Przesunięty przez: Kefir. 2010-05-12, 16:12 |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
Prośba o unban, a w szczególności wytłumaczenie admina. Wysłany: 2010-04-24, 16:38 |
|
|
Pan admin wilku ma dość szybką rękę do sadzenia banów. Już dawno nikt za friko nie zbanował mnie z żadnego serwera, więc aż nawet rzuciłem się na rejestrację tutaj, a co tam. Nie lubię totalnie niekompetentnych adminów banujących po 2-3 rundach, bez upewnienia się czy to na pewno haxy. Owszem miałem dużo farta w akcji pierwszej, ale druga była jak najbardziej normalna i po niej dostałem jakże uroczego bana z dopiskiem "hltv forum". No cóż czekam na te demo, pierwsza akcja z 3 headami na farcie była boska i z checią ją sobie obejże jeszcze raz xD
SID:STEAM_0:1:939645
ban był około 11.20 24.04.2010
admin:wilku
grałem pod nickiem:^^
(już teraz wiem, że mój nick jest nieprzepisowy, zmienie go jeśli trzeba, ale za takie cos perma się nie daje) |
|
|
|
 |
Typ gry: Steam
Piwa: 63 piw(a) Dołączył: 27 Sie 2009 Posty: 2919 Skąd: zawsze tam, gdzie Ty
|
Wysłany: 2010-04-24, 16:42 |
|
|
No fajnie tylko,że demka raczej nie obejrzymy..
demka nie pakują się winrar'em jak to było dotychczas a co za tym idzie nie da się ich pobrać. Stream probował coś z tym zrobić ale zrobił.. kupe |
_________________ Nie obchodzi mnie, to co myślisz o mnie, zaufaj mi, pierdolę to.
 |
|
|
|
 |
Piwa: 32 piw(a) Dołączył: 29 Sie 2009 Posty: 390
|
Wysłany: 2010-04-25, 15:37 |
|
|
| Zbanowal i nie odpowie typowe zachowania dobrego admina, sadze ze kolega ma w dupie tego unbana ale jednak cos by sie przydalo napisac. |
|
 |
DeJaVu 
uzależniony
rosół z mlekiem
Piwa: 33 piw(a) Wiek: 21 Dołączył: 09 Lis 2009 Posty: 1345 Skąd: Klecza Dolna
|
Wysłany: 2010-04-25, 15:52 |
|
|
| DestruKt?, jest weekend. Nie mamy prawa wymagać od nikogo przesiadywania na forum/serwerze 24h/7dni w tygodniu. |
_________________ "Boże, chroń mnie przed przyjaciółmi - z wrogami sam sobie poradzę."
 |
|
|
|
 |
Piwa: 32 piw(a) Dołączył: 29 Sie 2009 Posty: 390
|
Wysłany: 2010-04-25, 16:31 |
|
|
| DeJaVu, nie chodzi mi o to ale wilku byl w tym czasie na forum tak samo inni admini ale w niewygodnych sytuacjch wola sie nie wypowiadac |
|
 |
|
Wysłany: 2010-04-25, 17:31 |
|
|
Przyznam, że nie zależy mi jakoś mocno na tym ub, choć z drugiej strony fajny jest ten serwer i głupio mieć na nim bana. Zresztą chodzi tu o co innego... nie może tak być, że banuje się kogokolwiek tylko dlatego że zdarzyła się podejrzana akcja. Sam jestem jedym z twórców serwa csa 1.6(nie podaje namiarów z oczywistych względów) i sam spotkałem się wiele razy z tym, że jakiemuś adminowi zaczyna odbijać do głowy adminowanie i banuje co lepszych graczy, czasem nawet bez oglądania POVa, bo "to na pewno jakiś noob z aimem". W csa grają nie tylko pryszczate dzieci neo, które chcą uprzykrzyć życie graczom i niektórzy admini powinni to sobie uświadomić...
Proszę o demko HLTV, jeśli to możliwe. |
|
|
|
 |
Piwa: 63 piw(a) Dołączył: 27 Sie 2009 Posty: 2919 Skąd: zawsze tam, gdzie Ty
|
Wysłany: 2010-04-25, 17:39 |
|
|
Demka nie da rady udostępnić z przyczyn technicznych a więc co za tym idzie - nie ma dowodów na Ciebie
ub. |
_________________ Nie obchodzi mnie, to co myślisz o mnie, zaufaj mi, pierdolę to.
 |
|
|
|
 |
Piwa: 46 piw(a) Wiek: 21 Dołączył: 31 Sie 2009 Posty: 1575
|
Wysłany: 2010-04-25, 17:58 |
|
|
DestruKt?, Zamkniesz mordę? Ostatnio coś zbiera Ci się na pyskowanie i obiekcje w moją stronę.
To, że może Ty jesteś no lifem, to nie znaczy, że ja też.
I kurwa nie widziałem tego tematu, wiesz lepiej ode mnie?
Więc, nie życzę sobie takich komentarzy bo będą one nagradzane. Dziękuję.
Co do kolegi to grał bardzo podejrzanie, jak sam zaznaczył na farcie to zbanowałem z powodem obejrzenia dema na forum. |
|
 |
|
|