Przesunięty przez: lajtovy. 2010-09-03, 21:16 |
|
| Autor |
Wiadomość |
Typ gry: Steam
Piwa: 9 piw(a) Wiek: 19 Dołączył: 28 Sty 2010 Posty: 452
|
|
|
|
 |
Piwa: 36 piw(a) Wiek: 18 Dołączył: 11 Wrz 2009 Posty: 1275 Skąd: Warszawa
| Ostrzeżeń: |
 |
 |
1/3/6 |
|
|
Wysłany: 2010-07-30, 11:57 |
|
|
| Przecież nie musicie nawet iść na specta... macie esp po dednięciu :^ |
|
 |
M4NI3K 
zaawansowany
Zdzisiek Piczochlast
Piwa: 6 piw(a) Wiek: 15 Dołączył: 31 Gru 2009 Posty: 319 Skąd: BEŁCHATÓW
|
Wysłany: 2010-07-30, 12:51 |
|
|
| Ja jak miałem to zawsze spradzałem i kto Tobie sie skarży teraz na adminow.? |
_________________ userbar |
|
|
|
 |
|
Wysłany: 2010-07-30, 12:55 |
|
|
| To juz jest moja słodka tajemnica:) Poprostu dostałem takie informacje i teraz chce znać wypowiedz adminów:) |
_________________ Gość Nie pisz do mnie na GG i PW,(chyba ze prosze) bo nie odpowiem.Masz forum do zadawania pytan!!! Poza forum pomagam TYLKO odplatnie.
Gość Pomogłem?? daj
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany: 2010-07-30, 13:15 |
|
|
| Nie wiem czy na mnie była taka skarga, ale osobiście nie mam sobie nic do zarzucenia. Zawsze jak dostaję info, że na serwerze jest hax to w miarę możliwości wchodzę - zdarzyło się kilka razy, że chciałem ale NIE MOGŁEM wejść na serwer bo był zapełniony. Gdy widzę czy słyszę, że ktoś ma jakiejś podejrzenia to od razu wchodzę na specta i sam analizuje jego grę, gdy uważam, że jest podejrzany robię screeny natomiast, gdy widać gołym okiem używanie wspomagaczy leci PERM i po sprawie. |
|
 |
Nik 
zaawansowany
Cziki bam bam
Piwa: 40 piw(a) Wiek: 16 Dołączył: 11 Paź 2009 Posty: 421 Skąd: Chełm | Lublin
|
Wysłany: 2010-07-30, 13:35 |
|
|
| Dla mnie to dziwna sprawa bo lecą skargi od botów którzy się nie znają, ale jak napiszą do Takiego to oczywiście admini są najgorsi i wogóle nie łapią haxów. Tak samo wkurza mnie to jak TakiChłop zabrania mi pisania na y@ a co to nie można jak mi tak grozisz zabraniem adma to to kurwa zrób myślisz że mnie przez kabelek nastraszysz. Baa jesteś H@ to powinieneś trzymać naszą stronę a nie cały czas płaczesz że coś jest nie ogarnięte Cs to tylko gra a nie kurwa czyjeś życie, naucz się podchodzić do tego z luzem i zabawą. A i jeśli chodzi o u@ to czytam ale jak pisze mi jakiś bot który ma staty na minusie i to ostro to napewno będę banował tą osobę co on mi powie. |
|
|
|
 |
Wiek: 20 Dołączył: 07 Cze 2010 Posty: 63 Skąd: ZDOLNY ŚLĄSK/Opole
 |
 |
2/3/6 |
|
|
Wysłany: 2010-07-30, 13:43 |
|
|
Drogi wRX,
To że Chłopek am H@ nie oznacza,że musi on trzymać stronę adminów.Ba,obliguje to go wręcz do dbania o jak najwyższy poziom serwa,a jeżeli w zakres tych działań wchodzi upominanie adminów,to jest to jak najbardziej słuszne.Co do samego problemu,to również mogę go potwierdzić.Rozumiem,że Wy(admini)chcecie pograć,ale w/w funkcja nie została Wam przyznana tylko po to,by "szpanować" przed kolegami z klasy...Także nie traktujcie tego zbyt personalnie,tylko pamiętajcie o swoich e-obowiązkach.
