Admin o nicku trololo dał mi bana za wh
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] You are Banned from this server by admin trololololo
[AMXBANS] You are permanently banned.
[AMXBANS] Banned nick : SeeA
[AMXBANS] Reason : ' demko forum '
[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.hejdz.pl
[AMXBANS] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 27229018 '
[AMXBANS] Your IP : ' 83.5.20.129 '
[AMXBANS] ===============================================
Kicked by Console: You are BANNED. Check your console.
Kicked : You are BANNED. Check your
proszę sobie sprawdzić demo, ja tam nic nie widzę, nie wiem jak Wy
Jedyna podejrzana akcja z 2:49 na gali jak w chlopa przez skrzynke pakowałem.
Tylko przy oglądaniu dema proszę załóżcie słuchawki i się wsłuchajcie
Macie tutaj link do dema jakby wam się nie chciało szukać: http://www.speedyshare.co...e_dust2.dem.zip
Proszę o przeniesienie tego tematu to innego działu.. Pomyliły mi się działy
Demko obejrze jutro,ogólnie dostałem info od drugiego admina że masz dziwne info.
Akcja na respie ct,miodzio,idealnie celujesz na kask jednego ze srodka,celownik na drugiego galoskoczka leci
rozek jakiś głupi jesteś czy jak?:d co mi tu wyjeżdżasz z jakimś starym steamem kolegi niby? a tam na respie to afczyłem najpierw bo mnie nie było przy komputerze
Jeśli chodzi o skrzynię to mógłby być to czysty przypadek. Było słychać więcej niż jednego gracza, poza tym nie zabił on gracza o nicku - "Cichacz", który zgarnął 3 fragi, więc na pewno było ich tam przynajmniej 2-óch.
Cztery, pojedyńcze bułki z rzędu. Dwóch pierwszych było słychać, trzeciego widać jak i również czwartego.
Wybacz że dziś,ale mam niezły zapierdol w ostatnich dniach.
Na filmiku,który wstawił d5 są wszystkie akcje,które byly wg mnie podejrzane.
Dziwne że w 1 akcji,2x zmieniasz położenie celownika,i idealnie trafiasz kask,może fart,nie wiem.
2kę też zrozumiem,zabijasz jednego,znów ruch celownikiem,we wbiegający target,i odrazu przeskakuje Ci celownik na tego drugiego,w którego trafiasz;>
3ka-nic szczególnego,mógłbyć fart-chociaż wyszedłeś w tym momencie,w którym on wszedł.+fragi było wiidać,więc nic.
4ka-afk na respie,celownik w tego który idzie od b,trafiasz kask,odrazu odwracasz się,i czekasz na tego z gali :>
Typ gry: Steam Piwa: 9 piw(a) Dołączył: 24 Sie 2010 Posty: 175
Wysłany: 2011-10-15, 11:16
Jak dla mnie ten filmik nic nie pokazuje. Wszystkie te akcje mogą być czyste.
1. Nie wiem co takiego dziwnego w ruchu celownikiem. Ja mam tak często jak mi myszka zjeżdża.
2. Zabił jednego, słyszy więcej no to jedzie po skrzynce...
3. Mm, co w tym podejrzanego?
4. Przecież słychać jak idzie.
Ojj rene, miałeś słuchawki oglądając ten filmik? na 1 było perfidnie słychać, że idą. To że trafił typowi banie to nic nadzwyczajnego.
Na 2 było słychać co najmniej 2 typów, połowa trochę bardziej ogarniętych graczy by waliła w tą skrzynię dalej. (ja nie )
3 - akcja jak akcja
4 - stał afk, jakaś sierota go nie zauważyła (oj wybacz, to byłeś ty) a typ od b który szedł, spadł prawdopodobnie ze skałki by było słychać jak traci hp, od gali to zwykłe sprawdzanie czy nikt nie idzie, w końcu był sam nie?
SeeA jak miał adma to nikt na niego nie gadał, że odpał itp. a grał na tym samym poziomie...