Zamknięty przez: 4FuN. 2012-02-03, 11:47 |
|
| Autor |
Wiadomość |
Typ gry: Steam
Piwa: 2 piw(a) Wiek: 21 Dołączył: 16 Cze 2011 Posty: 215 Skąd: GÓRNY ŚLĄSK
|
Wysłany: 2011-11-27, 15:51 |
|
|
No pizdę w łapie ma, co do tego nie mam wątpliwości , zawzięty tez jest bo juz dawno mógłby przejść na "emeryturkę".
Ale tak jak już mówiłem , techniki nie ma ani troche!!!
I już raczej mieć nie bedzie.. ma 34 lata i to juz trochę za pozno... w Tym wieku inni zawodnicy MMA maja dziesiątki lat spędzonych na ringu lub w klatce.
A nie łudźmy się ze sama siła może coś osiągnąć . lepiej mógł zostać przy tańczeniu bo lepiej mu to szlo
PS. http://www.youtube.com/wa...feature=related heheh |
|
|
|
 |
Piwa: 63 piw(a) Dołączył: 27 Sie 2009 Posty: 2922 Skąd: zawsze tam, gdzie Ty
|
Wysłany: 2011-11-28, 13:13 |
|
|
Władze KSW anulowały wynik walki Pudzianowski Thompson - w trakcie walki doszło bowiem do błędów komunikacyjnych sędziów. - Uznajemy, że walka się nie odbyła - poinformowali szefowie federacji KSW.
- Czujemy się winni tej sytuacji, doszło do technicznego błędu. Nie możemy się skontaktować z Thompsonem - powiedział na poniedziałkowej konferencji prasowej Martin Lewandowski, jeden z szefów KSW. Wyjaśnił, że doszło do błędów komunikacyjnych między sędziami.
- Omyłkowo podałem sędziemu ringowemu kartę z wynikami innego zawodnika - poinformował szef sędziów KSW Piotr Bagiński. - Sędziowie powinni zarządzić dogrywkę - dodał.
Wycofujemy się z wyników, walka nie będzie liczyła się do rekordów zawodników, zmieniamy jej wynik na "no contest" - podał drugi z szefów najbardziej znanej polskiej federacji Maciej Kawulski.
Po walce pojawiły się sugestie, że po takim wyniku walki "Pudziana" z Thompsonem zagraniczni zawodnicy stracą chęć do przyjeżdżania na gale KSW. - Właśnie dlatego podjęliśmy tą trudną decyzję i anulowaliśmy werdykt - wyjaśnili szefowie federacji. |
_________________ Nie obchodzi mnie, to co myślisz o mnie, zaufaj mi, pierdolę to.
 |
|
|
|
 |
Piwa: 2 piw(a) Wiek: 21 Dołączył: 16 Cze 2011 Posty: 215 Skąd: GÓRNY ŚLĄSK
|
Wysłany: 2011-11-28, 13:27 |
|
|
Tym bardziej zrobili z KSW wielkie gówno.
Jak po uju błąd techniczny , walka była ustawiona , jak ta cala gówniana "federacja".
Do pieca z nimi! |
|
|
|
 |
DeJaVu 
uzależniony
rosół z mlekiem
Piwa: 33 piw(a) Wiek: 21 Dołączył: 09 Lis 2009 Posty: 1348 Skąd: Klecza Dolna
|
Wysłany: 2011-11-28, 20:20 |
|
|
WoytaS, Kefir., tak się wtrącę, Pudzian podobno od 14-15 lat trenuje kickboxing.
... to ja w ciągu 2 lat marnego aikido (w szkole!) chyba więcej załapałem Aha, tylko ja jeszcze nie mam mózgu przeżartego jakimś gównem na przyrost masy. |
_________________ "Boże, chroń mnie przed przyjaciółmi - z wrogami sam sobie poradzę."
 |
|
|
|
 |
Piwa: 63 piw(a) Dołączył: 27 Sie 2009 Posty: 2922 Skąd: zawsze tam, gdzie Ty
|
Wysłany: 2011-11-28, 21:21 |
|
|
DeJaVu, pierwsze słysze To jakaś ściema. Nie wyobrażam sobie Pudziana 5 lat wstecz jak trenuje cokolwiek innego niż noszenie żelastwa. Tak jeszcze dodam, walka z Silvą nie była dla hajsu Wiele tam nie dostał, więc co? Nadal hajs się liczy? Trochę wiary w Polaków. Nie mówię, że zaraz rozjebie całą śmietankę z mma/ ufc, ale niech namiesza |
_________________ Nie obchodzi mnie, to co myślisz o mnie, zaufaj mi, pierdolę to.
 |
|
|
|
 |
|
|