Counter-Strike 1.6 Ventrilo 2.1.4

Forum wielotematyczne Hejdż - Serwery Counter-Strike
Nawigacja » Administracja » Archiwum » Visual bugger by Kefir -.-
« Poprzedni temat | Następny temat »

Przesunięty przez: chadzys
2010-02-03, 20:23

Visual bugger by Kefir -.-

Autor Wiadomość
Kefir. 
Big Daddy
n1, synu.

Typ gry: Steam
Piwa: 63 piw(a)
Visual bugger by Kefir -.- Wysłany: 2010-01-29, 13:53

Nick podejrzanego: Visual
Godzina, data zdarzenia: 13.35 /29/01/2010r.
Nazwa mapy:deathrun_bkm
Osoba, która przyłapała czitera:Kefir
Opis sytuacji:Bugowanie pułapek;nie zabicie się gdy spadł z 'piętra'.
IP/SteamID czitera: brak z raccji tego,że nie ma jak sprawdzić-.-
Posiadał Steam: Tak
Link do demka: http://hotfile.com/dl/262...visual.rar.html i mi nie mów,że zbugowanie '90 w ten sposób to nie bug bo się ośmieszysz :}

Tak dodam od siebie,że nie to,że jakoś Visual mnie wkurwił,ale irytuje mnie takie łamanie zasad na tym modzie.
Każdy nagina zasady jak może i kiedy tylko ma okazję.
A jak ja mówię,żeby spadł i się zabił to z reguły słyszę coś takiego "tak tak,przecież wiem" a robią swoje-.-

Do Visu NIC nie mam,ale widziałem jak bugował to demko nakręciłem.
Dodam,że był admin Mi$ i gdy dwaj gracze zatrzymali się na tzw.'rolkach' to on zamiast ich zespalować aby wyszli z pułapki grał sobie dalej mówiąc mniej wiecej tak: "przejdę mapę i go zabiję a wy czekajcie". Mapy nie przeszedł a ta dwójka czekała nadal na 'pomoc'.

Bandit,proszę Cię-ogarnij ten server,bo jak bedziecie (Ty i admini) przymykać oko na łamanie zasad,to bedzie jeden wielki burdel.

Elo.

Visual 
wtajemniczony
Visual:p

Piwa: 10 piw(a)
Wysłany: 2010-01-29, 15:07

Bug? grasz pare dni na serwie i juz oskarzasz nie wiedząc co to jest po 1 to nie 90...tylko obrotowe drzwi po 2 mozna to tak włączać gram na dr jakies 1,3 roku i wiem co to bug a co nie;]
poczytaj troche zasad .. google.pl
a spadlem i gram dalej? a co mam robić jak jakieś ruski spadają i zapierniczaja dalej do tego buguja .. to co ja mam sie patrzec ?
no chyba Cię główka boli :)
ja się nie ośmieszam mówiąc ze to nie bug bo ja dobze wiem co jest bugiem a co nie pograj więcej na dr a masz steama dobry serwer dr masz na piaskownicy tam sie nauczysz wiekrzość osób które ogarnia dr i umie na nim grać powie Ci że można kliknąć guzik na tej przeszkodzie :) )
myślę że wytłumaczyłem do close? :)

PaJo.^ 
wtajemniczony
Pif Paf Boom HeAd

Piwa: 3 piw(a)
Wysłany: 2010-01-29, 15:13

pFF tam można Kefir klikać nie znam nikogo "chyba nikogo" co by tego nie klikał w tej pułapce to można jak dla mnie [ClozeT] Bo wszystko wyjaśnione

luki42
[Usunięty]
Wysłany: 2010-01-29, 15:20

Ta pulapke mozna wciskac ^^ obrotowe wiec mozna na kazdym serwie tak jest a gralem juz na kilku :) spadanie? wlasnie widzialem jak spadali wszyscy ale nie moglem nic zrobic z powodu braku admina.
Ale!
Ale dziekujemy ci kefirku ze pilnujesz serwa gdy admini nie ogarniaja :P
pozdrawiam

eska. 
wymiatacz
Madafaka!

Piwa: 51 piw(a)
Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2010-01-29, 15:29

Wszystko jasne temat zamknięty.

Kefir. 
Big Daddy
n1, synu.

Piwa: 63 piw(a)
Wysłany: 2010-01-29, 15:45

Ahh gadaj z dupą to cie osra.

A więc,na moją widzę to to jest bug.Grałem na hm..kilkunastu serverach dr więc takim nowicjuszem nie jestem jak się Tobie wydaje.Gram może dłużej na dr niż Ty,choć to jest mało ważne.

Na serverach tych co grałem to jest uznawane za bug.Skoro tutaj nie bedzie,to spoko,bedzie burdel owiany patologią,ale spoko:} Kwestia bugowania lub też nie bugowania jest załatwiona.
Dalej,

Kwestia spadania i nie zabicia się.

Visual napisał/a:
a spadlem i gram dalej? a co mam robić jak jakieś ruski spadają i zapierniczaja dalej do tego buguja .. to co ja mam sie patrzec ?

no to włąśnie dajesz przykład ludziom jak nie należy grac 'plejerze'.Ja nie mówię o 'ruskach' tylko o dokładnej sytuacji na bkm jak byli WSZYSCY polacy +admin Mi$ i jakoś wtedy robiłeś to samo.

Ale dobra,spoko jak się tak bawimy to ja również będę opowiadał bajki o ruskach,co spadają i się nie zabijają.

w zamkniętym,bo w zamkniętym,ale taka drobna uwaga ode mnie,wybaczcie :*

Forum wielotematyczne Hejdż - Serwery Counter-Strike
Nawigacja » Administracja » Archiwum » Visual bugger by Kefir -.-
« Poprzedni temat | Następny temat »
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi