Counter-Strike 1.6 Ventrilo 2.1.4

Forum wielotematyczne Hejdż - Serwery Counter-Strike
Nawigacja » Administracja » Archiwum » Hejdż [FFA#2] » Skargi / Bany / Zmiany » Trochę kultury ?
« Poprzedni temat | Następny temat »

Zamknięty przez: deadmau5
2011-11-08, 23:04

Trochę kultury ?

Autor Wiadomość
LANIA 
rookie
ANIA ŁANIA

Typ gry: Steam
Trochę kultury ? Wysłany: 2011-11-08, 19:43

.
Uważam, że czasem warto wspomnieć o kulturze na serwerze. Nie wiem dlaczego admini jeżdżą po graczach - jeśli można nazwać wyzywanie, skończywszy na wyzwiskach wulgarnych. Jeden wspiera drugiego. Szkoda tylko, że to wszystko dla zwykłego szpanu, którym jest pokazanie jakim to wielkim adminem się jest. Czyli z4ku. Miło się z Tobą gra, nigdy nie było spinek. A to, że Majer mnie "nie" (- pomyłka, EDIT.) lubi, nie znaczy, że możesz sobie pozwolić na obrażanie mojej osoby. Jeśli Ci się nie podoba moja obecność na serwerze. Jeśli tak bardzo przeszkadza Ci moja gra, być może i utrudnianie, blokowanie i to na respie, przypadkowe, proszę o bana. Nie życzę sobie byś mógł używać wobec mnie słów, których znaczenia do końca nie rozumiesz. Czasem lepiej, gdy masz zamiar kogoś obrazić, nie wciskaj "k", a zabawa będzie o wiele lepsza, gdy pośmiejesz sie samemu. Skup się na grze, jeśli ja Ci to utrudniam, bo od razu przed oczy rzuca Ci się mój obraz, to wybacz. Ale tego nie zmienię specjalnie dla Ciebie. Teksty : Idź na rowerek nie dla mnie. Bardzo pomocne. Jeszcze dietę możesz mi podać, będę wdzięczna. Twe słowa zaważyły na moim życiu i osobowości. Co do kultury - ja Ciebie tego nie nauczę. Pozdrawiam Majera. Nie muszę się do Ciebie odzywać. Jesteś ciętą w języku osobą, mówisz to co Ci się podoba, ale ja nie dam sobie wejść na moją osobę od tej strony.
Ogarnijcie się panowie, Ci którzy próbują śmiać się z kogokolwiek już nie w sposób żartobliwy. Nie wnoszę o karę dla żadnego z wyżej wymienionych i tych, którzy poczują się winni, tych, którzy wyśmieją. Ograniczmy tylko używanie klawisza "k" i oszczędźcie sobie niepotrzebnego zapowietrzenia dzięki mnie lub kogokolwiek innego. Może trochę szacunku. Bo widzę, że sytuacja znów się pogarsza. Ja się ze sobą nie ukrywam. Ale to są już jakieś kpiny. Mieszacie, Panowie, tak, Panie z4ku, bo dla mnie od kilkunastu minut jesteś, Pan z4ku, wedle życzenia. A to mogę spełnić.
Kolejna sprawa dotyczy nick min 3 znaki. Otóż wcześniej grał gracz o nicku "3" - na steamie. Prosiłam o zmianę nicku oraz by zajął się tym z4ku. odpowiedź : "nie".Teraz znów ten gracz wszedł na serwer, nie chciał zmienić nicku, więc rene dał mu kicka. Gracz z nickiem "333" wrócił na serwer, jak i wcześniej tak i teraz kontynuował swoje wyzwiska, dostał bana od rene. z4ku odbanował. Może w końcu ktoś mi wyjaśni, bo chciałabym zmienić nick na krótszy niż 3 znaki. Czy z4ku mnie odbanuje ?
sarkazm,
kultura,
judasz.
Pozdrawiam, LANIA.

Ostatnio zmieniony przez LANIA 2011-11-08, 20:12, w całości zmieniany 1 raz  

|----|||||||=----- 
wymiatacz

Piwa: 4 piw(a)
Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2011-11-08, 19:45

oj nie dramatyzuj...!

LANIA napisał/a:
.
utrudnianie, blokowanie i to na respie, przypadkowe

Ja ci juz ostatnio z tym zwracałem uwage... uwierz to przeszkadza.. to mi odpisałaś żebym sobie biegał gdzie indziej....... I ja tez chce być Pan :D
Ostatnio zmieniony przez |----|||||||=----- 2011-11-08, 19:51, w całości zmieniany 2 razy  

DeJaVu 
uzależniony
rosół z mlekiem

Piwa: 33 piw(a)
Wysłany: 2011-11-08, 19:47

Łoo, że też chciało mi się to czytać :O

Żaka upomniałem, Majera przystopował Żaku. Jeszcze zanim wyszłaś sytuacja została opanowana :-)