Pozdrawiam,UArena JEZUS! |
|
|
|
 |
|
Wysłany: 2010-07-30, 13:47 |
|
|
| wRX napisał/a: | | Dla mnie to dziwna sprawa bo lecą skargi od botów którzy się nie znają, ale jak napiszą do Takiego to oczywiście admini są najgorsi i wogóle nie łapią haxów. Tak samo wkurza mnie to jak TakiChłop zabrania mi pisania na y@ a co to nie można jak mi tak grozisz zabraniem adma to to ku*** zrób myślisz że mnie przez kabelek nastraszysz. Baa jesteś H@ to powinieneś trzymać naszą stronę a nie cały czas płaczesz że coś jest nie ogarnięte Cs to tylko gra a nie ku*** czyjeś życie, naucz się podchodzić do tego z luzem i zabawą. A i jeśli chodzi o u@ to czytam ale jak pisze mi jakiś bot który ma staty na minusie i to ostro to napewno będę banował tą osobę co on mi powie. |
Lecą skargi od botów?? skąd mozesz o tym wiedzieć skoro nie napisałem kto pisał skarge!
Admin jest człowiekiem i moze popełniać błędy dlatego ja prosiłem cie o nie pisanie a zarazem spamowanie na @,Co do twojego adminowania były skargi,zgłaszali o czitach tobie ale ty wolałeś grać... oraz pisali mi ze nie ogarniasz . Zabraniam pisania na @ dlaczego bo hax widzi ze jest admin i wylaczy haxy... a takich trzeba karać jak najszybciej.
Pozwalam pisać na @@ wtedy kiedy ktoś nie wykonuje celow mapy w celu przypomnienia piszemy @ Paka/Hosty/cele mapy.Od pisania jest normalny chat tam tez mozesz przekazac komus info zeby sie ogarnał.
Pamiętaj że Admin jest dla graczy a nie gracze dla admina!. Cs jest grą zgadza sie ale chce aby ta gra wszystkim pasowała a nie robić tylko "gówno" na serwie. Napisałem wyrażnie jeśli pisze jakis minus ze naprzyklad hxs ma WH no to olej to.:) |
_________________ Gość Nie pisz do mnie na GG i PW,(chyba ze prosze) bo nie odpowiem.Masz forum do zadawania pytan!!! Poza forum pomagam TYLKO odplatnie.
Gość Pomogłem?? daj
 |
|
|
|
 |
Piwa: 18 piw(a) Wiek: 25 Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 997 Skąd: Wrocław
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: 2010-07-30, 14:38 |
|
|
| Ile razy wam mozna mowic ze nie ma sponsora.!!! |
Gość Pomogłem?? daj
 |
|
|
|
 |
Piwa: 1 piwo Wiek: 16 Dołączył: 05 Lis 2009 Posty: 101 Skąd: Obora :D
 |
 |
1/3/6 |
|
|
Wysłany: 2010-07-30, 17:35 |
|
|
| Jak ja gram to wiekszosc pisze na say'u a nie u@ , wiec patrze tyle co nie zyje , bo kazdy glupi sie skapnie ze jak ktos jeczal do adma ze dana osoba ma haxy i nagle admin pojdzie na spect to on od razu ucieknie/wylaczy.Czesto specialnie daje sie szybko zabic zeby jak najwiecej zobaczyc ;p , malo kto uzywa u@ przynajmniej jak ja jestem |
|
 |
Piwa: 71 piw(a) Wiek: 16 Dołączył: 02 Wrz 2009 Posty: 2317 Skąd: Toruń
 |
 |
1/3/6 |
|
|
Wysłany: 2010-07-30, 18:51 |
|
|
| Zauważcie ,że bardzo często ktoś gra czysto , a dzieci piszą na say / admin say ,że ktoś ma czity, i jeżeli widać ,że po prostu ogarnia to po co sobie życie zatrudniać ? Ignoruje się dziecko. |
|
 |
FuzZe 
wtajemniczony
gruby brzuch .
Piwa: 6 piw(a) Dołączył: 28 Cze 2010 Posty: 178 Skąd: Cie bije?
 |
 |
1/3/6 |
|
|
|
|
|
 |
Nik 
zaawansowany
Cziki bam bam
Piwa: 40 piw(a) Wiek: 16 Dołączył: 11 Paź 2009 Posty: 421 Skąd: Chełm | Lublin
|
Wysłany: 2010-07-30, 20:48 |
|
|
| Ok dobrze przepraszam i postanawiam poprawę. |
|
 |
Piwa: 36 piw(a) Wiek: 18 Dołączył: 11 Wrz 2009 Posty: 1275 Skąd: Warszawa
 |
 |
1/3/6 |
|
|
Wysłany: 2010-07-30, 20:51 |
|
|
jakoś na FFA nie ma skarg dot. braku ogarnięcia... Admini BF2 trochę samokrytyki i skruchy, na FFA dało się zatrzymać pisania pierdół na say@ to i u was się da ;]
Wprawne oko admina naprawdę nie potrzebuje siedzenia na spectcie i ogarniania graczy, masz esp, ogarniasz jak dedniesz... Jak Ci się nie podoba koleś to nie czekasz aż 10 razy zeskanuje kogoś tylko jebiesz ssy, albo wysyłasz z hltv na forum. Tyle ! |
|
 |
|
|