Counter-Strike 1.6 Ventrilo 2.1.4

Forum wielotematyczne Hejdż - Serwery Counter-Strike
Nawigacja » Nasze serwery » Hejdż [FFA] » Skargi / Bany / Zmiany » Skarga na Admina (................)
« Poprzedni temat | Następny temat »

Skarga na Admina (................)

Autor Wiadomość
#PripYat# 
rookie

Typ gry: NonSteam
Skarga na Admina (................) Wysłany: 2012-01-08, 16:45

Nick w grze: *Sc__^__#PripYat#__^__Sc* ;O

Admin dający bana: No właśnie nie pisze kto a dlaczego ? bo nie miał powodu wg mi dać bana widział jak się wyzywałem z jednym z graczów bo mnie posądzał o czity jakim cudem admin wchodzi na server i daje mi bana a nawet nie ma dowodów??? Składam skarge na niego bo to jest bezczelne! prosze o wyjaśnienie tej sytuacji i h@ admina o un bana i upomnienie dla tego admina który mi dał bana
IP lub Steam ID:

Czas, kiedy zostałeś zbanowany:

[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] You have been banned from this server
[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.hejdz.pl
[AMXBANS] Reason: 'Cheatujesz'
[AMXBANS] Length: 'permanently'
[AMXBANS] Your SteamID: 'VALVE_ID_LAN'
[AMXBANS] Your IP: '83.30.178.14'
[AMXBANS] =======================================

morr_
rookie

Typ gry: Steam
Wysłany: 2012-01-09, 17:33

Słuchaj synek, jesteś BEZCZELNY. Nie dość, że robiłeś to perfidnie to teraz rościsz pretensje. Gdybym miał dostęp do dema hltv - pofatygował bym się i wskazał Ci paluszkiem, w którym miejscu się ośmieszasz. Jednak już wczoraj pokazałeś, że jakakolwiek polemika z Tobą jest zbędna- jesteś człowiekiem o klasę niżej (tak, tak oszustem).

|----|||||||=----- 
wymiatacz

Piwa: 4 piw(a)
Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2012-01-09, 17:39

morr_, przecież masz dostęp jak każdy...

http://175599.hltv2.pukawka.pl/

Skays 
uzależniony
Burak

Piwa: 21 piw(a)
Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2012-01-09, 17:40

morr_ napisał/a:
Słuchaj synek, jesteś BEZCZELNY. Nie dość, że robiłeś to perfidnie to teraz rościsz pretensje. Gdybym miał dostęp do dema hltv - pofatygował bym się i wskazał Ci paluszkiem, w którym miejscu się ośmieszasz. Jednak już wczoraj pokazałeś, że jakakolwiek polemika z Tobą jest zbędna- jesteś człowiekiem o klasę niżej (tak, tak oszustem).

http://175599.hltv2.pukawka.pl/ - tu masz dostęp : )
mapke wybierz i go

Najpierw są porażki... a pózniej się wygrywa.
I nikt mnie nie załował gdy jebalem jak syzyf.

eR A Pe <3.

morr_
rookie

Wysłany: 2012-01-09, 18:31

Nie muszę rozpisywać wszystkiego, bo jest to zwyczajnie niepotrzebne. Widać jaki koleś prezentuje poziom strzelania, movementu itd.... Nie jest to adekwatne ani trochę do tego co robi tj. strafe czy prefire czy skan - a to właśnie ciotom umożliwia wh:
00:58:00 strafe bezpośrednio na typa, którego nawet ja w zamęcie nie usłyszałem
01:30:00 Pojebało mu się, tam są skrzynki
UWAGA 11:06:22 Sorry ale nikt nie ma takiego pozycjonowania dźwięku
UWAGA 14:52:00 Pójdę na drabkę, albo jednak nie na pochylni ktoś jest. No tak poczekam na tego, a później z prefire wyjdę na drugą osobę!
Komentarz jest zbędny zwykła ciota, która musi się dowartościować wśród ludzi chcących się zrelaksować. Tak btw. to daj mi ten adres to przy okazji wpadnę pogadać.
Pozdrawiam!
Dodam, że słuchawki me to pc350, dźwiękówka zewnętrzna 5.1 - dodam również, że oglądałem demo bez wh bo jest to zbędne.
Znajdziemy tam dużo innych akcji, jak patrzenie przez domek na plac itp. co jest kompletnym kretynizmem, nie chce mi się po prostu marnować aż tyle czasu

[ Dodano: 2012-01-09, 18:33 ]
Kaczorku nie wiedziałem o dostępie do demek. Jest to pierwsze FFA, na którym gram :)

#PripYat# 
rookie

Typ gry: NonSteam
Wysłany: 2012-01-09, 23:52

Ty do mnie Synek??? hahahah mógł bym być twoim ojcem dzieciaku! to że tu długo grasz i masz tam jakieś wtyki z adminami to nie znaczy że będziesz tu rozkazywał! dobrze że twojego demka nikt nie ogląda jak grasz! spojrzałeś na demko i cieszysz pałe bo tam zobaczyłeś jakieś akcje co tobie sie takie trafiają prawie zawsze! ;] tak wg skarga dotyczy na Admina który dał mi bana bez PRZYCZYNY! znając życie na proźbe twoją! yyy... powiem tak to że mnie nienawidzisz to jest pewne że będziesz robił wszystko żebym miał bana ! Ale ja tu prosze adminów i h@ admina że proszę o unbana! gdyż nie widze powodów żebym miał PERMA!

siwy ŁDZ 
wymiatacz

Piwa: 7 piw(a)
Wysłany: 2012-01-10, 15:37

moze sie wypowiedziec admin banujac ??????

BuKa 
wtajemniczony
Lubie Krewetki

Piwa: 1 piwo
Wysłany: 2012-01-10, 15:57

Moim zdaniem nie ma co dalej tego ciągnąc... gówno odpalone i do tego pyskate ! Jak jesteś taki stary to czemu swoim sposobem pisania ukazujesz nam swój prymityw? Gram dużo i długo a Cię nie kojarzę.... Czemu zatem ktoś ma mieć chęć byś miał tego "perma" jak dla nas jesteś nikim ? Jesteś osobą pozbawioną honoru ! Jak już odpalałeś trudno, nie potrafisz grać w sposób normalny Twoja strata ! Tylko po co jeszcze "płaczesz" o możliwości "unbana" ? Jak dla mnie STOP pyskatym odpalonym botom ! :)

4FuN. 
wtajemniczony

Piwa: 4 piw(a)
Wysłany: 2012-01-10, 19:01

KaczorekPSW napisał/a:
ale minęły już 2 dni a tu cisza?.... kolejna sprawa gracza która będzie się ciągnąc tygodniami?... brawo tak się traci graczy..

Zgadzam się z Tobą w 100 procentach Kaczor

Moim zdaniem Administracja powinna się ostro wziąć za Adminów FFA , bo nie którzy z nich banują i nawet nie mają czasu zobaczyć skargi co działa tylko i wyłącznie na ich nie korzyść .
Na serwerze nie jest aż tak kolorowo nie często możemy się spotkać z wieloma graczami na serwerze , a banując ich i nie wypowiadając się tylko pogarszamy sytuacje.

Kolejny Pro elo ziom , który udaje hajta na demku wszystko jest widać , niech reszta sobie zobaczy i dopowie. Ban zostaje .

Wygaśnie ;x

morr_
rookie

Wysłany: 2012-01-10, 20:27

A dasz mi pirpyacie ten adres? Bo chce zobaczyć Twe wykozaczenie : - )

[ Dodano: 2012-01-10, 20:29 ]
A powodem PERMA jest to, że jesteś oszustem - w dodtaku oszustem, którego oszustwo razi w NIEUMIEJĘTNEJ GRZE eot. nie nabijam więcej postów T______T

[ Dodano: 2012-01-10, 21:11 ]
de_nuke 2012-01-08 16:22 2012-01-08 16:42 3.5M POBIERZ tak btw to o to demo się rozchodzi....

Forum wielotematyczne Hejdż - Serwery Counter-Strike
Nawigacja » Nasze serwery » Hejdż [FFA] » Skargi / Bany / Zmiany » Skarga na Admina (................)
« Poprzedni temat | Następny temat »
Odpowiedz do tematu