Counter-Strike 1.6 Ventrilo 2.1.4

Forum wielotematyczne Hejdż - Serwery Counter-Strike
Nawigacja » Regulamin i informacje » Informacje » Regulamin serwerów
« Poprzedni temat | Następny temat »

Regulamin serwerów

Autor Wiadomość
Kefir. 
Big Daddy
n1, synu.

Typ gry: Steam
Piwa: 63 piw(a)
Regulamin serwerów Wysłany: 2010-04-03, 20:42

1. Zabronione jest używanie na serwerze wszelkiego rodzaju cheatów, skryptów oraz podmianek ułatwiających grę.
2. Wykorzystywanie błędów/bugów mapy lub serwera jest równoznaczne z kickiem/banem.
3. Na serwerze obowiązuje kultura. Zakazane jest obrażanie, nadmierne używanie przekleństw oraz używania sformułowań rasistowskich/faszystowskich.
4. Podszywanie się pod administrację serwera jest równoznaczne z trwałym banem na wszystkich serwerach Hejdż.
5. Osoby, które nie przeszły mutacji proszone są o nieużywanie mikrofonu podczas gry.
6. Zabronione jest reklamowanie stron/serwerów podczas gry na naszym serwerze.
7. Na zamieszczenie screenshotów zrobionych przez administrację lub odwołania się od bana z demem, gracz ma 72 godziny.
8. Zabronione jest wchodzenie na aktywnym banie (dotyczy to osób z dynamicznym IP).
9. Informacje o cheaterze zgłaszamy na czacie, ale u@ (wciskamy przycisk U i treść wiadomości poprzedzamy znakiem @). Wiadomość zostanie wysłana tylko administracji, która jest aktualnie na serwerze.
10. Regulamin niniejszy obowiązuje od momentu jego opublikowania. Administracja zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w niniejszym regulaminie. Wszelkie zmiany stają się obowiązujące w momencie ich opublikowania na tej stronie.
11. Staramy się wykonywać cele mapy (również na serwerze FFA).

Forum wielotematyczne Hejdż - Serwery Counter-Strike
Nawigacja » Regulamin i informacje » Informacje » Regulamin serwerów
« Poprzedni temat | Następny temat »
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi