|
|
| Autor |
Wiadomość |
Typ gry: Steam
|
Propozycja. Wysłany: 2012-01-02, 18:02 |
|
|
Chcialbym zglosic propozycje malej zmiany ktora moim zdaniem moze podniesc poziom gry na serwerze.
A wiec gram rowniez na pewnym serwerze dosc znanym w szeregach cs`a. I jest tam dosc specyficzna mozliwosc, specyficzna lecz moim zdaniem co by tu duzo pisac "zaje*ista". Kazdy gracz po padnieciu. ma dokladnie 10 sekund na to by podac info swojej druzynie. usprawnialo by to gre i zwiekszalo poziom. poniewaz wiele osob ma mikrofon ale nie wchodzi na serwerowe vt. Napewno zwiekszylo by to poziom gry i zmienilo by ja na bardziej profesjonalna.
Mam nadzieje ze opinie na ten temat bedą pozytywne. |
|
|
|
 |
Piwa: 36 piw(a) Wiek: 18 Dołączył: 11 Wrz 2009 Posty: 1276 Skąd: Warszawa
| Ostrzeżeń: |
 |
 |
2/3/6 |
|
|
Re: Propozycja. Wysłany: 2012-01-02, 19:56 |
|
|
| Frycek7070 napisał/a: | Chcialbym zglosic propozycje malej zmiany ktora moim zdaniem moze podniesc poziom gry na serwerze.
A wiec gram rowniez na pewnym serwerze dosc znanym w szeregach cs`a. I jest tam dosc specyficzna mozliwosc, specyficzna lecz moim zdaniem co by tu duzo pisac "zaje*ista". Kazdy gracz po padnieciu. ma dokladnie 10 sekund na to by podac info swojej druzynie. usprawnialo by to gre i zwiekszalo poziom. poniewaz wiele osob ma mikrofon ale nie wchodzi na serwerowe vt. Napewno zwiekszylo by to poziom gry i zmienilo by ja na bardziej profesjonalna.
Mam nadzieje ze opinie na ten temat bedą pozytywne. |
Znając hejdża to "info" by brzmiało "no kur#a, ten ch#j znów mnie za#ebał" i taka wiązanka przez 10 sek :3
Odpada. |
|
 |
DeJaVu 
uzależniony
rosół z mlekiem
Piwa: 33 piw(a) Wiek: 21 Dołączył: 09 Lis 2009 Posty: 1348 Skąd: Klecza Dolna
|
Wysłany: 2012-01-02, 20:06 |
|
|
Frycek7070, wybacz, ale hahahahaahahahahahahah
To najbardziej absurdalna i idiotyczna propozycja jaką widziałem
Który to hejterski serwer taką możliwość ma? Profesjonalne jest przemawianie zza grobu? Kurdę, jak dziadka naziści w '43 załatwili, to też mógł wykorzystać te 10 sekund żeby włączyć radiostację i nadać komunikat o pozycji wroga
Ubaw po pachwiny. |
_________________ "Boże, chroń mnie przed przyjaciółmi - z wrogami sam sobie poradzę."
 |
|
|
|
 |
Piwa: 15 piw(a) Wiek: 99 Dołączył: 03 Lis 2009 Posty: 590
|
Wysłany: 2012-01-02, 20:07 |
|
|
Pomyliłeś działy. Kategoria Humor jest niżej . |
|
 |
|
|
Wysłany: 2012-01-02, 20:18 |
|
|
| Np na hashjamie :> |
|
|
|
 |
Piwa: 4 piw(a) Wiek: 24 Dołączył: 12 Paź 2009 Posty: 692
 |
 |
1/3/6 |
|
|
Wysłany: 2012-01-02, 20:24 |
|
|
podniosłoby poziom gry?
że tak rzeknę... pojebało?....
stanowcze NIE |
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: 2012-01-02, 20:33 |
|
|
Jeśli ktoś kojarzy taki klan który walczy o najwyższe cale i mowie tu o DELCIE oraz Universal Soldier. Są to dwa najlepsze zaraz po Again polskie klany(no może jeszcze ogień w okopie). Nie podwyższy poziomu dlaczego? Przecież jest to proste zastosowanie które równie dobrze można uzyskać poprzez wejście na vt Czego nikt nie robi.
A co do tego ze ktoś zaczyna wyklinać do mikro zamiast dać info jest łatwy sposób. Ban za kulturę(wyklinać może sobie pod nosem.) |
|
|
|
 |
Piwa: 9 piw(a) Dołączył: 24 Sie 2010 Posty: 175
|
Wysłany: 2012-01-02, 20:35 |
|
|
Nie wiem czemu taka spina. Sporo serwerów tak ma.
