
| Ostrzeżeń: |
 |
 |
1/3/6 |
|
|
Wysłany: 2010-06-18, 13:41 |
|
|
| kajoj napisał/a: | Aniol, a co za problem zlukac na kamerce z gory? |
gracze widzą graczy tylko ze swojego teamu |
|
 |
|
Wysłany: 2010-06-18, 13:50 |
|
|
| kajoj napisał/a: | Aniol, a co za problem zlukac na kamerce z gory? |
tak jak zozol napisal ze nie mogl go widziec a nawet gdyby to skad by wiedzial ze do niego strzelalem ... typek mial wh i dlatego wiedzial tyle. |
|
|
|
 |
Piwa: 40 piw(a) Wiek: 16 Dołączył: 10 Paź 2009 Posty: 255 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2010-06-18, 14:07 |
|
|
| Równie dobrze mógł słyszeć jak przeciwnik obrywa. o: |
|
 |
Piwa: 4 piw(a) Wiek: 21 Dołączył: 12 Paź 2009 Posty: 692
 |
 |
1/3/6 |
|
|
Wysłany: 2010-06-18, 14:33 |
|
|
co do Aniola, to również miałem pewne podejrzenia.. ale wiedziałem ze ss będą czyste zobaczymy co pokaże namGolios.
| Aniol napisał/a: | | kajoj napisał/a: | Aniol, a co za problem zlukac na kamerce z gory? |
tak jak zozol napisal ze nie mogl go widziec a nawet gdyby to skad by wiedzial ze do niego strzelalem ... typek mial wh i dlatego wiedzial tyle. |
po 1 jak kręcił demko mógł być na spectatores :].. tam widać obydwa teamy.. po 2 jeśli patrzył ciebie i widział ze strzelasz do kogoś kogo nie widać to chyba jasne no nie?... |
_________________ [][]---------[][]
......|_O_|.......
..........|..........
......._/ \_.......
..................... |
|
|
|
 |
Piwa: 12 piw(a) Wiek: 19 Dołączył: 05 Wrz 2009 Posty: 545 Skąd: zDOLNY ŚLĄSK !!
 |
 |
1/3/6 |
|
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: 2010-06-18, 14:48 |
|
|
| AntiFa napisał/a: | | Aniol napisał/a: | | i tu jest twoj bład chlopcze sam sie teraz przyznales ze grales na wh ;] Strzelalem do typa ktorego nie widzialem , a ty go widziales?? no prosze jak sie wkopal a jak mi to na servie pisales to byles ze mna w teamie tak wiec ty miales wh... |
Nie ogarniam twojego toku rozumowania ...
Tak jak powiedział Kaczorek(pan i władca) ze jak widział ze strzelasz do kogoś kogo nie widać to napisał, albo na spec siedział, juz nie szukaj tak haków na niego xD
|
zanim napiszesz posta przezytaj calosc bo wyraznie napisalem ze jak byla ta akcja to ON BYL ZE MNA W TEAMIE I NIE ZYL NIE BYL NA ZADNYM SPEC WIEC CZYTAJ ZE ZrozumiENIEM ! |
|
|
|
 |
Piwa: 12 piw(a) Wiek: 19 Dołączył: 05 Wrz 2009 Posty: 545 Skąd: zDOLNY ŚLĄSK !!
 |
 |
1/3/6 |
|
|
|
|
|
 |
|
|