Zamknięty przez: stream 2011-12-21, 19:28 |
|
| Autor |
Wiadomość |
Typ gry: Steam
|
Skarga na siwy ŁDZ Wysłany: 2011-12-21, 18:56 |
|
|
Nick w grze: WIMS
Admin dający bana: SIWY
IP lub Steam ID: Jest ponizej
Czas, kiedy zostałeś zbanowany: 18 20
[AMXBANS] Masz bana na tym serwerze!
[AMXBANS] Zostalo Ci 3 hours , 53 minutes and 51 seconds do konca bana.
[AMXBANS] Zbanowany nick : wims
[AMXBANS] Przyczyna : ' mnie nie '
[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.hejdz.pl
[AMXBANS] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 27095754 '
[AMXBANS] Twoje IP : ' 83.5.13
Tak wiem ze to tylko 4 godziny. ale i tak chce zgłosić skargę. Pewien pan o nicku SIWY który prawdopodobnie z adminowaniem ma tyle wspólnego co ja z prezydentem. Dal mi bana ponieważ go obraziłem słowami "bo przedtem nie miałem ping kur** a teraz dopiero mi podskoczył idioto". Lecz oczywiście tego ze on jechał z morda na mnie jak nie wiem to pewnie nie pamięta. Nie obchodzi mnie czy dostane bana na forum czy warna za taki temat. Chce tylko powiedzieć pomyślcie komu dajecie adma. Admin powinien zachować kulturę i dawać przykład wiec powiedzcie mi jak ma gracz nie wyzywać gdy admin jedzie mu z morda" ty kurwa weź się ogarnij" "normalny gracz? dobre sobie" "kurwa tylko kratkujesz zaraz pójdzie ban na dłużej" umiejętność dobierania slow jest wprost na poziomie podstawowym. Chciałem jedynie wyrazić moje skromne zdanie na temat tej oto osoby która ma o sobie troszkę za wysokie mniemanie.
A teraz słowa prosto do siwego : Chcesz kultury ze strony graczy, Zacznij sam okazywać ten szacunek, bo prędzej pozbędą się admina niż graczy. |
|
|
|
 |
Piwa: 86 piw(a) Dołączył: 19 Sie 2009 Posty: 2288 Skąd: Kielce
|
Wysłany: 2011-12-21, 19:09 |
|
|
siwy LDZ, zapoznałeś się z tematem Rozporządzenie z dnia 10 grudnia 2011 i taki cyrk robisz? Czyżbyś był pierwszym, który otrzyma żółtą kartkę?
Czekamy na Twoje stanowisko w tej sprawie siwy LDZ. |
_________________ Gdy wydarzy się coś złego, pijesz, żeby zapomnieć. Kiedy zdarzy się coś dobrego, pijesz, żeby to uczcić. A jeśli nie wydarzy się nic szczególnego, pijesz po to, żeby coś się działo. |
|
|
|
 |
Piwa: 7 piw(a) Wiek: 24 Dołączył: 27 Cze 2010 Posty: 645 Skąd: od kolegi
|
Wysłany: 2011-12-21, 19:12 |
|
|
| Frycek7070 napisał/a: | | obraziłem słowami "bo przedtem nie miałem ping kur** | NIE TYMI KOLEGO ! wyzwales mnie od idioty !! i Majer Ci powiedzial ze za to ban mozesz zgarnac a Ty odpowiedziales ze Cie to nie interesuje, wiec dla tego taki powod bana, prosilem Cie na poczatku grzecznie zebys mnie nie prowokowal, nie skutkowalo !! pozniej zaczolem byc agresywniejszy wobec Ciebie ale tez nie pomagalo, pretensje mniej do swojej nie wyparzonej paszczy !
Dokladnie powiedzialem ci ze zaraz bana dostaniesz na dluzej bo klatkujesz i masz ping po 500 (porobiłem screany akurat przy 200 bo czułem ze kolega przyleci plakac na forum i robic z siebie niewinna owce) zaczoles sie sadzic, moze se jestes hajtem ale gro osob plakalo na twoje klatki na seyu i mi prywatnie na steamie
BAN ZA MOJA OBRAZE I PING
pozdrawiam
[ Dodano: 2011-12-21, 19:13 ]
| Cytat: | | siwy LDZ, zapoznałeś się z tematem Rozporządzenie z dnia 10 grudnia 2011 i taki cyrk robisz? Czyżbyś był pierwszym, który otrzyma żółtą kartkę? | moge ja dostac ale nie bede sobie tez dawal na glowe wchodzic, prowokolwal mnie i zaczepial slownie ! mysle ze zaku moze potwierdzic bo byl wtedy z nami w teamie
Takie jest moje stanowisko w sprawie |
|
 |
Piwa: 63 piw(a) Dołączył: 27 Sie 2009 Posty: 2922 Skąd: zawsze tam, gdzie Ty
|
Wysłany: 2011-12-21, 19:22 |
|
|
| Czill, ale po co wchodzić w dyskusje z kimś kto Ciebie zaczepia/prowokuje? Po co się pieprzyć, od czego masz admina? Jeśli już nie da się wytłumaczyć gościowi to kick, ban i tematu by nie było, bo gracz Frycek nie miałby podstaw do jego utworzenia. Peace. |
_________________ Nie obchodzi mnie, to co myślisz o mnie, zaufaj mi, pierdolę to.
 |
|
|
|
 |
DeJaVu 
uzależniony
rosół z mlekiem
Piwa: 33 piw(a) Wiek: 21 Dołączył: 09 Lis 2009 Posty: 1348 Skąd: Klecza Dolna
|
Wysłany: 2011-12-21, 19:25 |
|
|
Pewnie zaraz Frycek7070 napisze, że trzymam stronę Siwego bo też jestem adminem, ale mam to gdzieś.
Byłem wtedy z obojgiem (pewnie błędnie to napisałem, jak zwykle) w drużynie, zaczęło się od "misiek, klatkujesz" ze strony Siwego, po czym coś tam (również grzecznie!) wims odpowiedział. Siwy upomniał go ponownie i wtedy po raz pierwszy poleciał tekst typu "jak nie umiesz grać to się nie odzywaj" - dokładnie nie pamiętam, jednak prowokacja i pyskówka rozpoczęta ewidentnie ze strony gracza. Nijak to nie usprawiedliwia Siwego, ale nie pozwolę chłoptasiowi na Grześka winy zrzucić.
Na przyszłość:
Frycek7070, nie prowokuj i czasami lepiej sklej usteczka, bo tak się kończy udawanie lepszego, mądrzejszego... hejtera.
siwy ŁDZ, weź się chłopaku tak nie denerwuj bo Ci zaszkodzi |
_________________ "Boże, chroń mnie przed przyjaciółmi - z wrogami sam sobie poradzę."
 |
|
|
|
 |
Piwa: 86 piw(a) Dołączył: 19 Sie 2009 Posty: 2288 Skąd: Kielce
|
Wysłany: 2011-12-21, 19:28 |
|
|
| Frycek7070 napisał/a: | | [AMXBANS] Przyczyna : ' mnie nie ' |
Prosiłbym o dawanie powodów, które są w menu banów lub takich by było wiadomo za co ktoś dostał bana bo ten powód nie wiadomo co oznacza.
Frycek7070, myślę że temat Twojej skargi został wyczerpany. Jeśli chciałbyś coś dodać napisz do mnie prywatną wiadomość.
Pozdrawiam! |
_________________ Gdy wydarzy się coś złego, pijesz, żeby zapomnieć. Kiedy zdarzy się coś dobrego, pijesz, żeby to uczcić. A jeśli nie wydarzy się nic szczególnego, pijesz po to, żeby coś się działo. |
|
|
|
 |
|
|
|