Jak fajnie, że nie muszę mówić do Ukasza per pan lol

zaku 
zaawansowany
Don't Kill Me :*

Piwa: 7 piw(a)
Wysłany: 2011-11-08, 19:50

Żałosne, nie zamierzam tego czytać nawet. Wiesz co jest coś takiego jak życie poza komputerem wiec zaglądnij tam czasem. Cs to nie całe życie,u ciebie chyba jest. Zwróciłem tylko raz uwage nie wtracaj sie. Nie wiem ty sobie wyobrazasz ze jestes pępkiem świata dziewczyna i co może wszystko ? Od samego początku liżesz tu dupe nie zamierzam nawet wiecej się wypowiadać. Dowidzenia.
Tak w edycji bo rzuciłem okiem Ja Cię nie obrażałem pierwszy tylko jak mnie już wkurwiłaś swoim gadaniem z rowerkiem byl tekst od majera ja sie smialem moge? moge bo to zdrowe Pozdro.
Ostatnio zmieniony przez zaku 2011-11-08, 19:53, w całości zmieniany 1 raz  

rene 
zaawansowany
UKFDubstep

Piwa: 8 piw(a)
Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: 2011-11-08, 19:52

Zaku,nawrzucałeś jej,jakby byla Twoją koleżanką,a dlaczego?
Wydaje mi się,że lania ma więcej życia poza komputerem niż Ty.

zaku 
zaawansowany

Wysłany: 2011-11-08, 19:56

O oooo jest kolejny dzieicak ty się już nie odzywaj kolegów szukasz ? Oj tak rene ty masz życie za komputerem wielkie zapewne. Nie ingeruj w to co ja robie bo to jest zycie prywatne i zapewne nie bede się sprzeczał o byle gówno. Ona nie jest pępkiem świata zwracałem jej uwage żeby nie wtrącała się w rozmowe to ona coś pyskuje.

rene 
zaawansowany
UKFDubstep

Piwa: 8 piw(a)
Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: 2011-11-08, 20:00

Jesteś ode mnie o rok starszy,a kolegów wyobraź sobie mam.
Co do życia poza komputerem,mam go dosyć dużo,powiem nawet że urozmaicone jest!
Wtrąca się?To wolny kraj,a Ty mogłeś poweidzieć żeby się nie odzywała,a nie jej ubliżać.

LANIA 
rookie
ANIA ŁANIA

Wysłany: 2011-11-08, 20:02

Obchodzi Cię moje zdanie ? Nawet nie jeśli kogoś "ważnego", to jednak jako admin powinieneś mieć trochę "godności", że to tak nazwę i jeśli sprawa dotyczy Ciebie, to lepiej się zastanów, czy zamierzasz to "czytać". Bo jeśli wypowiedziałeś się bez czytania na ten temat, to o czymś świadczy o Twojej osobie, a nie o mojej i moim życiu. Jeśli tak uważasz, to widzę że jesteś bardzo asertywny. Ale widać, że interesuje Cie moje życie aż nadto, a moje zdanie nie obchodzi. Jeśli chcesz wiedzieć co robię w życiu prywatnym, może lepiej spróbuj zapytać. To coś takiego jak zdanie, tylko z "?" na końcu. Uczyli o tym w szkole. Nie wiem jak bardzo to, że gram wpływa na Twoje zdrowie psychiczne. Zastanów się czasem nad tym co mówisz. Lepiej byś przeczytał i wtedy się wypowiedział, było by wskazane.

maciek1990 
wtajemniczony
Eyjafjallajokull

Piwa: 1 piwo
Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2011-11-08, 21:10

Było w huj przecinkow i az nie che sie tego czytac ale napisze kurwa napisze , nie chcesz ukarania nie bedziesz go uczyc kultury to na huj za przeproszeniem robisz dym , bo z logicznego punktu widzenia skarge sklada sie po to zeby cos zmienic .... Liczysz ze co stream lub Kefir naucza go kultury watpie . Oni rozliczac go beda z podchodzenia do obowiazkow a to akurat robi swietenie , poprostu zasada jest prosta jak kulura i szaczunkiem dazysz ty jego tak on dazy ciebie .
sorry za bledy , ale szkoda czasu ...

LANIA 
rookie
ANIA ŁANIA

Wysłany: 2011-11-08, 21:12

Oczekuję przeprosin.

maciek1990 
wtajemniczony
Eyjafjallajokull

Piwa: 1 piwo
Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2011-11-08, 21:38

Myśle że kaczka wyjaśnił wszystko , a nawet wiecej . Temat można zamknać zeby postów nie tlukli bo i tak nikt nic nie wniesie ciekawszego bo poprostu nie ma co i kaczka pozamiatał :D

Też na przeprosiny bym nie liczył ...
PS Morał tej bajki jest króki i niektórym znany nie wkurwiaj wiecej kszaka bo to cham jebany .

LANIA 
rookie
ANIA ŁANIA

Wysłany: 2011-11-08, 21:44

Nie liczyłam na nie w sb, jak widać wcześniej to powiedziałam. Ale pytałeś na co czekam, więc na to, by wykazał się odwagą i pokazał że jakiś tam honor jednak ma.
Dziękuję, Pozdrawiam, Lania :) - lizuska ze mnie, na dodatek judaszka.

zaku 
zaawansowany

Wysłany: 2011-11-08, 21:50

Wiesz co muszę się chyba zjarać żeby zrozumieć twoje teksty ... Przeprosic ? ale co tak z kwiatami ? Nie wiem może jak się namyśle w co watpię bo jak to już ktoś tam pisał jestem chamem i prostakiem. Nie widze sensu ciągnięcia tego tematu prosze to
ZAMKNAĆ.
Ps. Na koniec dodam że jestem koniem ihahaahhah pfffffff

Forum wielotematyczne Hejdż - Serwery Counter-Strike
Nawigacja » Administracja » Archiwum » Hejdż [FFA#2] » Skargi / Bany / Zmiany » Trochę kultury ?
« Poprzedni temat | Następny temat »
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi