Zamknięty przez: stream 2011-12-11, 12:56 |
|
| Autor |
Wiadomość |
Nik 
zaawansowany
Cziki bam bam
Typ gry: Steam
Piwa: 40 piw(a) Wiek: 16 Dołączył: 11 Paź 2009 Posty: 421 Skąd: Chełm | Lublin
|
|
|
|
 |
Piwa: 2 piw(a) Wiek: 21 Dołączył: 16 Cze 2011 Posty: 215 Skąd: GÓRNY ŚLĄSK
|
Wysłany: 2011-12-11, 00:26 |
|
|
Nik, chodzi Ci o metori czy o metamod? bo nie kumam...
Metori to jest gówno wgrywanie na serwer ( z reguły na serwery mixowe ) a metamod to dodatek (narzędzie) do serwerów ułatwiający instalacje modów i dodatków.
No chyba ze sie mylę to mnie poprawcie :* |
|
|
|
 |
Piwa: 86 piw(a) Dołączył: 19 Sie 2009 Posty: 2288 Skąd: Kielce
|
Wysłany: 2011-12-11, 00:52 |
|
|
Nik, ale MetaMod to nie cheat
http://hlds.pl/MetaMod
Metori właśnie nie instaluje się do MetaModa tylko w jego miejsce poprzez edycje pliku liblist.gam. U nas ani śladu po metori.
http://banid.pl/metori/
Jeśli masz nadal jakiekolwiek wątpliwości i pytania, pisz. |
_________________ Gdy wydarzy się coś złego, pijesz, żeby zapomnieć. Kiedy zdarzy się coś dobrego, pijesz, żeby to uczcić. A jeśli nie wydarzy się nic szczególnego, pijesz po to, żeby coś się działo. |
|
|
|
 |
Piwa: 9 piw(a) Dołączył: 24 Sie 2010 Posty: 175
|
Wysłany: 2011-12-11, 11:07 |
|
|
Fakt, met0ri działa tylko z MetaModem ale i tak nie widzę problemu, bo musi być zainstalowane po stronie serwera. Do tego żeby w ogóle działał to musisz mieć go przypisanego. A wątpię żeby taki stream ustawił Ci aima jak gdyby nigdy nic. Pomijając to, że niemożliwym jest by to w ogóle wgrał
Poza tym, bez MetaModa AMXX-a nie uruchomisz (chyba). |
_________________ Na pohybel, na plasterki... |
|
|
|
 |
|
Wysłany: 2011-12-11, 11:15 |
|
|
| pershingov napisał/a: | | Fakt, met0ri działa tylko z MetaModem ale i tak nie widzę problemu, bo musi być zainstalowane po stronie serwera. | Nie, met0ri w miejsce MetaMod'a się wgrywa.
| pershingov napisał/a: | | Poza tym, bez MetaModa AMXX-a nie uruchomisz (chyba). | Nie chyba, lecz na pewno . |
_________________ Gdy wydarzy się coś złego, pijesz, żeby zapomnieć. Kiedy zdarzy się coś dobrego, pijesz, żeby to uczcić. A jeśli nie wydarzy się nic szczególnego, pijesz po to, żeby coś się działo. |
|
|
|
 |
Piwa: 9 piw(a) Dołączył: 24 Sie 2010 Posty: 175
|
Wysłany: 2011-12-11, 11:17 |
|
|
| stream napisał/a: | | Nie, met0ri w miejsce MetaMod'a się wgrywa. | No, chodziło mi o to, że met0ri udaje MetaModa, a jak go nie ma to sobie nie odpalisz
@stream, wiem, że to co innego. Zresztą nie pisałem nigdzie, że są tym samym. Met0ri działa "w MetaModzie". Bez niego nie zadziała.
Nie musisz mnie co chwilę poprawiać, bo ja wiem o co chodzi, huehue |
_________________ Na pohybel, na plasterki... |
| Ostatnio zmieniony przez pershingov 2011-12-11, 12:22, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
|
Wysłany: 2011-12-11, 11:41 |
|
|
pershingov, met0ri to co innego niż MetaMod i nie udaje go tylko wgrywa się go w jego tego drugiego . |
|
|
|
 |
Nik 
zaawansowany
Cziki bam bam
Piwa: 40 piw(a) Wiek: 16 Dołączył: 11 Paź 2009 Posty: 421 Skąd: Chełm | Lublin
|
Wysłany: 2011-12-11, 12:42 |
|