Counter-Strike 1.6 Ventrilo 2.1.4

Forum wielotematyczne Hejdż - Serwery Counter-Strike
Nawigacja » Administracja » Archiwum » Hejdż [FFA#2] » Skargi / Bany / Zmiany » OCB ? ...
« Poprzedni temat | Następny temat »

Zamknięty przez: stream
2010-11-27, 21:45

OCB ? ...

Autor Wiadomość
Tylko Ty 
wtajemniczony

Typ gry: Steam
Piwa: 4 piw(a)
OCB ? ... Wysłany: 2010-11-27, 17:30

co to ma byc do chu*** ?

[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] You are Banned from this server by admin zera bija ! o.0
[AMXBANS] You have 6 days , 14 hours , 22 minutes and 39 seconds left on your ban.
[AMXBANS] Banned nick : unknown_STEAM_0 : 0 : 30021576
[AMXBANS] Reason : ' wiecej ostrzegac nie bede ! Tydzien gry w spokoju... '
[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.hejdz.pl
[AMXBANS] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 30021576 '
[AMXBANS] Your IP : ' unknown_STEAM_0 : 0 : 30021576 '
[AMXBANS] ===============================================
Kicked : You are BANNED. Check you..

za duzo sobie pozwalasz nobie .

Broken Rose 
rookie

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2010-11-27, 18:14

Tylko Ty napisał/a:
co to ma byc do chu*** ?

1.Wyrażaj się
2.To jest ban :)

Dostałeś go prawdopodobnie za przeszkadzanie w grze.Nie wiem, nie było mnie przy tym ;) ale wnioskuje to z powodu bana :)

Pozdrawiam

AntiFa
zaawansowany
Sz.Pan

Piwa: 12 piw(a)
Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2010-11-27, 18:17

Tylko Ty napisał/a:
za duzo sobie pozwalasz nobie

Tak możesz sobie mówić do kolegów z podwórka jeśli w ogole takowych posiadasz, lecz to juz nie moj interes...

POWIEM TAK: Jesteś drugim HXS, zabijesz kogoś jest zajebiście jaki ty jestes pro ogar i w ogole i w szczególe, problemy zaczynają sie dopiero wtedy gdy padniesz ! KAZDE TWOJE PADNIĘCIE jest równoznaczne z darciem mordy i płaczem przez mica, tudzież na say... "no jasne" "bezgłowie jebane" "on coś ma na 100" "jaki cheat" i wymieniać tak bez końca !!

Bana uzgodniłem z adminami będącymi wtedy na serwie (nie pamietam wszystkich którzy byli w grze) I KAZDY MIAŁ CIE DOŚĆ. CIEBIE I TWOJEGO PŁACZU !

Nie wspominam juz o tym ze niejednokrotnie Cie uprzedzałem !
Miarka sie przebrała gdy tóż przed twoim wyjściem puściłeś ładną wiązankę.
Bana dostałeś chwile po wyjsciu !

PS. Ty masz 20 lat ? Jeśli to prawda to na twoim miejscu udałbym sie do lekarza specjalisty ! Bo rozwój umysłowy zostaje w daleko w tyle do twojego wieku !

EDIT: za "chuja" postaram sie o +1 do zajebistosci !

hey flicka, visa tuttarna sa får du popcorn!

Tylko Ty 
wtajemniczony

Piwa: 4 piw(a)
Wysłany: 2010-11-27, 18:39

Hahahah ty chyba sobie kpisz .... myslisz ze kim jestes ? i sie glupio nie tlumacz ze dales mi bana jak wyszedlem... bo dobrze wiesz ze tak nie bylo bales mi sie go dac jak bylem na servie tylko noby tak robia ... po za tym tak nie pisalem i kur** nie wymyślaj juz ... bo mnie wkurw*** najwiecej napisalem " omg jaki fart " a nie twoje zalosne teksty i jak juz cos krzyknąłem a nie darłem morde przez mikro to jak padlem nikomu nie przeszkadzajac a nie jak gralem zerowcze i bylo to raz na kilka rund ... albo " Nie wspominam juz o tym ze niejednokrotnie Cie uprzedzałem ! " hehe :D dlugo to wymyślałeś ? myslisz ze sobie mozesz przyjsc na server po ponad pol roku nie grania i kozaczysz ? Kiedys moze byles kims teraz jestes nikim .

maciek1990 
wtajemniczony
Eyjafjallajokull

Piwa: 1 piwo
Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2010-11-27, 19:32

Broken Rose kim ty kurwa do chuj miłoego jesteś zeby się wypowiadać w takich tematach ... wpierdalasz sie ostanio we wszystko co ktoś tylko napisze temat, a tak naprawde gowno wszystkich obchodzi twoja opinija. wedlug mnie administracja szanowna pownna coś z tym zrobić bo przeginasz stary . A a co do tematu to cieżko mi to oceniać poniewaz mnie nie było na serwerze w podanej sytylacij wiec sorry .

AntiFa
zaawansowany
Sz.Pan

Piwa: 12 piw(a)
Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2010-11-27, 21:35

Dałem Ci bana jak wyszedłeś gdyż po pięknej wiązance uciekłeś z serwera ... Dlaczego ? Bo wiedziałeś ze tylko czekam na to zeby Cie udupić! I PRZYNAJE SIE DO TEGO ! CHCIAŁEM CIE UJEBAĆ NA CAŁEJ LINI... Żałuje ze nie póściłeś jej do mnie bo poszedł by ban na kilka(dziesiąt) lat !

Nie wciskaj nam kitu. Maciek moze potwierdzic moje słowa bo tez był na serwerze !

Puszczają mi nerwy juz jak czytam takie bezpłodne teksty ! Stary miej JAJA i przyjmij słuszna kare a nie próbuj sie wymigać jak cnotka... CHCE ALE SIE BOJE !

hey flicka, visa tuttarna sa får du popcorn!

stream 
won't go quietly.

Piwa: 86 piw(a)
Wysłany: 2010-11-27, 21:45

Może kultury troche i to skierowane do wszystkich. Logowania rozmów nie mam włączonego na serwerze i nie jestem w stanie tego potwierdzić. Wierze na słowo AntiFie.

Zamykam.

Forum wielotematyczne Hejdż - Serwery Counter-Strike
Nawigacja » Administracja » Archiwum » Hejdż [FFA#2] » Skargi / Bany / Zmiany » OCB ? ...
« Poprzedni temat | Następny temat »
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi