Przesunięty przez: stream 2011-04-16, 17:26 |
|
| Autor |
Wiadomość |
Typ gry: Steam
Piwa: 7 piw(a) Wiek: 18 Dołączył: 23 Paź 2009 Posty: 678 Skąd: Bojszowy
| Ostrzeżeń: |
 |
 |
2/3/6 |
|
|
Rozwinięcie serwera Wysłany: 2011-04-16, 17:10 |
|
|
Witam mam kilka propozycji na rozwinięcie FFA2, niech każdy się wypowie i dorzuci jakiś swój pomysł. A więc:
1. Aby przerzucało graczy z ffa na ff2 gdy FFA jest pełne.
2. zrobić /serwer ( o ile tego nie ma bo teraz mam zaćmę) i spam na say "zagraj także na innych naszych serwerach, wpisz /serwer"
3. Wgrać mapy typu aim_map, fy_snow, małe, dobre gdy gra z 4-6 osób.
4. np, codziennie o 19 zapełniać serwer i zapraszać ludzi z steam itd. (admini wbijają na serwer i inni z hejdz co tam lubą grać.)
5. każdy admin niech robi tygodniowo np. 10 reklam na forach, 50 na steam i 30 na YT.
6. jak ktoś wrzuca jakiś filmik z grą, np jakiś ace, niech na początku filmiku na 3-4 sek rzuci logo hejdz.pl (+ zrobić jakiś filmik reklamowy serwer.)
6. Twój pomysł. |
_________________ Byłem Jestem Będę
Co chcę to Zdobędę...
 |
|
|
|
 |
Typ gry: Steam
Piwa: 86 piw(a) Dołączył: 19 Sie 2009 Posty: 2288 Skąd: Kielce
|
Wysłany: 2011-04-16, 17:26 |
|
|
| walek napisał/a: | | 1. Aby przerzucało graczy z ffa na ff2 gdy FFA jest pełne. | A ty myślisz że gracze NonSteam to skąd tam są ? | walek napisał/a: | | 2. zrobić /serwer ( o ile tego nie ma bo teraz mam zaćmę) i spam na say "zagraj także na innych naszych serwerach, wpisz /serwer" | Po co? By uciekali z FFA#2? Na reszcie serwerów jest to.
| walek napisał/a: | | 3. Wgrać mapy typu aim_map, fy_snow, małe, dobre gdy gra z 4-6 osób. | Po kiego grzyba?
| walek napisał/a: | 5. każdy admin niech robi tygodniowo np. 10 reklam na forach, 50 na steam i 30 na YT.
6. jak ktoś wrzuca jakiś filmik z grą, np jakiś ace, niech na początku filmiku na 3-4 sek rzuci logo hejdz.pl (+ zrobić jakiś filmik reklamowy serwer.) | Bezsens.
Temat kosz. |
_________________ Gdy wydarzy się coś złego, pijesz, żeby zapomnieć. Kiedy zdarzy się coś dobrego, pijesz, żeby to uczcić. A jeśli nie wydarzy się nic szczególnego, pijesz po to, żeby coś się działo. |
|
|
|
 |
|
|
|