Otwarty przez: stream 2012-02-07, 22:02 |
|
| Autor |
Wiadomość |
Typ gry: Steam
| Ostrzeżeń: |
 |
 |
2/3/6 |
|
|
pustki na serwie Wysłany: 2012-01-28, 02:37 |
|
|
hm może tak nie wiem jak dokładnie jest z ta pukawka i tak dalej-na naszym serwerze mamy ostatnio wielkie pustki. A to bardzo wielki PROBLEM. Nie wiem czy to dobra myśl ale zróbmy coś nowego kiedyś było FFA i FFA2 . A teraz może dla odmiany jeśli jest taka możliwość oczywiście do obecnego serweru dodać np. Death mecz to cieszy się bardzo dużą popularnością a i może ściągnąć nowych graczy na FFA. OGÓŁEM PROBLEM JEST WIELKI OPUSZCZAJĄ NAS POWOLI WSZYSCY NIE Długo nie będzie nikogo.
[ Dodano: 2012-01-28, 02:40 ]
Sory za pomyłkę działów ale dodawałem ten temat na tel i pokrecilem |
_________________ KURCZAK
 |
|
|
|
 |
BuKa 
wtajemniczony
Lubie Krewetki
Piwa: 1 piwo Wiek: 20 Dołączył: 23 Cze 2010 Posty: 104 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 2012-01-28, 10:23 |
|
|
Fakt faktem Kurczak ma racje Na serwie są tylko stali gracze i to tylko jak jest 5+ osób na serwie Może i to były dobry pomysł poszukać jakiegoś moda, na który jest taki popęd ! |
|
 |
Piwa: 2 piw(a) Wiek: 21 Dołączył: 16 Cze 2011 Posty: 211 Skąd: GÓRNY ŚLĄSK
|
Wysłany: 2012-01-28, 10:28 |
|
|
No prawda jest taka ze serwer upada... Trzeba by było coś pomyśleć, spróbować bo moze byc tylko lepiej (czytaj nie moze byc gorzej)
[ Dodano: 2012-01-28, 10:30 ]
( sobota , 10:30 a na serwerze tylko hltv ) |
|
|
|
 |
Piwa: 22 piw(a) Wiek: 21 Dołączył: 19 Sty 2010 Posty: 1319 Skąd: Poznań DęBieC
|
Wysłany: 2012-01-28, 12:19 |
|
|
jak ja wchodze i eniu to jest PELNY
stream nic nie robi wiec chyba mu to odpowiada ze sa pustki... |
|
|
|
 |
DeJaVu 
uzależniony
rosół z mlekiem
Piwa: 33 piw(a) Wiek: 21 Dołączył: 09 Lis 2009 Posty: 1346 Skąd: Klecza Dolna
|
Wysłany: 2012-01-28, 12:21 |
|
|
| Moim skromnym zdaniem na początek pasowałoby siedzieć na serwie - nie odczytajcie tego jako hipokryzję, bo zdaję sobie sprawę z tego, że gram raz na tydzień, ale cóż, "w dzień mam pracę, szkołę, kumpli, nocą kilka godzin na sen" - tymczasem ostatnimi czasy widzę 5 graczy na serwerze, z czego może jednego kojarzę, reszta - jacyś obcy, a nasi stali bywalcy i - o zgrozo - admini (!) przesiadują na innych serwerach. Fail? |
_________________ "Boże, chroń mnie przed przyjaciółmi - z wrogami sam sobie poradzę."
 |
|
|
|
 |
Piwa: 63 piw(a) Dołączył: 27 Sie 2009 Posty: 2919 Skąd: zawsze tam, gdzie Ty
|
Wysłany: 2012-01-28, 13:28 |
|
|
| dajcie nam chwile, ja osobiście musze szkołę wyciągnąć a i jak wejde to mam ogromne lagi.. |
_________________ Nie obchodzi mnie, to co myślisz o mnie, zaufaj mi, pierdolę to.
 |
|
|
|
 |
 |
 |
2/3/6 |
|
|
Wysłany: 2012-01-28, 14:36 |
|
|
kefir no i całą reszta chłopaków rozumiem was w zupełności . Normalne że nie oleje nikt szkoły i tak dalej by serwer był good. Ale kefir jeśli bedzięsz miał okazję popisz że streamem i pomyślcię o tym nowym modzie . Znaczy to tylko przykład. Lub o czymś co bardziej zachęci ludzi też mam teraz dużo pracy mało czasu na kompa ale też się staram a face to też dobry pomysł tylko żeby każdy tak chciał to wstawić musimy coś zrobić bo niedługo to tylko sam hltv będzie na serwie i szału nie będzie:) myślę że temat wymyśliłem wrescie dobry |
 |
|
|
|
 |
Piwa: 1 piwo Wiek: 41 Dołączył: 26 Sie 2010 Posty: 217 Skąd: WzJąĆ mÓsssK ?
 |
 |
1/3/6 |
|
|
Wysłany: 2012-01-28, 16:06 |
|
|
Temat byl poruszany dużo wcześniej nawet o tym nie wiesz także nie przypisuj sobie, a i tak ci to nic nie da ....
P.S kazałes mi nuczyć sie pisać hahahah pozdro&poćwicz. |
|
|
|
 |
 |
 |
2/3/6 |
|
|
Wysłany: 2012-01-28, 18:18 |
|
|
| nie wiem o co ci chodzi eniu ale większosc przepraszam nie większosc trochę mniej. Ludzie uciekają między innymi dzięki tobie to twoje częste zachowanie udawanie glupka próbowanie bycie bogiem na serwerze którzy we wszystko musi się wtrącic i tak dalej. Nie mówię kiedyś mi pomógłes chwalą ci za to i bardzo dziękuje. Ale taki właśnie zachowaniem dopier. . . Komuś i tak dalej np. Ktoś ci dowali a tv zaraz że morda bo ci dowalil a jak nie to mu bana za obrazę a bo tam . Tak uciekają ludzie ty nie jesteś bogiem a to jest tylko gra. A po 2 temat tego postu powinien być o czym innym a nie Kurwa naszymi jakimiś klutniąmi bo ktoś ci wszedł na ambicje ! |
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany: 2012-01-28, 18:21 |
|
|
| DM+GG zajebisty mod cza go jebnąś ! |
|
 |
Piwa: 1 piwo Wiek: 41 Dołączył: 26 Sie 2010 Posty: 217 Skąd: WzJąĆ mÓsssK ?
 |
 |
1/3/6 |
|
|
Wysłany: 2012-01-28, 18:27 |
|
|
| KURCZAK napisał/a: | | nie wiem o co ci chodzi eniu ale większosc przepraszam nie większosc trochę mniej. Ludzie uciekają między innymi dzięki tobie to twoje częste zachowanie udawanie glupka próbowanie bycie bogiem na serwerze którzy we wszystko musi się wtrącic i tak dalej. Nie mówię kiedyś mi pomógłes chwalą ci za to i bardzo dziękuje. Ale taki właśnie zachowaniem dopier. . . Komuś i tak dalej np. Ktoś ci dowali a tv zaraz że morda bo ci dowalil a jak nie to mu bana za obrazę a bo tam . Tak uciekają ludzie ty nie jesteś bogiem a to jest tylko gra. A po 2 temat tego postu powinien być o czym innym a nie Kurwa naszymi jakimiś klutniąmi bo ktoś ci wszedł na ambicje ! |
Stary z calym szacunkiem, ale za chuj nie rozumiem co tu jest napisane ....
Chyba nie ten level
"nie wiem o co ci chodzi eniu ale większosc przepraszam nie większosc trochę mniej."
WTF?! prpopunuje wydać jedną wypłate na dobrego psychologa...
bez spamu. |
|
|
|
 |
DeJaVu 
uzależniony
rosół z mlekiem
Piwa: 33 piw(a) Wiek: 21 Dołączył: 09 Lis 2009 Posty: 1346 Skąd: Klecza Dolna
|
Wysłany: 2012-01-28, 18:39 |
|
|
maciek1990, na mnie, na mnie! Za 3,5 roku:
1. Najlepsze porady i terapie psychologiczne (oczywiście najdroższe, żebyście czuli, że kupujecie najlepszą usługę - no i żebym miał za co żyć kilka poziomów wyżej niż plebs)
2. Najlepsze DOGŁĘBNE badania psychiki (i strony fizycznej też) kobiet
3. amfetamina: produkcja, dystrybucja, masturbacja
4. gwałty na zlecenie (bez zlecenia w sumie też)
Wybaczcie spam |
_________________ "Boże, chroń mnie przed przyjaciółmi - z wrogami sam sobie poradzę."
 |
|
|
|
 |
 |
 |
2/3/6 |
|
|
Wysłany: 2012-01-28, 19:05 |
|
|
| macki słuchaj idź do programu trudne sprawy bo cię nie rozumiem. Zacznij pisać posty na temat albo wcale się nie udzielaj temat z tobą uważam za zamknięty piszmy na to jaki był temat właściwy ok |
 |
|
|
|
 |
Piwa: 4 piw(a) Wiek: 17 Dołączył: 07 Sie 2010 Posty: 199 Skąd: Wejherowo
|
Wysłany: 2012-01-29, 14:21 |
|
|
Co te zachowanie mają znaczyć ?
Chyba chłopaki trochę zjechaliście z tematu .
KURCZAK, a Ciebie bym prosił byś nie komentował każdej opinii innych kolegów bo bardzo dobrze wiesz jak to się może dla Ciebie zakończyć , to się tyczy też innych.
| Kefir. napisał/a: | | dajcie nam chwile |
Czekamy. |
_________________ Nigdy jak niewolnik zawsze jak król.
 |
|
|
|
 |
Piwa: 7 piw(a) Wiek: 23 Dołączył: 27 Cze 2010 Posty: 641 Skąd: od kolegi
|
Wysłany: 2012-01-29, 20:01 |
|
|
grac grac grac grac grac grac grac grac grac i jeszcze raz grac !!!!!!!!! Moim zdaniem nie ma lepszego sposobu |
|
 |
|
|