Przesunięty przez: Kefir. 2010-01-29, 12:38 |
|
| Autor |
Wiadomość |
JrS 
absolute begginer
Typ gry: Steam
| Ostrzeżeń: |
 |
 |
7/3/6 |
|
|
Skarga na admina wilku ! i Prosze o UNBANA ! Wysłany: 2010-01-18, 22:15 |
|
|
Gralem sobie dzis na mapie de_dust2002 kiedy admin wilku zrobil mojemu koledzy ssy ktory nic nie mam bo sie z nim komunikowalem na vt ! Nastepnie zrobil ssy jeszcze dwom innym osobom i kickowal ludzi bez powodu ! To mu powiedzialem po co to robisz ze muniek nic nie ma i ze niech kazdemu ssy zrobi i dal mi bana na tydzien ! Prosze o unbana poniewaz dostalem go bez powodu, a co innego jak bym dostal na 1h a nie na tydzien !
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] You are Banned from this server by admin wilku
[AMXBANS] You have 6 dni , 23 godzin , 59 minut i 40 sekund left on your ban.
[AMXBANS] Banned nick : J|r|S
[AMXBANS] Reason : ' tez wyjdz '
[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.hejdz.com.pl
[AMXBANS] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 28206977 '
[AMXBANS] Your IP : ' 93.105.128.144 '
[AMXBANS] ===============================================
Kicked : Masz BANA. Sprawdz konsole <----- tu macie loga z konsoli
WIEC PROSZE O UNBANA ! I O ROZPATRZENIE SPRAWY CO DO JEGO RZADZENIA NA SERWERZE ! (tacy ludzie nie powinni miec admina)
Pozdrawiam all i prosze o UB |
|
|
|
 |
|
Wysłany: 2010-01-18, 22:24 |
|
|
| Jestem również zbulwersowany adminem wilku. Nie wiem dlaczego taki ktoś jest administratorem, który w moim przykładzie robi sobie ssy dla jaj;o |
|
|
|
 |
Piwa: 32 piw(a) Dołączył: 29 Sie 2009 Posty: 390
|
Wysłany: 2010-01-18, 22:29 |
|
|
z tego co wiem jrs wczoraj napierdalales ok polnocy na nicku HEU HEU HEU
jak postraszylem adminem zjebales |
|
 |
DeJaVu 
uzależniony
rosół z mlekiem
Piwa: 33 piw(a) Wiek: 21 Dołączył: 09 Lis 2009 Posty: 1345 Skąd: Klecza Dolna
|
Wysłany: 2010-01-18, 22:34 |
|
|
To ja na moment zapomnę o dyplomacji i grzecznościowych formułkach, mam nadzieję, że zostanie mi to wybaczone.
jrs i abraham wypierdalajcie, jak macie tak gadać. Nie potrzeba nam 2 kolejnych bezmózgów. Serio - wydupcajcie, póki nie wiem gdzie mieszkacie. ADMIN MOŻE ROBIĆ SS'y KIEDY CHCE I KOMU CHCE I CHUJ WAM DO TEGO. W dupie mam czy byliście na ventrillo czy innym redtubie, w dupie mam, że jakiś chujek to wasz kolega. jrs widziałem co napisałeś, kozaczyć możesz do kolegów w piaskownicy albo w swoim w dupie kopanym przedszkolu, tam możesz się czuć fajny, tu jesteś ZEREM.
I nigdy nie będziecie mieć na tyle dużych jaj, by mieć prawo podważać kompetencje wilka. |
_________________ "Boże, chroń mnie przed przyjaciółmi - z wrogami sam sobie poradzę."
 |
|
|
|
 |
Piwa: 46 piw(a) Wiek: 21 Dołączył: 31 Sie 2009 Posty: 1575
|
Wysłany: 2010-01-18, 22:40 |
|
|
JrS, Gdzie wycinek konsoli jak ciszniesz mi po rodzicach? Za to na serwerze FFA już kolega nie zagra.
ABR, SSy robie kiedy chcę, komu chcę oraz kiedy mam takie podejrzenie. Dla jaj to wiesz co.
DeJaVu, czasami trzeba zapomnieć o dyplomacji oraz grzecznościowych formułkach. Trzoda się dzieje na serwerze.
Od czasów jak gram na Hejdz, jeszcze nikt mnie tak nie zdenerwował jak JrS.
Ale gówno, już nie pograsz.
Close. |
|
 |
|
|