Counter-Strike 1.6 Ventrilo 2.1.4

Forum wielotematyczne Hejdż - Serwery Counter-Strike
Nawigacja » Administracja » Archiwum » Kulawy Jez zalowiec
« Poprzedni temat | Następny temat »

Przesunięty przez: Kefir.
2010-07-04, 01:42

Kulawy Jez zalowiec

Autor Wiadomość
ukaz
absolute begginer

Kulawy Jez zalowiec Wysłany: 2010-06-28, 13:50

Gralem na Awp India, chciałem zdobyć złoty medal, miałem staty 48 12 cos kolo tego gdy nagle Kulawy Jez zbanował mnie na 5 min za "resp", do konca mapy bylo jeszcze z parenascie sekund a ze statami byl zaraz po mnie, ale i tak jest botem i na minusie mial ;] hahahaha jest to bot jakich malo i nie powinien być on adminem, wszedłem dzisiaj na serwer jak była jeszcze mapa de_nuke, jakis gracz ewidentnie mial odpalone wh, sh i aim, kulawy jez tego nie widzial, napisalem do niego ze gram w teamie z czitem,a le mowil zeby sie nie klocic b on nic nie ma i zebym sie uspokoil ... Tak to nie ... takich adminow nie powinno być :) nie dba o reputacje serwera. Pozdrawiam Dymka i Takiego :D

MazZ
rookie

Typ gry: Steam
Piwa: 4 piw(a)
Wysłany: 2010-06-28, 13:54

1 : Niech ktoś przeniesie bo to FFA a nie BF2 .
2 : Wiem że teraz nowi admini są nie ogarnięcie bo jedyni co ogarniają to są Rahim,Nie No Co Ty Tato i Ja oczywiście a reszta hmm .
3 : A co do adminów , w podaniach też mogę sobie napisać " Jestem Ogarnięty i wiem że mogę ogarnąć server " Ja bym w takie słowa nie wierzył .

Pozdro MazZ [PL] ....

DeJaVu 
uzależniony
rosół z mlekiem

Piwa: 33 piw(a)
Wysłany: 2010-06-28, 13:55

Warn za obrazę.

Nie widzisz, że FFA a FFA/BF2 to co innego? A może nie wiesz nawet, gdzie grasz?

Kulawy Jez 
rookie

Piwa: 3 piw(a)
Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: 2010-06-29, 11:05

dostales bana bo zabiłeś z respa. Nie widzałem na de_nuke typa bo dopiero co wbiłem na serwer. A pewnie chodzi Ci o ban na de_inferno to nie pozwole sobie zeby ktos mnie obrażał a jak nie wieżą mam screena

M4NI3K 
zaawansowany
Zdzisiek Piczochlast

Piwa: 6 piw(a)
Wysłany: 2010-06-29, 11:35

GoD Like, ty ogarnięty? Wogóle na serwa nie wchodzisz, a co dopiero co tam oogarniasz.

Forum wielotematyczne Hejdż - Serwery Counter-Strike
Nawigacja » Administracja » Archiwum » Kulawy Jez zalowiec
« Poprzedni temat | Następny temat »
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi