Counter-Strike 1.6 Ventrilo 2.1.4

Forum wielotematyczne Hejdż - Serwery Counter-Strike
Nawigacja » Nasze serwery » Hejdż [FFA] » Skargi / Bany / Zmiany » Propozycja.
« Poprzedni temat | Następny temat »

Propozycja.

Autor Wiadomość
Frycek7070 
rookie
HUE-HUE

Typ gry: Steam
Propozycja. Wysłany: 2012-01-02, 18:02

Chcialbym zglosic propozycje malej zmiany ktora moim zdaniem moze podniesc poziom gry na serwerze.

A wiec gram rowniez na pewnym serwerze dosc znanym w szeregach cs`a. I jest tam dosc specyficzna mozliwosc, specyficzna lecz moim zdaniem co by tu duzo pisac "zaje*ista". Kazdy gracz po padnieciu. ma dokladnie 10 sekund na to by podac info swojej druzynie. usprawnialo by to gre i zwiekszalo poziom. poniewaz wiele osob ma mikrofon ale nie wchodzi na serwerowe vt. Napewno zwiekszylo by to poziom gry i zmienilo by ja na bardziej profesjonalna.

Mam nadzieje ze opinie na ten temat bedą pozytywne.

ANALNY CIUPCIATOR 
uzależniony
Bóg FFA

Piwa: 36 piw(a)
Ostrzeżeń:
 2/3/6
Re: Propozycja. Wysłany: 2012-01-02, 19:56

Frycek7070 napisał/a:
Chcialbym zglosic propozycje malej zmiany ktora moim zdaniem moze podniesc poziom gry na serwerze.

A wiec gram rowniez na pewnym serwerze dosc znanym w szeregach cs`a. I jest tam dosc specyficzna mozliwosc, specyficzna lecz moim zdaniem co by tu duzo pisac "zaje*ista". Kazdy gracz po padnieciu. ma dokladnie 10 sekund na to by podac info swojej druzynie. usprawnialo by to gre i zwiekszalo poziom. poniewaz wiele osob ma mikrofon ale nie wchodzi na serwerowe vt. Napewno zwiekszylo by to poziom gry i zmienilo by ja na bardziej profesjonalna.

Mam nadzieje ze opinie na ten temat bedą pozytywne.

Znając hejdża to "info" by brzmiało "no kur#a, ten ch#j znów mnie za#ebał" i taka wiązanka przez 10 sek :3

Odpada.

DeJaVu 
uzależniony
rosół z mlekiem

Piwa: 33 piw(a)
Wysłany: 2012-01-02, 20:06

Frycek7070, wybacz, ale hahahahaahahahahahahah

To najbardziej absurdalna i idiotyczna propozycja jaką widziałem lol

Który to hejterski serwer taką możliwość ma? Profesjonalne jest przemawianie zza grobu? Kurdę, jak dziadka naziści w '43 załatwili, to też mógł wykorzystać te 10 sekund żeby włączyć radiostację i nadać komunikat o pozycji wroga ;/

Ubaw po pachwiny.

deadmau5 
zaawansowany

Piwa: 15 piw(a)
Wysłany: 2012-01-02, 20:07

Pomyliłeś działy. Kategoria Humor jest niżej :-) .

rene
Gość
Wysłany: 2012-01-02, 20:18

Np na hashjamie :>

|----|||||||=----- 
wymiatacz

Piwa: 4 piw(a)
Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2012-01-02, 20:24

podniosłoby poziom gry?

że tak rzeknę... pojebało?....

stanowcze NIE !!

Gość
Wysłany: 2012-01-02, 20:33

Jeśli ktoś kojarzy taki klan który walczy o najwyższe cale i mowie tu o DELCIE oraz Universal Soldier. Są to dwa najlepsze zaraz po Again polskie klany(no może jeszcze ogień w okopie). Nie podwyższy poziomu dlaczego? Przecież jest to proste zastosowanie które równie dobrze można uzyskać poprzez wejście na vt Czego nikt nie robi.

A co do tego ze ktoś zaczyna wyklinać do mikro zamiast dać info jest łatwy sposób. Ban za kulturę(wyklinać może sobie pod nosem.)

pershingov 
wtajemniczony
TEJ NO, KULTURNIE

Piwa: 9 piw(a)
Wysłany: 2012-01-02, 20:35

Nie wiem czemu taka spina. Sporo serwerów tak ma.

Co nie zmienia faktu, że jestem temu przeciwny. Tutaj to nie przejdzie. Chcesz dawać info, to idź na vt. Bo jak już to wcześniej z0z0l napisał, to będzie brzmiało mniej więcej tak: "no kurwa", "co za fart"...

Skays 
uzależniony
Burak

Piwa: 21 piw(a)
Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2012-01-02, 20:45

w sorcu jest tak ze jak ktos zabije twojego to na radzarze przez kilka sec pokazuje sie jak porusza x D

do propozycji chujowo jestem nastawiony, bo dobrze ktos na gorze napisał. ZNAJĄC HEJDZA...

Najpierw są porażki... a pózniej się wygrywa.
I nikt mnie nie załował gdy jebalem jak syzyf.

eR A Pe <3.

stream 
won't go quietly.

Piwa: 86 piw(a)
Wysłany: 2012-01-02, 20:52

DeJaVu napisał/a:
Profesjonalne jest przemawianie zza grobu? Kurdę, jak dziadka naziści w '43 załatwili, to też mógł wykorzystać te 10 sekund żeby włączyć radiostację i nadać komunikat o pozycji wroga ;/
Jestem tego samego zdania :)

zaku 
zaawansowany
Don't Kill Me :*

Piwa: 7 piw(a)
Wysłany: 2012-01-02, 21:47

Tyle powiem, że wyjechaliście na niego a chuja wiecie. Plugin czy ki chuj czym to tam jest jest dobry ale to na serwer TP. Nie możecie mu uświadomić tego, że na FFA to nie przejdzie? o_O
Tylko odrazu mu ciśniecie...

WoytaS 
wtajemniczony

Piwa: 2 piw(a)
Wysłany: 2012-01-03, 12:37

Frycek7070, dokladnie tak jak pisze kszaku, takie rozwiązanie mogłoby być dobre na serwerze TP a nie na naszym "zwariowanym" FFA :D
Ale jakby na to nie patrząc to dziękować za sugestie :D

skacowany kszaku obronca?? :D

morr_
rookie

Wysłany: 2012-01-04, 10:07

Po 1. żadnego serwera publicznego nie można nazwać "profesjonalnym" (czy TP czy FFA) - granie na publicu ogłupia, tak ja jestem dinozaurem tej gry, nie walczę już o laury. Szukamy profesjonalizmu? skilla trenujemy na dm, movement na surfach a myśli taktycznej grając z lepszymi mix10 + oglądanie demek.
Po 2. po co taki plugin skoro graja u nas jakieś "ipaki" itp. którzy nie rozróżniają kierunków na mapie i ludzików. O zgrozo do dopiero zinterpretować INFO :O !?
Po 3. Zaraz po AGAIN masz FF. Czasy ognia w okopie były hmmmm z rok temu (o ile nie dwa lata- tak to moi bliscy znajomi!) :D ? A delta i us już się skończyło - uwierz, że zbieram lepszego mixa i mam top3 pl :)
Po 4. U nas na hejdżu mikrofon częściej służy do "maćkowania, damiankowania, rafałkowania, krzakowania itd..." :D po co psuć specyficzny klimat, za który tak ten server lubimy (nie chce wprowadzać poważnej atmosfery z suchym info- z resztą i tak to nie możliwe, bo wiedza i umiejętności graczy jest zbyt zróżnicowana

JESTEM NA NIE

chadzys 
Big Daddy
Uzależniony

Piwa: 71 piw(a)
Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2012-01-04, 14:54

morr_ napisał/a:
Po 3. Zaraz po AGAIN masz FF
Jakim again misiek? ;] Jesteś z tyłu :D

co do tej propozycji to śmiech na sali ;]

morr_
rookie

Wysłany: 2012-01-04, 15:17

nie wiedziałem, że znaleźli już MG :)

Forum wielotematyczne Hejdż - Serwery Counter-Strike
Nawigacja » Nasze serwery » Hejdż [FFA] » Skargi / Bany / Zmiany » Propozycja.
« Poprzedni temat | Następny temat »
Odpowiedz do tematu