Zamknięty przez: Kefir. 2010-03-10, 11:00 |
|
| Autor |
Wiadomość |
eska. 
wymiatacz
Madafaka!
Typ gry: Steam
Piwa: 51 piw(a) Dołączył: 28 Lis 2009 Posty: 894 Skąd: z szuflady.
| Ostrzeżeń: |
 |
 |
2/3/6 |
|
|
Wysłany: 2010-03-04, 18:53 |
|
|
| tr3sor napisał/a: | Nie.
Jest post od jednego z H@ który wyraża mniej więcej "Nie skladać podań jeśli ma się admina na innym serwerze w sieci hejdz"
Był bym na tak gdyby osobik skladajacy podanie przynajmniej o tym wiedział i napisał coś w stylu. Wiem że niby nie powinienem... ale death run jest słabo oblegany a GG potrzebuje pomocy. Lub jesli inaczej sie nie da zrezygnuje z admina na DR etc.
A tutaj ewidentna nieznajomosc panujacych zasad |
Kto tych zasad przestrzega? raczej prawie nikt...
Zobacz ile ludzi mi adma więcej niż na 1 serwie ... |
|
 |
Piwa: 15 piw(a) Wiek: 99 Dołączył: 03 Lis 2009 Posty: 584
|
Wysłany: 2010-03-04, 19:28 |
|
|
| tr3sor napisał/a: | Nie.
Jest post od jednego z H@ który wyraża mniej więcej "Nie skladać podań jeśli ma się admina na innym serwerze w sieci hejdz"
Był bym na tak gdyby osobik skladajacy podanie przynajmniej o tym wiedział i napisał coś w stylu. Wiem że niby nie powinienem... ale death run jest słabo oblegany a GG potrzebuje pomocy. Lub jesli inaczej sie nie da zrezygnuje z admina na DR etc.
A tutaj ewidentna nieznajomosc panujacych zasad |
Ja doskonale o tym wiedziałem i wiem. Napisałeś
| tr3sor napisał/a: | | Był bym na tak gdyby osobik skladajacy podanie przynajmniej o tym wiedział i napisał coś w stylu. |
Przecież wyraźnie w podaniu napisałem:
| deadmau5 napisał/a: | | Doświadczenie z adminowania: Stodoła GunGame, aktualnie Hejdz Death Run ale to nie powinno wpłynąć jakoś na grę |
To że GG potrzebuje pomocy to wie każdy. Duża ilość slotów jeszcze bardziej utrudnia zadanie. Napisał ktoś, że jest sporo admów już. Gdzie oni są? Grałem dziś dość długo, a widziałem dziś 2 na serwie przy czym 1 to naprawdę niezły świr. Zresztą dziś już się podpisałem pod jego skargą razem z walkiem. Link do skargi http://www.hejdz.pl/analithion-vt3668.htm |
|
 |
DeJaVu 
uzależniony
rosół z mlekiem
Piwa: 33 piw(a) Wiek: 21 Dołączył: 09 Lis 2009 Posty: 1345 Skąd: Klecza Dolna
|
Wysłany: 2010-03-04, 20:08 |
|
|
tr3sor,
DR jest mniej oblegany, ale NIGDY nie było tam takiego gówna, jak na GG. Jesteś adminem, a grając trochę na serwie nie widziałem Cię tam NIGDY. Więc może powinieneś wylecieć, by ktoś bardziej ogarnięty zajął Twoje miejsce?
Dla d5 tak. |
_________________ "Boże, chroń mnie przed przyjaciółmi - z wrogami sam sobie poradzę."
 |
|
|
|
 |
Piwa: 31 piw(a) Wiek: 17 Dołączył: 30 Paź 2009 Posty: 845 Skąd: Radom
|
Wysłany: 2010-03-04, 20:16 |
|
|
| Ogar i no-life, czyli ogromne TAK. |
|
|
|
 |
Piwa: 18 piw(a) Wiek: 25 Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 997 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 2010-03-05, 02:00 |
|
|
FFA |DeJaVua spedzam tam 2-3 godziny dziennie. Wybacz ze gram w niecodziennych godzinach. Czasami o 8 rano czasai o 12 17 itp. Wybacz pelnoletnosc zycie na wlasny rachunek.
Co do pytania o zasady prosze bardzo post jednego z H@
http://www.hejdz.pl/admin-przeczytaj-vt566.htm
i przepraszam ale jesli nie znacie opcji search nie srajcie ogniem... W tym poscie wyraznie jest napisane. Jesli masz admina na jednym z serwerow nie skladaj podania o adma na innym. Dziekuje do widzenia Jolki dzisiaj nie ma.
Mimo wszystko był bym na tak gdyby odwolał się konkretnie do tego tematu czyli uscislajac. Wiem ze nie powinno skladac sie podan o kolejnego admina itp.
Dodatkowo przy kazdym podaniu bylo o reklamach? Przepraszam BYLO? TAAAAK
Za kazdym razem sracie ogniem o reklamy dlaczego nie tutaj ? Bo juz zrobil zeby dostac admina na innym serwie ? Ok... Ale to jest osobne podanie osobne reklamy
Dodatkowo jesli juz chodzi o administracje na GG to polityka jest taka a nie inna... I czasami widze czita ale nie moge dac mu bana poniewaz screeny nic nie pokaza (nie ma wh) a na demie widac i nie widac (aimy teraz mozna baaaardzo delikatnie ustawiac )
Reasumujac i jednoczesnie zmieniajac decyzje popre kandydature za dla mnie skromne 5 reklam.
PS. Wiem ze jestem tutaj "nowy" ale zazwyczaj jak cos robie to staram sie jak moge aby robic to dobrze. To co czesc z was robi to hiprokryzja i wybiurczość co nie jest fair. Zastanowcie sie nad tym.
Dziekuje dobranoc dziewcze czeka w lozku... Czas sie przytulic i spac |
_________________ RPG + RTS Co by odstresować od CS`a |
|
|
|
 |
Piwa: 5 piw(a) Wiek: 22 Dołączył: 11 Sty 2010 Posty: 178 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 2010-03-05, 09:50 |
|
|
deadmu5 jako jedyna osoba z pośród 5762 zarejestrowanych userów zrobił reklamy forum w postaci filmów które wrzucił na YT. On przy swoich 2 reklamach jakimi są filmy włożył o wiele więcej pracy aniżeli 4 osoby składające podania na adma i robiące zwykłe reklamy które opierają sie na skopiowaniu i wklejeniu kodu czyli łącznie 40 reklam.
Co ważniejsze robił te reklamy bez żadnego przymusu, z własnej woli.
http://www.hejdz.pl/niety...mau5-vt2604.htm
http://www.hejdz.pl/rekla...mau5-vt3623.htm |
|
|
|
 |
|
Wysłany: 2010-03-05, 11:24 |
|
|
Zwracam honor Nie posiadałem tych informacji
Wszystko przez to że duża część z adminow dość wybiurczo podchodzi do pewnych zasad. I przy jednym podaniu zaraz spam o reklamy a przy innym wszyscy na tak a reklam ni ma |
|
|
|
 |
DeJaVu 
uzależniony
rosół z mlekiem
Piwa: 33 piw(a) Wiek: 21 Dołączył: 09 Lis 2009 Posty: 1345 Skąd: Klecza Dolna
|
Re: Podanie o adma deadmau5 Wysłany: 2010-03-05, 15:10 |
|
|
| deadmau5 napisał/a: | | Reklamy klepnę do 7 dni uwierzcie. No chyba, że dostanę tygodniową sraczkę albo mi mama nie pozwoli. |
tr3sor, nie tylko Ty jesteś dorosły, pracujesz i musisz na siebie zarobić - też wiem jak to jest, a znając d5 osobiście wiem, że gdyby miał czas to te reklamy byłyby zrobione od razu |
_________________ "Boże, chroń mnie przed przyjaciółmi - z wrogami sam sobie poradzę."
 |
| Ostatnio zmieniony przez DeJaVu 2010-03-06, 17:40, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
Wysłany: 2010-03-05, 16:58 |
|
|
Spoko dyskusja chyba nie ma dalszego sensu
Nie jestem za. Nie jestem przeciw. H@ i tak podejmie decyzje demokracja nie istnieje |
|
|
|
 |
PaJo.^ 
wtajemniczony
Pif Paf Boom HeAd
Piwa: 3 piw(a) Wiek: 15 Dołączył: 06 Lis 2009 Posty: 168
|
Wysłany: 2010-03-09, 07:59 |
|
|
TAAK
:dribble: h: :brick: :beated: :hahaha: ]:) |
|
 |
|
Wysłany: 2010-03-09, 17:04 |
|
|
Jemu dajcie.