Co nie zmienia faktu, że jestem temu przeciwny. Tutaj to nie przejdzie. Chcesz dawać info, to idź na vt. Bo jak już to wcześniej z0z0l napisał, to będzie brzmiało mniej więcej tak: "no kurwa", "co za fart"... |
_________________ Na pohybel, na plasterki... |
|
|
|
 |
Piwa: 21 piw(a) Dołączył: 27 Sty 2010 Posty: 1271 Skąd: Zabrze.
 |
 |
2/3/6 |
|
|
Wysłany: 2012-01-02, 20:45 |
|
|
w sorcu jest tak ze jak ktos zabije twojego to na radzarze przez kilka sec pokazuje sie jak porusza x D
do propozycji chujowo jestem nastawiony, bo dobrze ktos na gorze napisał. ZNAJĄC HEJDZA... |
_________________ Jam dobry chłopaczyna, co w dobrą stronę zmierza.
Najpierw są porażki... a pózniej się wygrywa.
I nikt mnie nie załował gdy jebalem jak syzyf.
eR A Pe <3. |
|
|
|
 |
Piwa: 86 piw(a) Dołączył: 19 Sie 2009 Posty: 2288 Skąd: Kielce
|
Wysłany: 2012-01-02, 20:52 |
|
|
| DeJaVu napisał/a: | Profesjonalne jest przemawianie zza grobu? Kurdę, jak dziadka naziści w '43 załatwili, to też mógł wykorzystać te 10 sekund żeby włączyć radiostację i nadać komunikat o pozycji wroga | Jestem tego samego zdania |
_________________ Gdy wydarzy się coś złego, pijesz, żeby zapomnieć. Kiedy zdarzy się coś dobrego, pijesz, żeby to uczcić. A jeśli nie wydarzy się nic szczególnego, pijesz po to, żeby coś się działo. |
|
|
|
 |
zaku 
zaawansowany
Don't Kill Me :*
Piwa: 7 piw(a) Wiek: 19 Dołączył: 05 Maj 2010 Posty: 487 Skąd: Łańcut
|
Wysłany: 2012-01-02, 21:47 |
|
|
Tyle powiem, że wyjechaliście na niego a chuja wiecie. Plugin czy ki chuj czym to tam jest jest dobry ale to na serwer TP. Nie możecie mu uświadomić tego, że na FFA to nie przejdzie? o_O
Tylko odrazu mu ciśniecie... |
_________________ empeeniu :Morał tej bajki jest króki i niektórym znany nie wkurwiaj wiecej kszaka bo to cham jebany . |
|
|
|
 |
Piwa: 2 piw(a) Wiek: 21 Dołączył: 16 Cze 2011 Posty: 215 Skąd: GÓRNY ŚLĄSK
|
Wysłany: 2012-01-03, 12:37 |
|
|
Frycek7070, dokladnie tak jak pisze kszaku, takie rozwiązanie mogłoby być dobre na serwerze TP a nie na naszym "zwariowanym" FFA
Ale jakby na to nie patrząc to dziękować za sugestie
skacowany kszaku obronca?? |
|
|
|
 |
|
Wysłany: 2012-01-04, 10:07 |
|
|
Po 1. żadnego serwera publicznego nie można nazwać "profesjonalnym" (czy TP czy FFA) - granie na publicu ogłupia, tak ja jestem dinozaurem tej gry, nie walczę już o laury. Szukamy profesjonalizmu? skilla trenujemy na dm, movement na surfach a myśli taktycznej grając z lepszymi mix10 + oglądanie demek.
Po 2. po co taki plugin skoro graja u nas jakieś "ipaki" itp. którzy nie rozróżniają kierunków na mapie i ludzików. O zgrozo do dopiero zinterpretować INFO !?
Po 3. Zaraz po AGAIN masz FF. Czasy ognia w okopie były hmmmm z rok temu (o ile nie dwa lata- tak to moi bliscy znajomi!) ? A delta i us już się skończyło - uwierz, że zbieram lepszego mixa i mam top3 pl
Po 4. U nas na hejdżu mikrofon częściej służy do "maćkowania, damiankowania, rafałkowania, krzakowania itd..." po co psuć specyficzny klimat, za który tak ten server lubimy (nie chce wprowadzać poważnej atmosfery z suchym info- z resztą i tak to nie możliwe, bo wiedza i umiejętności graczy jest zbyt zróżnicowana
JESTEM NA NIE |
_________________ gentleman |
|
|
|
 |
Piwa: 71 piw(a) Wiek: 16 Dołączył: 02 Wrz 2009 Posty: 2322 Skąd: Toruń
 |
 |
1/3/6 |
|
|
Wysłany: 2012-01-04, 14:54 |
|
|
| morr_ napisał/a: | | Po 3. Zaraz po AGAIN masz FF | Jakim again misiek? ;] Jesteś z tyłu
co do tej propozycji to śmiech na sali ;] |
|
 |
|
Wysłany: 2012-01-04, 15:17 |
|
|
nie wiedziałem, że znaleźli już MG |
_________________ gentleman |
|
|