Counter-Strike 1.6 Ventrilo 2.1.4

Forum wielotematyczne Hejdż - Serwery Counter-Strike
Nawigacja » Administracja » Archiwum » "KURWA" ADMIN CZyTaj!!!
« Poprzedni temat | Następny temat »

Przesunięty przez: lajtovy.
2010-09-03, 21:16

"KURWA" ADMIN CZyTaj!!!

Autor Wiadomość
TakiChłop 
zaawansowany

Typ gry: Steam
Piwa: 9 piw(a)
"KURWA" ADMIN CZyTaj!!! Wysłany: 2010-07-30, 11:38

ADMIN CZYTAJ!!!

Są notoryczne skargi na adminów!! powód skarg (nie czytacie admin_chat) jeszcze StreaM zrobił zeby admin_chat był na zielono ale i tak robicie swoje... kur.... wiem że chcecie sobie pograć ale jak wam ktoś pisze zenek wh to go sprawdzajcie,ja rozumie ze jesli pisze jakis bot który nie zna sie na wh to olewajcie ale jak wam pisze hajt jakiś to kur... nie udawać ze nie widzicie czekam na wypowiedzi adminów:

Pamiętajcie!!! na Steam jest mniej haxow a na NS wszyscy haxuja:)

PRO*JEKT
kajko
hxs
_BAq
Radzio
wRX

Gość Pomogłem?? daj

ANALNY CIUPCIATOR 
uzależniony
Bóg FFA

Piwa: 36 piw(a)
Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2010-07-30, 11:57

Przecież nie musicie nawet iść na specta... macie esp po dednięciu :^

M4NI3K 
zaawansowany
Zdzisiek Piczochlast

Piwa: 6 piw(a)
Wysłany: 2010-07-30, 12:51

Ja jak miałem to zawsze spradzałem i kto Tobie sie skarży teraz na adminow.?

TakiChłop 
zaawansowany

Wysłany: 2010-07-30, 12:55

To juz jest moja słodka tajemnica:) Poprostu dostałem takie informacje i teraz chce znać wypowiedz adminów:)

Gość Pomogłem?? daj

KaJkO 
rookie

Wysłany: 2010-07-30, 13:15

Nie wiem czy na mnie była taka skarga, ale osobiście nie mam sobie nic do zarzucenia. Zawsze jak dostaję info, że na serwerze jest hax to w miarę możliwości wchodzę - zdarzyło się kilka razy, że chciałem ale NIE MOGŁEM wejść na serwer bo był zapełniony. Gdy widzę czy słyszę, że ktoś ma jakiejś podejrzenia to od razu wchodzę na specta i sam analizuje jego grę, gdy uważam, że jest podejrzany robię screeny natomiast, gdy widać gołym okiem używanie wspomagaczy leci PERM i po sprawie.

Nik 
zaawansowany
Cziki bam bam

Piwa: 40 piw(a)
Wysłany: 2010-07-30, 13:35

Dla mnie to dziwna sprawa bo lecą skargi od botów którzy się nie znają, ale jak napiszą do Takiego to oczywiście admini są najgorsi i wogóle nie łapią haxów. Tak samo wkurza mnie to jak TakiChłop zabrania mi pisania na y@ a co to nie można jak mi tak grozisz zabraniem adma to to kurwa zrób myślisz że mnie przez kabelek nastraszysz. Baa jesteś H@ to powinieneś trzymać naszą stronę a nie cały czas płaczesz że coś jest nie ogarnięte Cs to tylko gra a nie kurwa czyjeś życie, naucz się podchodzić do tego z luzem i zabawą. A i jeśli chodzi o u@ to czytam ale jak pisze mi jakiś bot który ma staty na minusie i to ostro to napewno będę banował tą osobę co on mi powie.

JEZUSN1 
rookie
CYBERATLETA

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2010-07-30, 13:43

Drogi wRX,
To że Chłopek am H@ nie oznacza,że musi on trzymać stronę adminów.Ba,obliguje to go wręcz do dbania o jak najwyższy poziom serwa,a jeżeli w zakres tych działań wchodzi upominanie adminów,to jest to jak najbardziej słuszne.Co do samego problemu,to również mogę go potwierdzić.Rozumiem,że Wy(admini)chcecie pograć,ale w/w funkcja nie została Wam przyznana tylko po to,by "szpanować" przed kolegami z klasy...Także nie traktujcie tego zbyt personalnie,tylko pamiętajcie o swoich e-obowiązkach.
Pozdrawiam,UArena JEZUS!

TakiChłop 
zaawansowany

Wysłany: 2010-07-30, 13:47

wRX napisał/a:
Dla mnie to dziwna sprawa bo lecą skargi od botów którzy się nie znają, ale jak napiszą do Takiego to oczywiście admini są najgorsi i wogóle nie łapią haxów. Tak samo wkurza mnie to jak TakiChłop zabrania mi pisania na y@ a co to nie można jak mi tak grozisz zabraniem adma to to ku*** zrób myślisz że mnie przez kabelek nastraszysz. Baa jesteś H@ to powinieneś trzymać naszą stronę a nie cały czas płaczesz że coś jest nie ogarnięte Cs to tylko gra a nie ku*** czyjeś życie, naucz się podchodzić do tego z luzem i zabawą. A i jeśli chodzi o u@ to czytam ale jak pisze mi jakiś bot który ma staty na minusie i to ostro to napewno będę banował tą osobę co on mi powie.

Lecą skargi od botów?? skąd mozesz o tym wiedzieć skoro nie napisałem kto pisał skarge!

Admin jest człowiekiem i moze popełniać błędy dlatego ja prosiłem cie o nie pisanie a zarazem spamowanie na @,Co do twojego adminowania były skargi,zgłaszali o czitach tobie ale ty wolałeś grać... oraz pisali mi ze nie ogarniasz :/ . Zabraniam pisania na @ dlaczego bo hax widzi ze jest admin i wylaczy haxy... a takich trzeba karać jak najszybciej.
Pozwalam pisać na @@ wtedy kiedy ktoś nie wykonuje celow mapy w celu przypomnienia piszemy @ Paka/Hosty/cele mapy.Od pisania jest normalny chat tam tez mozesz przekazac komus info zeby sie ogarnał.

Pamiętaj że Admin jest dla graczy a nie gracze dla admina!. Cs jest grą zgadza sie ale chce aby ta gra wszystkim pasowała a nie robić tylko "gówno" na serwie. Napisałem wyrażnie jeśli pisze jakis minus ze naprzyklad hxs ma WH no to olej to.:)

Gość Pomogłem?? daj

KickAss! 
wymiatacz
ChosenOne

Piwa: 18 piw(a)
Wysłany: 2010-07-30, 14:35

A tr3sora bez skladki zatrudnić nie chca :)

A z wymagana skladka macie takich a nie innych ogarów :P

TakiChłop 
zaawansowany

Wysłany: 2010-07-30, 14:38

Ile razy wam mozna mowic ze nie ma sponsora.!!!

Gość Pomogłem?? daj

Radzio xD 
wtajemniczony
HardP(L)ayer

Piwa: 1 piwo
Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2010-07-30, 17:35

Jak ja gram to wiekszosc pisze na say'u a nie u@ , wiec patrze tyle co nie zyje , bo kazdy glupi sie skapnie ze jak ktos jeczal do adma ze dana osoba ma haxy i nagle admin pojdzie na spect to on od razu ucieknie/wylaczy.Czesto specialnie daje sie szybko zabic zeby jak najwiecej zobaczyc ;p , malo kto uzywa u@ przynajmniej jak ja jestem

chadzys 
Big Daddy
Uzależniony

Piwa: 71 piw(a)
Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2010-07-30, 18:51

Zauważcie ,że bardzo często ktoś gra czysto , a dzieci piszą na say / admin say ,że ktoś ma czity, i jeżeli widać ,że po prostu ogarnia to po co sobie życie zatrudniać ? Ignoruje się dziecko.

FuzZe 
wtajemniczony
gruby brzuch .

Piwa: 6 piw(a)
Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2010-07-30, 19:02

TakiChłop napisał/a:
Admin jest człowiekiem i moze popełniać błędy dlatego ja prosiłem cie o nie pisanie a zarazem spamowanie na @,Co do twojego adminowania były skargi,zgłaszali o czitach tobie ale ty wolałeś grać... oraz pisali mi ze nie ogarniasz :/ . Zabraniam pisania na @ dlaczego bo hax widzi ze jest admin i wylaczy haxy... a takich trzeba karać jak najszybciej.
Pozwalam pisać na @@ wtedy kiedy ktoś nie wykonuje celow mapy w celu przypomnienia piszemy @ Paka/Hosty/cele mapy.Od pisania jest normalny chat tam tez mozesz przekazac komus info zeby sie ogarnał.

Zawsze na moich serwerach(ew. sieci) pisałem do adminów z tym samym...
Po czym potem mieli oni wielkie fochy, że maja admina płaca bla bla a nawet pisac nie mogą...
Widze że i tu są takie pretensje, może kiedyś będziecie mieli poważny serwer ceniony w sieci i zobaczycie, czy będzie Wam na nim zależało, aby był lepszy, czy dacie adminom wolną ręke pozwalając na wszystko ( np. swoje "koleżeńskie bany" y@, reset ranku itd...)

<3

FuzZe Gość

Steam : jUzek_16
Mix? yessss. ;)

Nik 
zaawansowany
Cziki bam bam

Piwa: 40 piw(a)
Wysłany: 2010-07-30, 20:48

Ok dobrze przepraszam i postanawiam poprawę.

ANALNY CIUPCIATOR 
uzależniony
Bóg FFA

Piwa: 36 piw(a)
Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2010-07-30, 20:51

jakoś na FFA nie ma skarg dot. braku ogarnięcia... Admini BF2 trochę samokrytyki i skruchy, na FFA dało się zatrzymać pisania pierdół na say@ to i u was się da ;]

Wprawne oko admina naprawdę nie potrzebuje siedzenia na spectcie i ogarniania graczy, masz esp, ogarniasz jak dedniesz... Jak Ci się nie podoba koleś to nie czekasz aż 10 razy zeskanuje kogoś tylko jebiesz ssy, albo wysyłasz z hltv na forum. Tyle !

Forum wielotematyczne Hejdż - Serwery Counter-Strike
Nawigacja » Administracja » Archiwum » "KURWA" ADMIN CZyTaj!!!
« Poprzedni temat | Następny temat »
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi