Zamknięty przez: stream 2010-05-15, 19:15 |
|
| Autor |
Wiadomość |
Typ gry: Steam
Piwa: 86 piw(a) Dołączył: 19 Sie 2009 Posty: 2275 Skąd: Kielce
|
Zestawienie Wysłany: 2010-05-01, 11:56 |
|
|
OSOBY NA CZERWONO MAJĄ CZAS DO JUTRA DO GODZ. 20:00 ABY SIĘ USPRAWIEDLIWIĆ!!
Jest dobrze, bardzo dobrze, muszę to przyznać - bardzo zadowala mnie postawa HEU HEU HEU i Kajoja - super
UpalonY tudzież PrzybysZ jest zaznaczony *, ponieważ nie znałem jego nicków na jakich grał i nie zrobiłem jego zestawienia. Proszę, byś wysłał mi na PW - wszystkie nicki na jakich grałeś na serwerze
Pozdrawiam
by nokamA |
_________________ Gdy wydarzy się coś złego, pijesz, żeby zapomnieć. Kiedy zdarzy się coś dobrego, pijesz, żeby to uczcić. A jeśli nie wydarzy się nic szczególnego, pijesz po to, żeby coś się działo. |
|
|
|
 |
Piwa: 86 piw(a) Dołączył: 19 Sie 2009 Posty: 2275 Skąd: Kielce
|
Wysłany: 2010-05-01, 12:14 |
|
|
| Cytat: | Ja gralem na nicku Przybysz lovciam A:*P:* i jeszcze gralem chyba na niema takiego bicia! i na paru innych ale nie pamietam heh teraz bd gral na jedym nicku wiec bd lepiej ale teraz tak czesto nie bylo mnie bo zaliczenia na studiach itp |
wiadomość od Przybysza |
_________________ Gdy wydarzy się coś złego, pijesz, żeby zapomnieć. Kiedy zdarzy się coś dobrego, pijesz, żeby to uczcić. A jeśli nie wydarzy się nic szczególnego, pijesz po to, żeby coś się działo. |
|
|
|
 |
Piwa: 57 piw(a) Wiek: 17 Dołączył: 11 Paź 2009 Posty: 2171 Skąd: Radom
|
Wysłany: 2010-05-01, 13:09 |
|
|
| To powiem tak, nie wiem jakim cudem wcześniej Sopel postawił te 80h przegranych, skoro jak zliczyłem wszystkie nicki: Przybysz, Upalony, Up@lony Hell, lovciam A:*P:*, to wyszło zaledwie 72.. Dla mnie to jest trochę dziwne, przypomnij sobie jeszcze jakieś nicki |
_________________ PERFUMY - PERFUMY - PERFUMY - PERFUMY - PERFUMY |
|
|
|
 |
Piwa: 46 piw(a) Wiek: 21 Dołączył: 31 Sie 2009 Posty: 1575
|
Wysłany: 2010-05-01, 14:05 |
|
|
No Mefix i Jaras to porażka... ale ogólnie jest ok |
|
 |
Typ gry: NonSteam
Piwa: 5 piw(a) Wiek: 15 Dołączył: 30 Sty 2010 Posty: 246 Skąd: Kielce
| Ostrzeżeń: |
 |
 |
6/3/6 |
|
|
Wysłany: 2010-05-01, 15:08 |
|
|
| StreaM dobrze że ciebie tam nie ma |
|
|
|
 |
Piwa: 4 piw(a) Wiek: 21 Dołączył: 03 Wrz 2009 Posty: 190 Skąd: Masz Mleko ??
|
Wysłany: 2010-05-01, 15:12 |
|
|
no life'y |

|
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
Rusek 
wymiatacz
Zezowate Szczyńście
Piwa: 12 piw(a) Wiek: 19 Dołączył: 26 Sie 2009 Posty: 843 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 2010-05-01, 15:28 |
|
|
| kubsoN, dlaczego ? ja tam streama zawsze wieczorami widzialem ;p |
|
|
 |
|
Wysłany: 2010-05-01, 15:31 |
|
|
Bardzo proszę nie spamować, czekamy tylko i wyłącznie na wypowiedź jarasa i Mefixa.
kubsoN już dostał warna, nie chcę Wam też dawać.
ps. kubsoN, dział dla adminów FFA dotyczący ich gry, Ciebie nie ma na liście? proste.. nie pisz w tym tematcie |
|
|
|
 |
Piwa: 2 piw(a) Wiek: 101 Dołączył: 04 Wrz 2009 Posty: 129 Skąd: sie biora dzieci?
 |
 |
1/3/6 |
|
|
Wysłany: 2010-05-02, 20:14 |
|
|
Dobra troche sie spoznilem ;p takkk z godzine o_O i okolo 10minut... ale jaki chuj by to tam liczyl xD no wiec nie napisze tutaj usprawiedliwienia tylko tak jakby mini rezygnacje ;p bo nie chce juz miec adma na ffa... Niby milusio bylo dogadywac sie z innymi kolegami adminami na rowni no ale mam nadzieje ze jako ktos nizej postawione dalej bd mnie kosiac ;f (nawet z lozku) Powod ? Jest prosty ;f mam dosc kozakow myslacych ze jedyne czemu potrafie sie postawic to mam adm i niby pan serwera pff... Po za tym i tak praktycznie chuj tam robilem jak wbijam na serv 4admini w godzinach jakich jestem ja i juz... nie wlacze amxmodmenu a osoba wyjebana przez innego i taki poscig xd juz nawet nie fragi tylko kto pierwszy wyjebie nooba/afka/dzieciaka/spamera/Cz!t3rK2. Tak wiec grac bd teraz napewno wiecej xD bo wrocila mi wielka ochota na pykanko w csa ^>^ ale jednak bd juz raczej gral jako norm gracz ;f Widzialem podanie z0z0la no i nawet pasuje xd niech ten cyklopik wezmie sobie adma bo ja juz go nie chce... Obwiniania ze nie moge wbic gdy jest hax z powodu prawdziwego zycia a potem darcia na mnie jeszcze ryj? niech pan -< sie z wiara uzera xd chociaz bd ciezko bo pewnie bd mnie tera dyskryminowal poniewaz on ma wladze a ja nie no alee... Ja go nie banowalem mam nadzieje ze on mnie tez nie bedzie za kozaczenie haha xD
ps. sorka za bledy ortograficzne ale jakos nie chcialo mi sie nad tym specjalnie myslec xD |
|
 |
Piwa: 36 piw(a) Wiek: 18 Dołączył: 11 Wrz 2009 Posty: 1275 Skąd: Warszawa
 |
 |
1/3/6 |
|
|
Wysłany: 2010-05-02, 20:55 |
|
|
ojoj :* masz 1 dniowy okres ochronny a potem będe cię banował :bad: |
|
 |
Typ gry: NonSteam
Piwa: 1 piwo Wiek: 23 Dołączył: 14 Wrz 2009 Posty: 85 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 2010-05-02, 21:05 |
|
|
no cóż, porusze ten temat znowu... jestem studentem, piszę prace licencjacką, którą muszę oddać do 31 maja. Czasem się pojawiam na serwie... Sami zresztą zobaczycie jak to jest być studentami.
Jak ktoś pragnie bardzo slota na adma, a będzie się lepiej spisywał - mogę mu odstąpić miejsce... wszystko zależy od h@. Wiem jak to wygląda - gram mało, niestety. |
_________________ mefix jest moim kuzynem |
|
|
|
 |
|
Wysłany: 2010-05-02, 21:24 |
|
|
| jarasFTW napisał/a: | no cóż, porusze ten temat znowu... jestem studentem, piszę prace licencjacką, którą muszę oddać do 31 maja. Czasem się pojawiam na serwie... Sami zresztą zobaczycie jak to jest być studentami.
Jak ktoś pragnie bardzo slota na adma, a będzie się lepiej spisywał - mogę mu odstąpić miejsce... wszystko zależy od h@. Wiem jak to wygląda - gram mało, niestety. |
Spoko, ja nie chce by Ci zabrano adma po prostu musiałem zrobić to zestawienie, nie zaznaczyłem Cię na czerwono z premedytacji, aczkolwiek musiałem bo wiesz jak jest
Wchodzisz na serwer, jest ok - jesteś studentem i każdy chyba zrozumie |
|
|
|
 |
Piwa: 4 piw(a) Wiek: 21 Dołączył: 12 Paź 2009 Posty: 692
 |
 |
1/3/6 |
|
|
Wysłany: 2010-05-02, 21:33 |
|
|
| jarasFTW napisał/a: | no cóż, porusze ten temat znowu... jestem studentem, piszę prace licencjacką, którą muszę oddać do 31 maja. Czasem się pojawiam na serwie... Sami zresztą zobaczycie jak to jest być studentami.
Ja mam to samo.. tym bardziej że teraz maj mam caly kolokwia koniec maja pczoatek czerwca wyjeżdżam na praktyki i po praktykach caly czerwiec mam sesje.... kolejna sprawa jest już ciepło na dworzu wiec nie siedzę w domu i sie nie nudze.. a w cs-a zazwyczaj gram jak siedzę is ie nudzę.. gram w miarę moich możliwości... na żadnym zestawieniu nie byłem jeszcze na czerwono.. więc jakoś daje rade.. nie jest super.. ale jak na moje możliwości nie jest źle... nie raz mam ze 3 dni nie gram w ogolę a nie raz cały dzień siedzę na serwie rożnie to bywa. |
_________________ [][]---------[][]
......|_O_|.......
..........|..........
......._/ \_.......
..................... |
|
|
|
 |
|
|