Przesunięty przez: lajtovy. 2010-09-18, 00:00 |
|
| Autor |
Wiadomość |
Piwa: 2 piw(a) Wiek: 26 Dołączył: 17 Paź 2009 Posty: 29
|
s.z.t.o.g.a Yszty! Wysłany: 2010-07-25, 15:45 |
|
|
Nick podejrzanego: s.z.t.o.g.a Yszty!
Godzina, data zdarzenia: wczoraj, okolo godziny 20
Nazwa mapy: eldorado
Osoba, która przyłapała czitera: BF
Opis sytuacji:
05:15 celownik idealnie na przeciwniku, myslal, ze jest przed budynkiem? epic fail.
05:18 kolejne zaskoczenie? tym razem znow ewidentnie przeciwnik za sciana
05:25 tutaj na zwolnionym tempie jest to mozliwe, ze go zauwazyl, ale refleks nie ziemski. Nim go zobaczyl celownik skierowany byl na cala postac
06:11 info od Boga? wskakujac juz na drugi dach wiedzial gdzie jest przeciwnik, nie mozliwe, ze go slyszal skoro voice nie oddal zadnego stralu wczesniej, nawet jesli oddal to nie mogł slyszec jego strzału z emki
07:01 kolejny fail, celownik skierowany wprost na 3 ct-ków, widocznie mial nadzieje, ze chociaz jeden jest przed sciana budynku
07:07 po zabiciu przeciwnika celownik skierowany wprost na nastepnego ct-ka, kolejne info od Boga? Zawachał sie jednak i nie strzelil (oglądnijcie w zwolnionym tempie, a zobaczycie ile czasu trwa namierzanie przeciwnika)
07:11 epic fail po raz 3, niemozliwe, ze widzial chocby stope przeciwnika. Czekał, az którys z nich wyjdzie i doczekal sie.
07:16 widzial, ze jego team wybil wszystkich z tego budynku dlatego HE rzucil w miejsce gdzie pozostal 1 kampiacy przy scianie przeciwnik
09:27 skad wiedzial, ze ct jest za sciana?? fail po raz 4 brawo
09:29 a teraz? skad wiedzial, ze ct-ek przesunal sie za "wóz" nie mogl zauwazyc go jak przechodzil, bo byl za sciana, pomimo tego wychodzi z celownikiem namierzonym wprost na niego
Oglądajcie dalsza czesc dema, nie bede opisywal kazdej minuty, ale jest multum scen podobnych do opisanych wyzej. Wiele akcji pominałem, bo szkoda mi tracic czasu na kogos takiego
jak on. Ewidentny Hax. I jesli bedziesz mial jeszcze jakieś wąty, to pomimo tego, ze na BL-u nie przyjmuja juz dem z publików, to postaram sie aby Twoje tam trafilo
Zapewnie Ci swietna opinie wsrod graczy cs-a. Takze mysl juz nad kupnem nowego konta, i zmiana nicku pro gejmerze
aa jeszcze jedno
11:33 - 11:38 pieknie widzimy przez smoke'a (p)anie yszty, powiedz mi jakim cudem za kazdym razem celowink idealnie kierowałes na przeciwnika? Pogratulowac umiejetnosci haxie
Obiecalem, ze Cie udupie i wlasnie w tym momencie to robie
Dla wszystkich zainteresowanych ogladajacych to demo - ogladajcie na zwolnionym tempie 1/2 wszystkie opisane akcje, a zobaczycie, ze wszystko co jest opisane jest nie realne do wykonania dla zwyklego czlowieka
Normalna rekacja człowieka od zobaczenia przeciwnika do oddania strału wynosi srednio ok 1,39 sek. Tutaj wszystko dzieje sie dwa razy szybciej
Dziala to na zasadzie łancucha pokarmowego. Impuls z oczu do mózgu (po zobaczeniu przeciwnika) + reakcja, odruch (oddanie strzału). Jesli jest to dla (c)iebie za trudne do zrozumienia to widocznie masz jakies problemy ze soba.
IP/SteamID czitera: tutaj moze byc problem poniewaz totalnie zapomnialem o sprawdzeniu SID-a tego gracza. W kazdym badz razie pokaze sie jeszcze na pewno na serwerze, wiec licze, ze ktorys z adminów zareaguje i wlepi bana.
Posiadał Steam: Tak
Link do demka: http://www.speedyshare.co...de_eldorado.rar |
|
|
|
 |
oponent 
wtajemniczony
HOMOFOB, anty-techno
Typ gry: Steam
Piwa: 5 piw(a) Wiek: 19 Dołączył: 03 Lip 2010 Posty: 120 Skąd: ZDOLNY ŚLĄSK
|
Wysłany: 2010-07-25, 16:00 |
|
|
| no smierdzi to demko, obczailem -.- niech sie admini wypowiedza... |
_________________ oponeNt' + JEZUSN1 = kara oll
Jeżeli masz czelność kogoś ograbić, zabić, wystawić to wyjaśnienie jest proste, znajdujesz się na 14stym szczeblu drabiny ewolucyjnej między obłem a robakiem. |
|
|
|
 |
|
Wysłany: 2010-07-25, 16:03 |
|
|
| Anonymous napisał/a: | mial dawno robione screeny przeze mnie i nie wrzucil ich przez jakis tydzien.
Ostatnio tez TakiChlop zrobil mu ssy i dostal bana. |
Ja pisalem ten post ale jako niezalogowany.
@Edit by Rahim
Tamten post już usunięty |
| Ostatnio zmieniony przez uhahany 2010-07-25, 16:07, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
|
Wysłany: 2010-07-25, 16:22 |
|
|
Skoro dostaje bany i nie wrzuca screenow to dlaczego gra tutaj dalej?
Szczerze mówiąc screeny w tych czasach sa praktycznie "gówno" warte. wystarczy ze ma jakiegos lepszego wspogaczach z funkcja anty-ss i mozecie mu robic te screeny do usranej smierci, a i tak beda czyste |
|
|
|
 |
Piwa: 9 piw(a) Wiek: 19 Dołączył: 28 Sty 2010 Posty: 452
|
Wysłany: 2010-07-25, 18:23 |
|
|
| Demko macie możecie ocenić czy ma czy nie ma.Ban jest i bedzie dopoki sie nie wytlumaczy! |
_________________ Gość Nie pisz do mnie na GG i PW,(chyba ze prosze) bo nie odpowiem.Masz forum do zadawania pytan!!! Poza forum pomagam TYLKO odplatnie.
Gość Pomogłem?? daj
 |
|
|
|
 |
Piwa: 1 piwo Wiek: 16 Dołączył: 05 Lis 2009 Posty: 101 Skąd: Obora :D
| Ostrzeżeń: |
 |
 |
1/3/6 |
|
|
Wysłany: 2010-07-25, 18:29 |
|
|
Hmmm ja juz wczoraj na de_tuscan mowilem ze odpalony.
Kosilem tt ( jak nie ma black flowera , ani hxs to ja wtedy kosze ) , ytszy tak lamil, a tu nagle forma super , wie gdzie kto jest , jak chcecie to looknijcie demo z wczoraj na de_tuscan , wieczorem byla ;p |
|
 |
|
Wysłany: 2010-07-25, 18:49 |
|
|
| Radzio xD napisał/a: | | demo z wczoraj na de_tuscan |
Mam 4 jego dema na których ewidentnie hax-i. Jesli bedzie taka potrzeba to wrzuce z d2 i tuscana dema + krótka rozpiske, gdzie tez nie powinniscie miec raczej problemu z ocenieniem na +b.
Chłop w sumie dobre rozwiazanie mi przed chwila podrzucil, zeby zglosic typka do valve i ma pozamiatane na tym koncie..
Btw. mam teraz natchnienie, zeby przetrzepac dupska pozostalym czlonkom tego jakze wspanialego klanu, ktorzy graja na bf2. ;] |
|
|
|
 |
Lewa 
rookie
L.E.W.A Yszty
|
Wysłany: 2010-07-25, 18:59 |
|
|
| Tak wg CO do klanu TO NIE JEST KLAN!!! Mnie możesz sobie tam sprawdzać ile tylko chcesz on tam może miał nie wiem skąd mam to wiedzieć?> |
_________________ L.E.W.A YSzty!!! |
|
|
|
 |
M4NI3K 
zaawansowany
Zdzisiek Piczochlast
Piwa: 6 piw(a) Wiek: 15 Dołączył: 31 Gru 2009 Posty: 319 Skąd: BEŁCHATÓW
|
Wysłany: 2010-07-25, 19:02 |
|
|
| On ma 2 bany w AmxBans. Od Chlopa i tr3sora i nie ma co tu wyjaśniać. |
_________________ userbar |
|
|
|
 |
|
Wysłany: 2010-07-26, 12:00 |
|
|
W takim razie zamknijcie, juz ten temat.
Zgrywał cwaniaka, ze wejdzie na forum i wyjasni wszystko no ale widze, ze spalil sie na calej linii.
Jednego "pro" mniej |
|
|
|
 |
|
|