Miałem serwer gg+dm on mial i ogarniał |
_________________ Nick podczas gry:
ZoZoL
 |
|
|
|
 |
Piwa: 36 piw(a) Wiek: 18 Dołączył: 11 Wrz 2009 Posty: 1273 Skąd: Warszawa
| Ostrzeżeń: |
 |
 |
1/3/6 |
|
|
Wysłany: 2010-03-09, 21:00 |
|
|
sory d5 ale poprę tresora
1 gracz = 1 admin
kminiłem nad tym z kefirem ostatnio i doszlismy do wniosku że jednak olewanie decyzji do niczego nie doprowadzi....
Jeżeli zrezygnujesz z DR jestem jak najbradziej na tak bo wiem że ogarniasz....
ale na 2 adminów się nie zgadzam...
czas chyba zrobić mały porządek na hejdżu bo się robi niezły rozpierdol.... |
|
 |
Typ gry: NonSteam
Piwa: 2 piw(a) Dołączył: 11 Gru 2009 Posty: 21 Skąd: M-ca
|
Wysłany: 2010-03-09, 21:37 |
|
|
Narazie to nie ma kasy na serwer;/
Każdy chce admina;/
a płacic nie ma komu;/ |
_________________ Serwer Cs Hejdz Death MatchIP:91.121.121.40:27031 Ilość slotów: 23
Serdecznie zapraszam.!!!:) |
|
|
|
 |
Piwa: 15 piw(a) Wiek: 99 Dołączył: 03 Lis 2009 Posty: 584
|
Wysłany: 2010-03-10, 10:34 |
|
|
Miałem czas do jutra... ale po zastanowieniu rezygnuję z tego podania. Muszę się przyznać Wam do czegoś. Przed składaniem podania dostałem już adma na okres próby 7 dni. W tym czasie miałem zapłacić "dychę", mam jeszcze czas do jutra... Grałem na nicku the drill dla niepoznaki. Poświęciłem na serwie jako admin ja wiem? 5h? I mam dość. Tu nie chodzi o kasę bo nie mam problemów z jej wysyłką przez konto internetowe. Zamiast grać to większość czasu spędzałem na spekcie po to by komuś lepiej się grało...
Mówicie, że jest dużo adminów na serwie, a gówno prawda. Serwer jest duży, a adminów brak.
Szczerze już wolę grać na DR i tam pośmiać się z innych z siebie też to przyjemniejsze niż granie* na nie ogarniętym serwie.
Oto lista haxów których zdążyłem przez ten czas zbanować:
| Cytat: | [B]hop# ?
'Delta-Force | Jarek**KsG'
'Lysy(R)'
wwq
MaddO bez dzwieku (ss leci)
Siema eniuuu xD
'ThE*GaMe[Sz.Klan]'
[*BrAcIaKi*] >Gonzalo<|Pro|
ksenom
ortis
+shark+
Z0nex
'Kalisz xD'
Korek
ThE*GaMe
Adi
[W]inter
'Bo@dek'
Art
'I TAK was ZJADE'
'PrO-Kristo'
Dx |
Miałem tego nie pisać, ale chciałem wszystko wyjaśnić.
Przepraszam i rezygnuję. |
|
 |
Piwa: 63 piw(a) Dołączył: 27 Sie 2009 Posty: 2916 Skąd: zawsze tam, gdzie Ty
|
Wysłany: 2010-03-10, 11:00 |
|
|
| no to zamykam. |
_________________ Nie obchodzi mnie, to co myślisz o mnie, zaufaj mi, pierdolę to.
 |
|
|
|
 |
|
|