Przesunięty przez: Kefir. 2010-05-24, 21:32 |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
nadużywanie adminow!! Wysłany: 2010-03-12, 20:56 |
|
|
Admin Malaga oraz Vandall naduzywaja admina. Dla przykładu podam jena sytuacje gdzie po wybraniu mapy admin zaczyna dawc kolejne voty pozniewaz dana mapa mu nei odpowiada. czy nie powinno byc tak ze to gracze maja o tym decydowac? Chcialbym dodac ze to nei byla pojedyncza sytuacja, zdarzaja sie one notorycznie . Moglbym wymieniac wiecej sytuacji gdzie Malaga i Vandall naduzywaja adminow. Jesli byscie o nie prosili to komentujcie tutaj. Niezmiernie prosze o orzwiazanie tego problemu!! |
|
|
|
 |
Typ gry: Steam
Piwa: 31 piw(a) Wiek: 18 Dołączył: 30 Paź 2009 Posty: 845 Skąd: Radom
|
Wysłany: 2010-03-12, 21:16 |
|
|
| daj dowody... jak jest dd2long i 20 osob to wszystkich zabija, musimy zmienic... |
|
|
|
 |
Piwa: 5 piw(a) Wiek: 22 Dołączył: 11 Sty 2010 Posty: 178 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 2010-03-12, 22:07 |
|
|
reserved ma racje i Ty Vandal dobrze o tym wiesz.
Dziś graliśmy przykładowo azteca, wyskoczyło vote ludzie wybrali italy, zaczynamy grać a admin wyskakuje z vote na którym są mapy któr mu odpowiadają zapewne co wiąże sie ze zmianą.
Ciutke później gramy jakąś tam mape wyskakuje automatyczne vote, ludzie wybrali awp_india. Mapa się zmieniła zaczynamy grać, któryś admin wyskakuje z vote
"Za mała ta mapa. Zmieniamy?
-tak
-nie
votovanie nie udane
po kilku sekundach kolejne vote
"zmieniamy na coś innego?"
-tak
-nie
votowanie nie udane
nagle wyskakuje vote z mapami
w którym ludzie wybrali nuke
admin zmienił i zaczęliśmy grać
Gracze zaczęli się pluć co to za admin i co wyprawia, Ty Vandal napisałeś że to nie Ty tylko Malaga.
Odnośnie adma Malaga
Również pisze mu na u@ "Gracz Krystian 11lat gra na wh"
Inni gracze zauważyli to samo. Malaga beż żadnej reakcji, nie wszedł na specta. Napisał tylko że KRystian gra czysto i niema haxów. Gracze go wyśmiali, kilka osób od razu wyszło. Zacząłem mu kręcić demo ale wyszedł.
Troche nie poważne to wszystko. |
|
|
|
 |
Piwa: 11 piw(a) Wiek: 19 Dołączył: 27 Sty 2010 Posty: 321 Skąd: Slask
| Ostrzeżeń: |
 |
 |
1/3/6 |
|
|
|
|
|
 |
Piwa: 5 piw(a) Wiek: 22 Dołączył: 11 Sty 2010 Posty: 178 Skąd: Kraków
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: 2010-03-13, 01:06 |
|
|
Oj jezuu... reserved powiem Ci krótko pisz o Vandallu ja nic nie robilem zadnego vote jedyne co mi sie dzisiaj zdarzyło to 2 razy robic .. na mapie.. nie mnie nie odpowiadało tylko graczom kilku a ze bylo ich mniej to tak wyszlo.
Wiec uwazaj co piszesz ... Vandall wiecej votuje i tez bylem tego swiadkiem na aztec..
A cala moja sytuacje opisalem na poscie u Aro... !
Smille :-->
Krystian 11 lat jest czysty.. ! jesli nie wierzysz to popros innego admina by zrobil mu ssy ja nie robie bo wiem jak grał i gra .. i wiem ze nie ma haxow... wiec ogarnij sie sam.
Lepiej gral od nas wszystkich a wy odrazu ze ma haxy... zenada naprawde. |
|
|
|
 |
Piwa: 31 piw(a) Wiek: 18 Dołączył: 30 Paź 2009 Posty: 845 Skąd: Radom
|
Wysłany: 2010-03-13, 08:23 |
|
|
smille, na aztecu to raczej nie ja. Aztec jest spory i nie ma potrzeby zmiany.
Awp_india jest zdecydowanie za mała na 20 osób. Dlatego dałem vote, czy zmiana, wyszło TAK. Dawałem 2 voty na mapy- nie udały się. Ostatnie vote było Malagi i to on zmienił mapę- trochę go ochrzaniłem bo się zmienia na końcu rundy a on zmienił w samym środku
Malaga, tamten Krystian to był podszywacz i grał na WH!!! Pytałem prawdziwego krystiana to on mówił, że w tym momencie gra mixa. Ale podszywacz dostał screeny ode mnie, a Ty i tak powinieneś sprawdzać jak ktoś poważny mówi na u@.
Jeszcze cos? |
|
|
|
 |
TeQu^ 
zaawansowany
steam : splawik24
Piwa: 25 piw(a) Wiek: 17 Dołączył: 05 Lut 2010 Posty: 463 Skąd: Słubice
|
Wysłany: 2010-03-13, 09:51 |
|
|
dajecie vote tylko wtedy jak kilku graczy sie skarzy ze zla mapa a nie wtedy jak wam nie pasuje |
|
 |
|
Wysłany: 2010-03-13, 10:40 |
|
|
Dałem vote ... ale dalem vote vandall czy zmiana ? wyszlo ze tak to dalem vote na mapki inferno kabul aztec cpl. oczywiscie wszyslo inferno.
Wiec Vandall ja zpytałem czy zmiana i chcieli zmiane, wiec sam jej nie zmienilem. |
|
|
|
 |
Piwa: 11 piw(a) Wiek: 19 Dołączył: 27 Sty 2010 Posty: 321 Skąd: Slask
| Ostrzeżeń: |
 |
 |
1/3/6 |
|
|