Przesunięty przez: chadzys 2010-07-18, 23:49 |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
Wznowienie tematu, Ban od Szaki Wysłany: 2010-06-27, 15:10 |
|
|
Proszę o nie zamykanie postu przed wcześniejszym nie dogadaniem się. Rozumiem Was, po tym co napisaliście, wiem że zasłużylem na bana, ale nie na tak długi czas. Zapomniałem dodać we wcześniejszym poście, że kolega szaki także mnie wyzywał. Wydaje mi się, że to prawda, nie powinem wrzucać na adma, ale takze powinno być w drugą strone. Także podkreślam to, że w tym samym czasie wrzucało na ciebie 3 innych graczy, a ty ukarałeś tylko mnie. Zauważyłem także, że dajesz bany niesprawiedliwie, bo np. w ciagu 30min dałes bana 2 osobom za kill w tt, jednemu dales bana na 7 dni, drugiemu tylko na 9h (niepamietam dokladnie), dla czego okres dawania banów jest taki rozległy za tą samą rzecz ?
Proszę nie zamykać tematu, bez wcześniejszego nie wyjaśnienia sprawy |
|
|
|
 |
Typ gry: Steam
Piwa: 63 piw(a) Dołączył: 27 Sie 2009 Posty: 2919 Skąd: zawsze tam, gdzie Ty
|
Wysłany: 2010-06-27, 15:36 |
|
|
| Sprawa została wyjaśniona. ban wygasnie za tydzień więc nie ma czego więcej wyjaśniać. |
_________________ Nie obchodzi mnie, to co myślisz o mnie, zaufaj mi, pierdolę to.
 |
|
|
|
 |
Piwa: 4 piw(a) Wiek: 16 Dołączył: 27 Kwi 2010 Posty: 168 Skąd: Lublin
| Ostrzeżeń: |
 |
 |
9/3/6 |
|
|
Wysłany: 2010-06-27, 16:09 |
|
|
Dokładnie.
Marcin chyba się nazywasz o ile się nie mylę. Naprawdę z tą solówką pojechałeś ostro. Jeden z tych 2 banów był dłuższy bo kolega zasłużył sobie jeszcze czym innym, zresztą nic ci do tego. Nie obraziłem cię napisałem że ty jesteś pewnie kimś tam z mojej klasy bo wiedziałeś gdzie mieszkam i napisałem żebyś się nie udzielał ^^
Temat można zamknąć chyba że ktoś chce coś jeszcze dopowiedzieć. |
_________________ Cs'a się nie wyłącza. To cs wyłącza ciebie!!! ~ Cezary Waryszak |
|
|
|
 |
Piwa: 71 piw(a) Wiek: 16 Dołączył: 02 Wrz 2009 Posty: 2317 Skąd: Toruń
| Ostrzeżeń: |
 |
 |
1/3/6 |
|
|
Wysłany: 2010-06-27, 16:20 |
|
|
| Wjazd na admina - ban , o jego czasie decyduje admin. Jeżeli on nie zmieni decyzji to UB nie będzie. Close |
|
 |
|
|